Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim boyum 1.65 takma simdi olculerini canim incelecek her yerin ericeksin:KK8: 32 yas geçmiş kiz ne demekk gencecik yas:rolleyes:
Şaka yapıyorum bebeğim beni gören en fazla 25 dio ve zorla soyletmiorum kendiliğinden söyleyenler var :D

Kas sgirligin mi artti acep
Hiii kesin kesin o artmistir oturdugum yerden :KK53::KK53::KK53:
Kilon oturuyordur artık canım

Ama 55ken oturması ne kadar memnun eder seni bilimiyorum 52ye çek sen yine :rolleyes:
Cekemiyoreeeeemm:KK53::KK53: çok uzuluyoreemuzuluyoreemmm :D
09.09. Canım ayy çok az kalmiiis 15 kilo verebilirmiyimki :işsiz: veremem galiba hahaha :KK70: ama hergun hergun gidio birazcık. Onada şükür canım sen zaten zayıf olduğun için gitmiyo hemen, zayıflar kilo verirken çok zorlaniyormus
Verirsinnn 15 olmasın olsun hadi :D
Bu kılo nıye gıdıp 55 e oturuyor
Gıtsın 52 ye otursun :KK70:
Ahahahahh diiggmiii yaaaa :D 52 ne gizli bir kilooo:D
Lilime haftalık hedef yapın sabahtır söylüyor nerde bu keptinnler :KK70:
Demek arkadan ayaklanma cikartiyosun :D:D
Hepinizden Allah razı olsun kayın valide ve eşimle tartıştım ve o evde artık yerim yok diye düşünüyorum bakalım zaman neler göstericek hakkımızda hayırlısı canlar dua edin geceniz hayr olsun inş
Kuzum noldu yaa ben ne kacirdim:110:

At bize temem mi aldıklarıni:sus:hayirli olsun bebeğim agiz tadiyla oturun ❤️❤️
He pazartesi atarım hepicinii pk gizellerrr:halay:
Sağol kzuuumm:KK200:
Bana da yapisti o iki kilo:KK70:
Son 2 kilo diye diye gitcez :D
Kardesim yagli tuzlu patlamis misir yiyor bu saatte ben de sakiz cigneyip soda icerken varolusumu sorguluyorum :KK70:
Ahahahshsjsjjsj :D:D:D bu kardesler çok vicdansiz :D bnmkide yemekte onume ekmek ittiriyo abla senindi diyo :D
gule gule kullan kuzucuugmmmmm:KK200::KK200:
Sağol bebekiiimmm:KK200:

Gerekli gibime geliyo benimde :KK70: canım iyi oldu pişmesi uzun sürdü ortası hafif yumuşak kaldı. Bi normal kek gibi değil ama tadı ona rağmen çok güzeldi ♡ vanilla ve senin icin birer tane yedim :KK70: Velvette Velvette
Afiyet olsun kuzum

Acaba yazar bize bu mesajıyla ne anlatmak istemiş :KK70:

Ben de içmek istiyorum ama artık 21 gün oldu 6 ay içmemem lazım
İdrar enfeksiyonuna da iyi geliyormuş
Ben de 5dkda bir wcye gitmekten yoruldum :KK47:
Maydonuzumu içtim uyucam şimdi
Aldık bittiiii nisanlimla ikimiz gittik seçtik bembeyaz mobikyalar country aldım koltukları da spor seçtim şahane oldular takım olarak :KK200:
Güle güle kullan kuzum

Gec kahvaltim
1 kupa çay
Yarim sucuk-mantar-domates tavası
1 dilim ekmek

Ögle yemeği
2 muffin 110 kalori

Akşam yemeği
Sebze yemegi
4 yk yogurt

Gün içinde 1 ltr su
Su içemedim yaaa :KK43:
Afiyet olsun bende az içtim bugün

Kardesim yagli tuzlu patlamis misir yiyor bu saatte ben de sakiz cigneyip soda icerken varolusumu sorguluyorum :KK70:
Sınavın büyüğü yemedin umarım

Harika görünüyor ellerine sağlık

Back
X