• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: çok şeker yaaa:) çok Mutlu olursun inşallah
amin kuzuuum darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başına inşallahhh :KK200:
moblyalar alındıgından beri salonda bütün olasıkları düşündm her akşam ev yerleştiriyorum :D:D:D

10 dk spor :KK70: :KK70: bende istiyorum ama sırttım da ağrı çok sol taraftan bhsetmiştim ya gece tutulmuşum yine zor wcye kalktım

kaç kilosun şimdi sen kuzum
ayyy gece yatarken krem sürüp masaj yapsın eşin kuzu ya havlu koydur sırtına geçer sabaha

Kısamı boyun kaçkı.evet ıyı boyum şukur ordan şanslıyız:KK76:

Ben 1.61 im canım

hee geliyok ele avuca çok sükür :KK70::KK70:
bende özledimmm hepinizi ama döndüm :KK200:

bende öyleyim sürekli çarparım sonrada oturur ağlarım :deli:

temem ama bu cuma sevdiceğim gelcek tekrardan diyet miyet hak getire inşallah haftaya girerim listeye :KK15:

iyi kuzum güzelmiş nişanlılık :KK53: sen napıyosun kilo vermissin :KK9:

Heğ artık 6lardayım :KK73:

Ayy en sevdigim sey cubuk krakerle cikilat yemek:rolleyes: ama yemeggg:tokat: hic oglene yakismis mi o cikilata ve cubuk:tokat: sabah aksam gizil:KK16:spor harikkka:KK15:

Yiyecek bir şey bulmakta zorlanıyorum bu aralar :ruh:

Saol kuzum kiz yok ben 6 da yedim yemegi yedikten sonra kendime gelemedim mide bulantisindan spor biraz rahatlatti hatta:ruh: ama zor yuruyom 3 gündür bi hamlamisim sorma :KK70:

Ay deme ya daha o kadar sürmesin alışmam benim de sen benden de deneyimlisin bir de daha çabuk alışırsın benim ne kadar sürecek bakalım

Menülerini bu ara beğenmiyorum çok mu kapandı iştahın ne oldu böyle sana .. spora başlamışsın biraz proteini artırırsan daha çok faydasını görürsün

Suyu sabah uyandığında 2 bardak iç kahvaltıdan önce öğlen ve akşam da sabitle yemek gibi düşün arada da iç su çok önemli ben canım sıkıldıkça kalkıp su içiyorum hep yürümüş oluyorum hem su içmiş alışmak kolay olmadı aylarımı aldı sen de yaparsın inanıyorum sana

Protein günü gibi olmuş afiyet olsun ... canım bebe biskuvisi istedi muzlu olanı varya ondan :KK70: :KK70:

Afiyet olsun ceviz suyu işe yarar ise bana da deyiver hiç denemedim

Yenememişsin ki içmişsin gün içinde bugün eksi çıkarsın büyük ihtimal ile

Evet
Akşam mesela oh bu akşamı da kurtardık bu da bitti dedim yedikten sonra öyle tok tutsun diye yiyorum sank

Sende bitter detoksumu yapıon:KK53:

Hahah işe yarıyor gibi duruyor şimdilik bakalım

Bnmki ilgilenir sagolsun şunu al bunu al bu da olsun der oglu alcak oldu mu gerek yok ona der :KK51:

Su gerçekten azzzz indirmedinmi o programını

Uf bu sicakta utü mü :ruh:
Bence gece yap balkonda yap hatta :KK45:

Ahahahh :KK70::KK70: yarın bi kalkiyomusm her yerim ağrıyor ne Gülerm :KK70:

Ha gayret geliyo 7 lr:halay::halay::halay:

Ağrın sızın var mı peki şu an :P :D

acıktım bence su an iskender dogru kelime değil :KK70::KK70: çay içiyorum midem dolsn az yiyeym diye :KK70:
hadi sende su iç hemencik 2 yudum bile olsa şimdi şu an :KK53:
Ictim kusum :* bi iskender degildi ama sisene kadar su icicem artik:D sonra şekerpancarı sen ben kavga edicez kim 53 kim 54 diye :D ayy bu hayal bana çok uzaaaak :(

Bu sabah tartılmadım canım dün 58,6 ydım
tokluk halinmiydi

amin kuzuuum darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başına inşallahhh :KK200:
moblyalar alındıgından beri salonda bütün olasıkları düşündm her akşam ev yerleştiriyorum :KK70::KK70::KK70:

ayyy gece yatarken krem sürüp masaj yapsın eşin kuzu ya havlu koydur sırtına geçer sabaha
2 gün yaptı vikc sürdü ama durum aynı

Ben 1.61 im canım

Ay deme ya daha o kadar sürmesin alışmam benim de sen benden de deneyimlisin bir de daha çabuk alışırsın benim ne kadar sürecek bakalım

Evet
Akşam mesela oh bu akşamı da kurtardık bu da bitti dedim yedikten sonra öyle tok tutsun diye yiyorum sank

Ağrın sızın var mı peki şu an :p :KK70:
toparlaman gerekli çünkü kastan gitmesin kuzum

Ben 1.61 im canım

Evet

:KK9::KK9:

yok hamlamamışım demek sportif oldugumdan :D:D

Ictim kusum :* bi iskender degildi ama sisene kadar su icicem artik:KK70: sonra şekerpancarı sen ben kavga edicez kim 53 kim 54 diye :KK70: ayy bu hayal bana çok uzaaaak :KK43:
o hamiş olcak ve kilo alcak bana gel sen :KK53:

tokluk halinmiydi

2 gün yaptı vikc sürdü ama durum aynı
o zaman doooggruu doktoraaaa:KK51:

Kızlar yağdan gitmesi için ne gerekli
protein+ spor :KK52: ve bol su :super:

Kuzum cicibebe ve sütü kilo almak isteyenler yiyo genelde bi yanlışlık olmus bencesi:KK70::tokat: musakka yimissin yagli yagli :ukala:olmamis bu menu:ukala: reglde vucut daha cok yag depoluyomus hafif seyler yi:tokat:

ya haklısın zaten garip bir menü diye yazmışmıştım başa :D

ama musakkatı da dört çatal falan yedim :D cicibebe ama ya cicibeye kim karşı koyabilir. beni yargılamayın :D

Back
X