- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.561
akşama kadar 1 litre daha içtin mi tamamdırNe yazıkki atladım kahvaltıyı ama ara öğün eklicem miniminnacik
1 litre yaptım kızlar birde 2 bardak çay![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama kadar 1 litre daha içtin mi tamamdırNe yazıkki atladım kahvaltıyı ama ara öğün eklicem miniminnacik
spor yapman güzel de aşk acısı yemeden içmedn kesmesin seni geçtiği zaman napmışım ben ne salakmışım diye aglanırsın sonra
kimse senden önemli kıymetli değil kendine gel![]()
reglin ne zaman bitiyor ? sabah sporu çok iyi oluyor ben üşeniyorum birazcık sporacumaya daha var bence basarabilirsin sonucta bir iki günde 400 gr gitmiş. ben de bu akşam spor işte nakalım sabah bazen kalkıyorum bazen kalkamıyorum onları düzenlesem iyi olacak ben de bu hafta 84 olmak istiyorum ama bakalım. reglm var bir de.
öğün ekle canım saatini ayarladıktan sonra ne olcak ...Ne yazıkki atladım kahvaltıyı ama ara öğün eklicem miniminnacik
senden yeşil ışık görmeyince bence ondan silmiştirmal o yayok en son bitti tamamen adam içten acılar acılar, dıştan karı kız kovalamaca
pf bugün gitmiş intagramda beğendiği fotoğraflarımın yaptığı yorumları falan silmiş
bugün ki depresyon konum bu ajsklafjklaja
reglin ne zaman bitiyor ? sabah sporu çok iyi oluyor ben üşeniyorum birazcık spora![]()
öğün ekle canım saatini ayarladıktan sonra ne olcak ...
senden yeşil ışık görmeyince bence ondan silmiştirseni umursadığı için yani
Jalekazanova, post: 52382899, member: 726140"]Nefes teknigi keşfettim arkadaşlar . 3 saniyede derin nefes alıp 7 saniye boyunca tüm gücünüzle ve tüm kaslarınızı gererek nefes veriyorsunuz. Bir japon bunu 2 ay yaparak (günde 10 dakika) 13 kilo vermiş ve beldden 12 en incelmiş. Ben bunu bir de 15 dakkalik plank egzersizin yapacağım Eki Görüntüle 2031127
kaçan kovalnır unutma kuzum kaçmayı denene yeşil ışık bana kalsa disko topu gibi renk atıcam da yapamıyorum lakflakfşa olacağından değil de işte sinirleniyor bişilere sürekli gülücüklü sekssüeli fotolar atıyorum instagrama. sen yapıyorsun ben de yaparım hesabı aflakfla beni yok etmeye calısıyor hayatından. gitmiş yorumları silmiş yerim seni yazmış ben de seni yerim yazmışım. mal gibi orada bi tek " ben de seni yerim " duruyor kalp var bi de ikisini de sildim ben de valla işte saçmalıklar aşlfşialfşi
o nasıl söz kız .... ülkeye ne zaman dönecek ... o pişmanlığı her zaman yaşayacak bunu sende biliyorsun .. hepimiz yşadık böyle şeyeri sonra unutulup gidiyor inan ki kuzumne yeşil ışık bana kalsa disko topu gibi renk atıcam da yapamıyorum lakflakfşa olacağından değil de işte sinirleniyor bişilere sürekli gülücüklü sekssüeli fotolar atıyorum instagrama. sen yapıyorsun ben de yaparım hesabı aflakfla beni yok etmeye calısıyor hayatından. gitmiş yorumları silmiş yerim seni yazmış ben de seni yerim yazmışım. mal gibi orada bi tek " ben de seni yerim " duruyor kalp var bi de ikisini de sildim ben de valla işte saçmalıklar aşlfşialfşi
HAA AMA öbür tarafta bakıyorum şarkılar acılar u2 - with or without you falan dinliyor aşlfşalfşia
ÖLDÜRÜCEM KENDİMİ.
o nasıl söz kız .... ülkeye ne zaman dönecek ... o pişmanlığı her zaman yaşayacak bunu sende biliyorsun .. hepimiz yşadık böyle şeyeri sonra unutulup gidiyor inan ki kuzum
iyi yanından bak bence zayıflıyorsun ....yok be öldürmicem alkflşakf ne öldürcem o gebersin pis köpek. buralarda valla ne bilim ne zaman gidiyor dönüyor. oralarda yapamaz o bence döner salaköf sıkıldım ben bitiyorsa da hemen bitsin kurudum kaldım stresten aakglşakl
Ayy az digil 2 hafta ara vermistim kizBen 1.61 im canım
Heğ artık 6lardayım
Yiyecek bir şey bulmakta zorlanıyorum bu aralar
Ay deme ya daha o kadar sürmesin alışmam benim de sen benden de deneyimlisin bir de daha çabuk alışırsın benim ne kadar sürecek bakalım
Evet
Akşam mesela oh bu akşamı da kurtardık bu da bitti dedim yedikten sonra öyle tok tutsun diye yiyorum sank
Hahah işe yarıyor gibi duruyor şimdilik bakalım
Ağrın sızın var mı peki şu an![]()
![]()
ellerine sağlık kuzumEsim bu hafta gunduzleri çalışırken acik bayram temizligi yapiyim dedim kizlar mutfak dolaplarini döktümtemizlik yapiyorum arada bakarim
![]()
Esim bu hafta gunduzleri çalışırken acik bayram temizligi yapiyim dedim kizlar mutfak dolaplarini döktümtemizlik yapiyorum arada bakarim
![]()
Benim bacaaam agrioSaol canimhadi gelin yardima
![]()
aşk acısı bi işe yarasın diyosunhep böyle olur hep. ama iştahım yok yani elimde değil :3 kaptan 7leri göreyim işte bırakın beni :)
bayram daha yeni geçmedi mi yaaaEsim bu hafta gunduzleri çalışırken acik bayram temizligi yapiyim dedim kizlar mutfak dolaplarini döktümtemizlik yapiyorum arada bakarim
![]()
Hee ya yoksa uca uca giderdik