Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ölçülerimi yaziyim canim belki aklinda canlanir:KK28:
Göğüs: 86
Bel:63-64
Kalça:94
Basen:89(iki bacak birden)

Ayy tam benlik ahh ahhh :KK43:

Ayy tam benlik bunlar:rolleyes: bende spor oncesi yemek icin yulafli muzlu boll yumurtali kurabikler yapiyorum hep:KK37:
gel canım 9 tane kaldı:KK70: evet muzlu yulaflı güzel oluyo ama kalorisi biraz yüksek oluyo diye yapmadım:KK43: muz demen bana bugün:KK43: ahaha

Canım Allah yardımcın olsun Hayırlısı olur hakkında inş
Hepinizden Allah razı olsun kayın valide ve eşimle tartıştım ve o evde artık yerim yok diye düşünüyorum bakalım zaman neler göstericek hakkımızda hayırlısı canlar dua edin geceniz hayr olsun inş

Ayy tam benlik ahh ahhh :KK43:

gel canım 9 tane kaldı:KK70: evet muzlu yulaflı güzel oluyo ama kalorisi biraz yüksek oluyo diye yapmadım:KK43: muz demen bana bugün:KK43: ahaha
Senin boyun kac canim bide hangi bolge problemli benim basen daha genisti ust bedene gore ama simdi supering:KK30: seninde olacak bebegim hatta guzel olacak tazesin sen cocuk dogurmadin:KK8: kac yasindasn sen canim ben 23:KK37:
Ben diyet isini biraktigim icin kaloriye cok bakmiyorum protein degeri yuksek olmasina dikkat ediyorum sadece bide az yiyom bi tane bi tane:sus:spor oncesi:KK73:

Snapchat-1679391484.webp
Evet kizlar pastam bittiii

Senin boyun kac canim bide hangi bolge problemli benim basen daha genisti ust bedene gore ama simdi supering:KK30: seninde olacak bebegim hatta guzel olacak tazesin sen cocuk dogurmadin:KK8: kac yasindasn sen canim ben 23:KK37:
Ben diyet isini biraktigim icin kaloriye cok bakmiyorum protein degeri yuksek olmasina dikkat ediyorum sadece bide az yiyom bi tane bi tane:sus:spor oncesi:KK73:
Ney 23 mu :)) maşallah erken evlendın yanıı

Boy 1.62 canim benimde basen ve gobis var bacaklarım ayıptır söylemesi güzeldir:D ben çocuk dogurmadım ama yaşım geçti:D 32 yasindayim :D ve usttarafim çok 95 :((((

Boy 1.62 canim benimde basen ve gobis var bacaklarım ayıptır söylemesi güzeldir:KK70: ben çocuk dogurmadım ama yaşım geçti:KK70: 32 yasindayim :KK70: ve usttarafim çok 95 :KK43:(((
Benim boyum 1.65 takma simdi olculerini canim incelecek her yerin ericeksin:KK8: 32 yas geçmiş kiz ne demekk gencecik yas:rolleyes:

Back
X