- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.541
Ben zayıflayana kadar o doğurur zayıflar aynı kiloda oluruzo hamiş olcak ve kilo alcak bana gel sen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zayıflayana kadar o doğurur zayıflar aynı kiloda oluruzo hamiş olcak ve kilo alcak bana gel sen![]()
Neler yapiyosun abs olarak canim 30 dk baya cok abs icin benim boynum kirilir yarim saat calissamben 15 20 dk anca valla
![]()
Ben hindi fumeli domatesli omlet yedim daha yeniöğlen ne yediniz bakim kızlar
Günaydın kızlar
Dün evden acele ile çıkınca tartılmadım bugün bildireyim 69.50
Cok az degılmı canım neden akşam yemıyorsunben peynirli sandwichimi yedim yine sabahda bi muz yemistim, bugünlük yemek hakkim bitmistirbol bol su tüketcem günün devaminda
Kızlar yağdan gitmesi için ne gerekli
o zaman su içiyoruzBen zayıflayana kadar o doğurur zayıflar aynı kiloda oluruzahaha
bu ne bukızlar selam selam nasılsınız bakim.
bugün iştahım hiç yok.. moralim bozuk azcık -__-
menü yazim de beni taşlayın
sabah:
Bir kase yulaf ezmesi süt ile
bir muz
öğlen:
bir kase mısır gevreği ( eti formun)
beş badem
iki kuru kayısı
akşam:
muhtemelen corba salata ile geçiştireceğim
spor akşam abs ve bisiklet düşünüyorum yine.
kızlar sol kaburga altım ağrıyor hangi dr bakar ortapedi mi fizik mi belimde tutuluyor bu ara
o zaman su içiyoruzbende kalkıp doldurayım şişemi
bu ne bu![]()
bende sabah muzlu süt yapmım içtim şekersiz tadsız oldu ama protein bakımından zengin oldu ....ben peynirli sandwichimi yedim yine sabahda bi muz yemistim, bugünlük yemek hakkim bitmistirbol bol su tüketcem günün devaminda
kahvaltıyı atlamıyoruz kuzum günün en önemli öğünü ... su ne durumda aklıma gelmişken bende içeyimBen hindi fumeli domatesli omlet yedim daha yenisabahta yatakta yuvarlandim kahvaltı yapamadim
kulağa az geliyor neden se400 gr gitmiş çok iyi :)
bende sabah muzlu süt yapmım içtim şekersiz tadsız oldu ama protein bakımından zengin oldu ....
kahvaltıyı atlamıyoruz kuzum günün en önemli öğünü ... su ne durumda aklıma gelmişken bende içeyim
kulağa az geliyor neden se![]()
![]()
moralin neden bozuk ....kızlar selam selam nasılsınız bakim.
bugün iştahım hiç yok.. moralim bozuk azcık -__-
menü yazim de beni taşlayın
sabah:
Bir kase yulaf ezmesi süt ile
bir muz
öğlen:
bir kase mısır gevreği ( eti formun)
beş badem
iki kuru kayısı
akşam:
muhtemelen corba salata ile geçiştireceğim
spor akşam abs ve bisiklet düşünüyorum yine.
moralin neden bozuk ....
mısır gevreği olmamı mısır gdo su yüksek tvsiye de etmem ..sporuna hayranım
yarın daha iyi olsun o zamanvalla cumadan bugüne gayet iyi geliyor bence![]()
aradı mı sordu mu hiç anlatmıyorsun ama .. geçer zamanla başka türlü bitmiyorgdosuz ne var ki ben de gdoluyum artık. aman işte b.k b.k durumlar ne olsunaşk acısı çeken bi kardeşiniz var aranızda bunu unutmayın alkflakfşa
yarın daha iyi olsun o zaman
bir an evvel 67 görmek istiyorum
zaman su içiyoruzbende kalkıp doldurayım şişemi
![]()
kahvaltıyı atlamıyoruz kuzum günün en önemli öğünü ... su ne durumda aklıma gelmişken bende içeyim
aradı mı sordu mu hiç anlatmıyorsun ama .. geçer zamanla başka türlü bitmiyor
spor yapman güzel de aşk acısı yemeden içmedn kesmesin seni geçtiği zaman napmışım ben ne salakmışım diye aglanırsın sonrakeptin üstüme gelmeyinspora vuruyorum kendimi valla arızalardayım yine iştah yok alklşakfşlak