• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar :KK200:

Suyu sabah uyandığında 2 bardak iç kahvaltıdan önce öğlen ve akşam da sabitle yemek gibi düşün arada da iç su çok önemli ben canım sıkıldıkça kalkıp su içiyorum hep yürümüş oluyorum hem su içmiş alışmak kolay olmadı aylarımı aldı sen de yaparsın inanıyorum sana
InsAllah canım denicem :KK15:

gelir canim tabiki hicbisey takma kafana üzülme hicbirseye rahat tut kendini en önemlisi bu
inan bi gram üzüntüm yok çok dua ettim rabbim dedim elim boş olacaksa başlamayım diye ki içimde de vardı öyle bir his sırf kontrol olmuş olmak için gittim hayırlısı olsun her zaman hepimiz için
heyecan heyecan :deli:
tamam o zaman simdi ilac btince mi baslayacak tedavın
bende bilmiyorum şimdi ilaçları içeyim biraz daha kilo vereyim o arada aklım kiloya takılı çünkü :D :D hayırlısı böyleymiş

kaptinn kaptinn duydun mu zilin sesini 2 3 dk yapcan bugün :KK70: :KK70: :KK70: sakatlama bir yerlerini :KK70:

çok iyi o zaman tedavi hazır :KK70:

kim tutar seni bizden başka :KK70: :KK70:
hep sizden ötürü boş kaldıgımda size yazaym derkne bakıyorm uyku saatim gelmiş :D:D
akşam 10dk sporla gelecegm size :halay::halay:

Yaaa gercektenmiii :KK43:(

Yine icemiyorumki ama :KK43: bugün sıkıldıkça iç-içe bakalım:KK43:
mesela su an kalkıp 1 bardak su içmelisin :KK50:

inan bi gram üzüntüm yok çok dua ettim rabbim dedim elim boş olacaksa başlamayım diye ki içimde de vardı öyle bir his sırf kontrol olmuş olmak için gittim hayırlısı olsun her zaman hepimiz için

bende bilmiyorum şimdi ilaçları içeyim biraz daha kilo vereyim o arada aklım kiloya takılı çünkü :KK70: :KK70: hayırlısı böyleymiş

canım takıntı yapma kiloyu gerçekten takınıt yapınca hiç gitmiyor bak ben bunu farkettim nişan öncesi son hafta burda o kadar dikkat ettim sadece gram verdim izine cıktığım hafta 56ya kadar düstüm takmadım hiçç

Canım ben detox yaparken atıyordum midem almıyor artık :KK43: ama bi iskender olsa alırdı midem ahaha :KK70:

Günaydın canım ♡:KK15: Buki_89 Buki_89
acıktım bence su an iskender dogru kelime değil :D:D çay içiyorum midem dolsn az yiyeym diye :D
hadi sende su iç hemencik 2 yudum bile olsa şimdi şu an :KK53:

hep sizden ötürü boş kaldıgımda size yazaym derkne bakıyorm uyku saatim gelmiş :KK70::KK70:
akşam 10dk sporla gelecegm size :halay::halay:

mesela su an kalkıp 1 bardak su içmelisin :KK50:
10 dk spor :D :D bende istiyorum ama sırttım da ağrı çok sol taraftan bhsetmiştim ya gece tutulmuşum yine zor wcye kalktım

canım takıntı yapma kiloyu gerçekten takınıt yapınca hiç gitmiyor bak ben bunu farkettim nişan öncesi son hafta burda o kadar dikkat ettim sadece gram verdim izine cıktığım hafta 56ya kadar düstüm takmadım hiçç
kaç kilosun şimdi sen kuzum

Back
X