• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seninde 70den indiğini görüdm ya :KK53::KK53:

hee 5dk :KK70::KK70::KK70:
valla benim için hayaldi biliyormusun 69 u görmek şimdi 68 e koşuyorum :KK55:

Gunaydin kizlar dün 55.2 ydim bugun 54.3 çıktım :halay::KK71:
bir günde nasıl bu kadar verdin bende istiyorum En Büyük KK tebrik ederim

Eee ben sabah 65 dk kardiyo yapip aksam 40 dk agirlik çalıştım ossun o gadar:KK53: gerci sende 5 dk spor yaptindi ama cok geldi kaslarin şişti zaar :KK70:
ahahahah
çok yapmış dimi 5 dkcık :D :D

nasil dayanabildinmi aksam bisey yememeye?
dayandım valla kuzum bugün de öyle yapmayı düşünüyorum akşam bir kahve içeriz belki eşim ile dışarda canlı müzüiğe gidip onun dışında birşey düşünmüyorum .. sen naptın nasıl oldun pasta yedin mi :kk77:

Günaydin kizlar ben geldim
hoş geldin kuzum :KK200:

Ayy Harika :KK71: belki de cumaya 68 lerde:rolleyes:
kesin 68 lerde diyelim belki 67 yi görürüm bu hafta :KK8::KK8:

hee geliyok ele avuca çok sükür :KK70::KK70:
bende özledimmm hepinizi ama döndüm :KK200:

bende öyleyim sürekli çarparım sonrada oturur ağlarım :deli:

temem ama bu cuma sevdiceğim gelcek tekrardan diyet miyet hak getire inşallah haftaya girerim listeye :KK15:

iyi kuzum güzelmiş nişanlılık :KK53: sen napıyosun kilo vermissin :KK9:
Temem sende cumayaca az yi:tokat: sonra yirsin sevdiceklen:KK28:

bir günde nasıl bu kadar verdin bende istiyorum En Büyük KK tebrik ederim

ahahahah
çok yapmış dimi 5 dkcık :KK70: :KK70:
Ama

dayandım valla kuzum bugün de öyle yapmayı düşünüyorum akşam bir kahve içeriz belki eşim ile dışarda canlı müzüiğe gidip onun dışında birşey düşünmüyorum .. sen naptın nasıl oldun pasta yedin mi :kk77:

hoş geldin kuzum :KK200:

kesin 68 lerde diyelim belki 67 yi görürüm bu hafta :KK8::KK8:
Bir gün oncesi tika basa yeyince odem de oluyo tabi:KK22: ondan ilk diyet günümde fazla gidiyi caktirma:sus: cuma 54.8 dim:sus: hadi insallah sen 67.8 falan olursun bende 53.5:rolleyes:

Aynen eksi 100 gr aslında erken gelsem eve limonatayı içmezdim onu içmeyince de yemek yerdim de kader :KK53:

Bugün protein yiyeceğim bol bol bir de nane limon içeceğim sanırım bu sıcakta grip olmayı becerdim :oha:
geçmiş olsun kuzum yaz gribi çok kötü oluyor .... -100 gr gyet güzel hastaymışsın sağlıklı beslen

hoş geldin kuzum anlat bakim nasıl geçti tatil ....

bende merak ettim kaptinn kaptinn ne videosuymuş o

hoşbuldum canımmm tatilim çok güzeldi hep sevdiceğimle beraber zaten hikayelerime baktıysan görmüssündürr hiç nasıl geldi geçti anlamadım :KK51::KK51: ayrılık zor oldu cünkü cok alıstık birbirimize ama olsun gitmeden yine görcem kendimi öyle avutuyorum :KK51::KK51:

Ne videosuymus o:sus:de hele bacina:sus:
abs video yazdm bi kadın tek calışıyodu adma seslendiriyodu:kahve: önce gösteriyo sonra terkar et diyo baya yapıyo o hareketi ln öle değişik sıkıcı bieşydi:KK53:

hee geliyok ele avuca çok sükür :KK70::KK70:
bende özledimmm hepinizi ama döndüm :KK200:
:KK15::KK15::KK15:

sonra gelsin 66:halay::halay:
sonraaaaa gelsiinnn bebiiişşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::halay:

Hee acik 52 oluyum deaami:sus: hep saglikli yiyom ama vitamin kaybı olmasin:sus:
Haa o zaman canim babaaaaaağğmmmmm:KK70:
he balıkta yi balıkta :sus: kurbanda geliyo kırmızı ette yirsin bol bol:KK53::KK53:

geldim valla özlemisimmm :KK200:
bizde özledikti:KK200: bu muhabbet böyle uzar :KK53::KK53::KK53:

Yaa sende mi hastasin:dua: dikkat et kendine ilaclarini al sevdicegin gelene kadar iyiles:KK200::dua:

evet dün dondurma yedim 2 kaşık ya ondan oldu yada otobüste klima çarptı sabah bi uyandım boğazlarım sismiss zor yutkunuyorum :( ilaç ictim bide zencefil bal aldım çaycı gelirse ilik su isticem sevdiceğim gelene kadar iyileşmem gerek :D

abs video yazdm bi kadın tek calışıyodu adma seslendiriyodu:kahve: önce gösteriyo sonra terkar et diyo baya yapıyo o hareketi ln öle değişik sıkıcı bieşydi:KK53:

:KK15::KK15::KK15:

sonra gelsin 66:halay::halay:
sonraaaaa gelsiinnn bebiiişşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::halay:

he balıkta yi balıkta :sus: kurbanda geliyo kırmızı ette yirsin bol bol:KK53::KK53:

bizde özledikti:KK200: bu muhabbet böyle uzar :KK53::KK53::KK53:

tamam kestik :D:D

Back
X