Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynı seylerı sıl bastan almak ıkıncı cocukta daha da zor hemde evde bır cocuk daha var :KK43:

Ben dort ay pırınc lapası bıde peynır domates ıle beslendım

Yagsız haslanmıs makarna falan
Annem bakıyordu bana :) mutfaga gırmek ne mumkn
Annemde kaldım hep

Aksam öğünü 100 gr kofte aslında
Valla zor canm ciddennnn yaa anliyorum seni
Ben durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurum

Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcak
simdiden kiloya takilmaa bosverrr

Kızlar günaydın :)

Dişçiye gidiyorum ben. Bir de regl oldum. Şimdi püskevit ve çay içip dışarı atıncam kendimi. Arkadasla iddiaya girdik dün. Haftaya dansa gitcez 3 kg vericem dedim ama reglm imkansız. :D

Pf gün içinde gelirim

Bir türlü spora başlayamıyorum kafayı yicem ya hep bi engel bi iş :KK34:

Kızlar günaydın :)

Dişçiye gidiyorum ben. Bir de regl oldum. Şimdi püskevit ve çay içip dışarı atıncam kendimi. Arkadasla iddiaya girdik dün. Haftaya dansa gitcez 3 kg vericem dedim ama reglm imkansız. :KK70:

Pf gün içinde gelirim

Bir türlü spora başlayamıyorum kafayı yicem ya hep bi engel bi iş :KK34:
2,5 da olur :) verirsin seb
Hem regl bitince siskinlik gidiyor iyi oluyor

Malesef ya.. Valla diyom ya dert sahibi oldum. İki haftadır bir paket sigarayı üç günde bitiremeyen ben keş oldum. Komple bırakmak istiyorum.

İki haftadır abarttım ama çok iştahım yok. Şimdi bu duyguyu sigaradan mı alıyorum diye tedirgin oldum. Çünkü komple bırakacağım ya istemiyorum.

Bu ara evet :/

:)

Haklısın.. Yani cilde bile zarar aslında. Evet sigaraya bağlanmak bence de bir zayıflık.
Ben birden bıraktım icmicim dedim orfa bitti şimdi sene de 1 belki içiyorum vanillav da diyet sırasında bıraktı kilosunu da çok etkilemedi

Kivircik dogruyosun bolcana sonra yesil sogan dogruyosun tuz yagg sivi yogurt mantinin ustune doktugumz gibi ay cok severm kizzz guzel gidiyo

Yağ koyabilir miyim peki ben de diyette şey olmasın sonra ben hep salatama falan da yağ koymuyorum :110:

Ben durduğum yerde birşey isterdim umarım hamilelikte öyle olmam yoksa 80 90 arası bir sey olurum

Bilinçli olunca daha az alıyor insan gorciz bakim nasıl olcak

Neden kalktın kız bu saatte :KK55:

Yağ koyabilir miyim peki ben de diyette şey olmasın sonra ben hep salatama falan da yağ koymuyorum :110:

Neden kalktın kız bu saatte :KK55:
Uyanmış bulundum kuzum bir daha uykuda tutmadı

Günaydın kizlaarrr :KK200:
Kahvaltı yaptimdiii şimdi hazirlanicam nisanlim almaya gelcek sonra mobilya bakcaz çok heyecanliyim:halay:
Git gel de anlat bakim neler baktın

Back
X