• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

abs video yazdm bi kadın tek calışıyodu adma seslendiriyodu:kahve: önce gösteriyo sonra terkar et diyo baya yapıyo o hareketi ln öle değişik sıkıcı bieşydi:KK53:

:KK15::KK15::KK15:

sonra gelsin 66:halay::halay:
sonraaaaa gelsiinnn bebiiişşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::halay:

he balıkta yi balıkta :sus: kurbanda geliyo kırmızı ette yirsin bol bol:KK53::KK53:

bizde özledikti:KK200: bu muhabbet böyle uzar :KK53::KK53::KK53:
O nasil bir video anlatimidir yidigim :D:D
Hee canim balik istiyi yicim:sus: hele ette kimse durduramaz beni kurbana yatacam:sus:yiyecem onu:sus:acim hee:sus:

O kadar yüklenme diyom dinlemiyi:KK70: 5 dk spor cok fazla yapilir mi o kadar:KK70:
sakatlancak allah korusun :D :D neyse o da bişiydir dimi :işsiz: hiç yapmamaktan iyidir dimi

hoşbuldum canımmm tatilim çok güzeldi hep sevdiceğimle beraber zaten hikayelerime baktıysan görmüssündürr hiç nasıl geldi geçti anlamadım :KK51::KK51: ayrılık zor oldu cünkü cok alıstık birbirimize ama olsun gitmeden yine görcem kendimi öyle avutuyorum :KK51::KK51:
evet gördüm taakipteydim kuzum son ayrılıklar bunlar

abs video yazdm bi kadın tek calışıyodu adma seslendiriyodu:kahve: önce gösteriyo sonra terkar et diyo baya yapıyo o hareketi ln öle değişik sıkıcı bieşydi:KK53:

:KK15::KK15::KK15:

sonra gelsin 66:halay::halay:
sonraaaaa gelsiinnn bebiiişşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::halay:

he balıkta yi balıkta :sus: kurbanda geliyo kırmızı ette yirsin bol bol:KK53::KK53:

bizde özledikti:KK200: bu muhabbet böyle uzar :KK53::KK53::KK53:
ay inşallah allah duysun ağzından kuzum :KK200:

sakatlancak allah korusun :KK70: :KK70: neyse o da bişiydir dimi :işsiz: hiç yapmamaktan iyidir dimi

inşallahhh kuzum inşallah sen napıyorsun nasıl gidiyor tedavi

hahahah buara bende fena bi sakarlik var ama öyle böyle degil sabahda elimi kestim boydan boya bulasiklari toplim derken ah ahaaaa

bendede var ya kv nin yanında hep bardak kırdım bişeyleri döktüm nişanlımın gömleğinin üstünde ütü unuttum of of :D:D:D

dayandım valla kuzum bugün de öyle yapmayı düşünüyorum akşam bir kahve içeriz belki eşim ile dışarda canlı müzüiğe gidip onun dışında birşey düşünmüyorum .. sen naptın nasıl oldun pasta yedin mi :kk77:

ohhh negzel canlimüzik esliginde harika keyfini cikartin tatlim... evet yedim ama yemek yemedim öglende salata yemistim zaten dengelendi diye düsünüyorum:) aksam bende yemicem yine cok iyi oluo bence daha hizli gidio ozaman kilolarrrr

hoş geldin kuzum :KK200:
Hosbulduk tatliskom

evet dün dondurma yedim 2 kaşık ya ondan oldu yada otobüste klima çarptı sabah bi uyandım boğazlarım sismiss zor yutkunuyorum :KK43: ilaç ictim bide zencefil bal aldım çaycı gelirse ilik su isticem sevdiceğim gelene kadar iyileşmem gerek :KK70:

tamam kestik :KK70::KK70:
Klima carpmistir bence :KK1: dondurma yapmaz olmazzz:KK70: hah ic guzelceneh ahılli gizim:21:

sakatlancak allah korusun :KK70: :KK70: neyse o da bişiydir dimi :işsiz: hiç yapmamaktan iyidir dimi

