• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy zor bi gün gecirdim kizlaar:dua: temizlik yapiyorum ara ara da kizima bakiyorum napiyo diye bi gittim kiz icerde yok yatak odasina baktim sesi geliyo kendi yok:KK57: usulca bi baktim pencereye çıkmış yüreğim ağzıma geldi oyle cok korktum ki hemen aldim cok korktum cokkk:KK42:ya kizimm diye seslenseydim korkup düsseydi ayy hala düşündükçe aklim çıkıyo:KK42: konustum kizimla cok korktugumu soyledim hic boyle bisey yapmazdi tutunuyodum anne dışarı bakiyodum dedi yapma bi daha düşersin dedim anlattim tamam dedi kapilari hep kapatiyorum zaten evi dagitiyo diye ama daha da dikkatli olucam artik:KK42:
Ayy sonra mutfaga benim yanima geldi kizim sandalyedeydim ben bi dolap kalmisti onu siliyodum kizim da sandalyenin altina girdi dolabi bi açtım camdan raf yere düştü :KK57: ya kizim orda olsaydi yaaa:mad: bi tek sandalyenin altina cam kırığı gelmedi onun dışında heryer cam kırığı oldu Rabbim korudu:KK61:kizima kimildama dedim hemen aldim onu heryeri kaldirdim süpürdüm sildim :KK61:ayy cok zor bi gündü iki kere kizima bisey olcak diye ödüm patladı :KK42:
Aaaa Allah korumuş gerçekten :(( ayy canım benimde yüreğim ağzıma geldi :S

Benim çok sıkıntılı geçti cenaze çıktı aynı gün istemeye denk geldi nişan ertelendi isteme oldu nişanlılık dönemi hep cenaze vardı şans
Aaa canım Allah göstermesin evet sende biraz şanssızlık olmuş:((

Aynen kuzum Allah korudu cok korktum normalde boyle seyleri cocuklar buyume yasinda yapar 2 2 bucuk yas gibi benim kiz 5 olcak hic boyle bisey yapmadi bu zamana kadar artik daha tetikte olurum:dua:
Yok canim 3. Katta oturuyoruz ama korumalik yok keske olsaydi yaptiririz belki biz:110:
Çocuk işte napacagi belli olmuyor bazen .. en mantıklı olanı yaptırmak sanırım 1 anlık şey zaten allah korusun korkarım böyle şeylerden

2 kiloya mezun olabiliyorum kuzu işte haftaya kadar işler iyi gitse olabilirim :rolleyes:

Çok yemekten mi :KK12:
:rolleyes::rolleyes:
Süpersin kuzum sen haftaya bir mezunsun artık

Aaaa Allah korumuş gerçekten :KK43:( ayy canım benimde yüreğim ağzıma geldi :S

Aaa canım Allah göstermesin evet sende biraz şanssızlık olmuş:KK43:(
O şanssızlık hep var bende maalesef

Çocuk işte napacagi belli olmuyor bazen .. en mantıklı olanı yaptırmak sanırım 1 anlık şey zaten allah korusun korkarım böyle şeylerden

Öyle düşünme canım güzel düşün güzel şeyler olsun bundan sonra hep şanslı olursun insAllah ♡

Ayyy zor bi gün gecirdim kizlaar:dua: temizlik yapiyorum ara ara da kizima bakiyorum napiyo diye bi gittim kiz icerde yok yatak odasina baktim sesi geliyo kendi yok:KK57: usulca bi baktim pencereye çıkmış yüreğim ağzıma geldi oyle cok korktum ki hemen aldim cok korktum cokkk:KK42:ya kizimm diye seslenseydim korkup düsseydi ayy hala düşündükçe aklim çıkıyo:KK42: konustum kizimla cok korktugumu soyledim hic boyle bisey yapmazdi tutunuyodum anne dışarı bakiyodum dedi yapma bi daha düşersin dedim anlattim tamam dedi kapilari hep kapatiyorum zaten evi dagitiyo diye ama daha da dikkatli olucam artik:KK42:
Ayy sonra mutfaga benim yanima geldi kizim sandalyedeydim ben bi dolap kalmisti onu siliyodum kizim da sandalyenin altina girdi dolabi bi açtım camdan raf yere düştü :KK57: ya kizim orda olsaydi yaaa:mad: bi tek sandalyenin altina cam kırığı gelmedi onun dışında heryer cam kırığı oldu Rabbim korudu:KK61:kizima kimildama dedim hemen aldim onu heryeri kaldirdim süpürdüm sildim :KK61:ayy cok zor bi gündü iki kere kizima bisey olcak diye ödüm patladı :KK42:
Kuzuuu allah korumuş sizi :dua::dua::dua: oku kendin için de kızın için de bol bol :dua:
Ya ben çok korkarım çocukların balkonda camdan durmasindan siz kaçıncı kattasiniz kuzu :110:

Sabah
350.ml yağsız süt ile muzlu süt
Ara
Rezene çayı
Öğlen
Tavuklu mantar sote 3 yk
Lavaş el büyüklüğü
200 ml ayran
Ara
15 gibi dikenli incir
18 gibi 2 ceviz
287 gr bamya
45 gr tahıllı ekmek
1 yk yoğurt
Salata biber
900 kalori toplam belki 1 incir yerim

Ayyyyyyy yeni okudumm yaaaaaaaaaaaa ayyyy allahhh korusunnnnnnnnnnnn kuzuummuuuuuu seni anliyorummmmmm yaa:KK42: canim benimmmmm yaa. Rabbim meleklerimizi korusun insallaaaaaah:dua: ben biliyosun 10kattayim bi ara ruyalarima giriyodu kilit takinca rahatladim hep gozum onda insanin kalbini beynini yoruyooo yaaaa :dua::dua::dua:oofff offff.
Gecmis gitmis uzulmeee daha dikkat edersin cocuk iste akli ermiyo ki yavrumm yaa:cry:

Ay lütfen artık zaten 15inden sonra arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum rahat rahat gezerim :eğlence:

Aynen canım bi o kaslarımı oynatabiliyorum zaten :KK43:

Kıyamam ya nasıl oldu?

Diyeceğim ama banlanmışsın noldu ki :(

Sabah
Ara
Rezene çayı
Öğlen
Tavuklu mantar sote 3 yk
Lavaş el büyüklüğü
200 ml ayran
Ara
15 gibi dikenli incir
18 gibi 2 ceviz
287 gr bamya
45 gr tahıllı ekmek
1 yk yoğurt
Salata biber

Sabahları yemeyi sen de bırakmışsın :27:
Bıktın dimi
Dikenli incir nasıl oluyor

Saat 12

Corn flakes

Saat 15

Kaşarlı tost

Saat 17

1 avuç fındık

Saat 18

1 kase çorba
Salata
4 yk yoğurt

Saat 21

Şeftalili smoothie

Bugün patlıcan yapmış annem yemedim tabii ki :kusmuk:

30 Days Shred 2/30 da tamamlandı :halay:

SekerPancarii SekerPancarii ay gecmiş olsun canım bu çocuklar cok tehlikeli işler yapıyor benım kızda cekyatlara tırmanmayı ogtendı aklım çıkıyor camlar hep açık gözümu ayıramıyorum

Kuzuuu allah korumuş sizi :dua::dua::dua: oku kendin için de kızın için de bol bol :dua:
Ya ben çok korkarım çocukların balkonda camdan durmasindan siz kaçıncı kattasiniz kuzu :110:
Bende cok korkarim kiz seviniyodum bende kizim cama balkona hic cikmadi diye korktum artik pesini birakmam:dua: 3. Kattayikkk:dua:

SekerPancarii SekerPancarii ay gecmiş olsun canım bu çocuklar cok tehlikeli işler yapıyor benım kızda cekyatlara tırmanmayı ogtendı aklım çıkıyor camlar hep açık gözümu ayıramıyorum
Saol canim benim kızım 5 yaşında bu yasina kadar hic yapmamisti boyle bisey cok korktum:dua: Allah korusun yavrularimizi:dua:

Sabah
Ara
Rezene çayı
Öğlen
Tavuklu mantar sote 3 yk
Lavaş el büyüklüğü
200 ml ayran
Ara
15 gibi dikenli incir
18 gibi 2 ceviz
287 gr bamya
45 gr tahıllı ekmek
1 yk yoğurt
Salata biber

menü güzel ama kahvaltı birazz az olmuş en önemli öğün sonuçta

Ayyyyyyy yeni okudumm yaaaaaaaaaaaa ayyyy allahhh korusunnnnnnnnnnnn kuzuummuuuuuu seni anliyorummmmmm yaa:KK42: canim benimmmmm yaa. Rabbim meleklerimizi korusun insallaaaaaah:dua: ben biliyosun 10kattayim bi ara ruyalarima giriyodu kilit takinca rahatladim hep gozum onda insanin kalbini beynini yoruyooo yaaaa :dua::dua::dua:oofff offff.
Gecmis gitmis uzulmeee daha dikkat edersin cocuk iste akli ermiyo ki yavrumm yaa:cry:
Hee:110: o kadar korktum ki ya düşseydi diye dusunmekten elim ayagim boşaldı:110: kilit taktiririm bende olmadi ikinci de olursa yine boyle bi tehlike olcak cunku dimi:dua:

Back
X