Dogru diyon yaa bi 6 dk ya çıksa sakatlanip kalacak basımıza :tokat: diyek de bugun 2 3 dk da biraksin:KK69:

O nasil bir video anlatimidir yidigim :KK70::KK70:
Hee canim balik istiyi yicim:sus: hele ette kimse durduramaz beni kurbana yatacam:sus:yiyecem onu:sus:acim hee:sus:
bakmak zor geldi biliyon mu hep o yüzden :D:D et seviyodun sen hemi ye yee ben sevmem pek öle olmasa da olur :sus:

hakkımda konusuyosunuz hala ısrarla bile isteye yüzüme baka baka :D:D:D

Dogru diyon yaa bi 6 dk ya çıksa sakatlanip kalacak basımıza :tokat: diyek de bugun 2 3 dk da biraksin:KK69:
bugün hedefim 7 dk cok ucmayayım diyorum :D:D:deli:

valla youtube den buldum kuzu öle önüme gelen videoyu actıydım:KK53:
doğaçlama diyorsun :D

inşallahhh kuzum inşallah sen napıyorsun nasıl gidiyor tedavi

bendede var ya kv nin yanında hep bardak kırdım bişeyleri döktüm nişanlımın gömleğinin üstünde ütü unuttum of of :KK70::KK70::KK70:
ütü mü unuttun :D :D
tedavi yok kuzum söktürücü kullanıyorum hftya tekrar gidicim bakalım ...

bari bn burdayken konusmayın yahu :KK70::KK70::KK70: SchonerDuft SchonerDuft

:KK70::KK70:
yüzüne konuşuyoruz işte haayırlı arkadaşız daha ne istiyon :D :D
ohhh negzel canlimüzik esliginde harika keyfini cikartin tatlim... evet yedim ama yemek yemedim öglende salata yemistim zaten dengelendi diye düsünüyorum:) aksam bende yemicem yine cok iyi oluo bence daha hizli gidio ozaman kilolarrrr

Hosbulduk tatliskom
evet kuzum iyi gelecek dünden sonra :D :D
valla yememek en güzeli mide de rahatlıyor

Ayy he onceden begenmiyodum 53 ü 51 olmaliyim diye kasıyodum ama 53 de tam iyi oluyom aslinda:dua: insallah istedigim rakamlari görürük cumaya:rolleyes:
53 iyi ya 51 çok düşük zaten fitsin 54 bile çok güzel bir sayı

doğaçlama diyorsun :KK70:

ütü mü unuttun :KK70: :KK70:

yüzüne konuşuyoruz işte haayırlı arkadaşız daha ne istiyon :KK70: :KK70:

evet kuzum iyi gelecek dünden sonra :KK70: :KK70:

evet karar verdim hergün önüme cıkan bi videoyu yapcam :D

Klima carpmistir bence :KK1: dondurma yapmaz olmazzz:KK70: hah ic guzelceneh ahılli gizim:21:

bencede suanda klima acık insallah daha fena çarpılmam :D:D

doğaçlama diyorsun :KK70:

ütü mü unuttun :KK70: :KK70:

yüzüne konuşuyoruz işte haayırlı arkadaşız daha ne istiyon :KK70: :KK70:

evet kuzum iyi gelecek dünden sonra :KK70: :KK70:

unuttum valla az kalsın yanıyodu güzelim gömlek :D:D
anladım kaçırdım hep konusmalarınızı o yüzden haberim yok :(

Kızlar film söyler misiniz bana
Çok işim var bebişi uyuttum
Yanıyrm duş alıp ev işi yapacam
Film izlerm yaparken :)

kaptinn kaptinn duydun mu zilin sesini 2 3 dk yapcan bugün :D :D :D sakatlama bir yerlerini :D

Sağolun kızlar valla kötü oldu elime yapıştı peçetelik :hasta: nane limonu içince geçecek ama ben inanıyorum :KK51: mucize gibi geçiriyor hemen gribi :KK45:
çok iyi o zaman tedavi hazır :D

evet karar verdim hergün önüme cıkan bi videoyu yapcam :KK70:
kim tutar seni bizden başka :D :D

Back
X