• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heee anladim dogruya sen izine ayrilmistin taamm canim neyse buhaftalik affediyorum seni:KK70:

sağolun efendim HoppaHoppa

valla 90 dan sonrasını tutamadım gnler geçiyo sanki hızlandı gibi :KK70::KK70: hemencik geçsene evlensek artıkın :KK70:

dimi kuzuuu baya btti gibi bişey oldu :KK70: esyalarım gelcek yerleşcek başka bi işimiz kalmadı bide gelinlikle damatlık işte sonra el el üstünde beklicez günler geçsin diye :KK70::KK70:

sen 30dan sonrasını gör bide :deli::deli:

Açım pincih ya sen:deli:

tok :kk77::kk77:

Merhaba poncik
Senle hic konusamadik :oops::KK23::KK69:
Merhaba hoşgeldin canım :KK51: konusamadık evet ben 15 20 gündür çok aktif değilim nişanım vardı sende yeni gelmissinn :KK51: tanısalım ben poncikk 20 yasındayım bayadır burdayım 2 ileri bi geri gidip duruyorum muhasebeciyim 9 5 burdayım :KK53:

sağolun efendim HoppaHoppa

sen 30dan sonrasını gör bide :deli::deli:

tok :kk77::kk77:

Merhaba hoşgeldin canım :KK51: konusamadık evet ben 15 20 gündür çok aktif değilim nişanım vardı sende yeni gelmissinn :KK51: tanısalım ben poncikk 20 yasındayım bayadır burdayım 2 ileri bi geri gidip duruyorum muhasebeciyim 9 5 burdayım :KK53:
Aaa hayirli olsun. Malum sorayi sormaliyim. "Dugun ne zaman?" :D

Kucucukmussun, gercekgen poncikmissin :)
Bundan sonra buralarda misin?
Kac kilosun?
Bende bankaciyim. 2 ay once dogum yaptim ikinci oglumj. 33 yasindayim:rolleyes:

selam kızlar kızlar yoğun bir günden daha merhaba

menümü yazıyorum

kahvaltı

bir kase yulaflı form gevrek ve süt

ara

üç adet kuru kayısı

öğlen

beş adet tavuk kanat
bol salata
limonlu naneli su

ara

bir sade türk kahvesi

akşam

bir kase yoğurt çorbası
bol salata
iki adet etimek
karnbahar haslama ve yoğurt

valla 90 dan sonrasını tutamadım gnler geçiyo sanki hızlandı gibi :KK70::KK70: hemencik geçsene evlensek artıkın :KK70:

dimi kuzuuu baya btti gibi bişey oldu :KK70: esyalarım gelcek yerleşcek başka bi işimiz kalmadı bide gelinlikle damatlık işte sonra el el üstünde beklicez günler geçsin diye :KK70::KK70:
ay evet ya hicbiseycik kalmamis ay negüzel heycanlarrr

Aaa hayirli olsun. Malum sorayi sormaliyim. "Dugun ne zaman?" :KK70:

Kucucukmussun, gercekgen poncikmissin :)
Bundan sonra buralarda misin?
Kac kilosun?
Bende bankaciyim. 2 ay once dogum yaptim ikinci oglumj. 33 yasindayim:rolleyes:

Düğün tarihimiz daha dün belli oldu :KK45: 23 ağustos 2018 :ruh:
Buralardayım inşallah bundan sonra nişanlım doğuda görev yapıyo o geldikce bende izine cıkıyorum o izinler dısında hep burdayım oda 4 ayda bir zaten :KK53::KK53:
izine ayrıldığım kilom 58:olamaz: şuan Allah kerim 62yle başlamıştım kaç aydır anca 4 kilo verebildim al ver :olamaz:
Oh maşallah Allah bağışlasın :dua:

Düğün tarihimiz daha dün belli oldu :KK45: 23 ağustos 2018 :ruh:
Buralardayım inşallah bundan sonra nişanlım doğuda görev yapıyo o geldikce bende izine cıkıyorum o izinler dısında hep burdayım oda 4 ayda bir zaten :KK53::KK53:
izine ayrıldığım kilom 58:olamaz: şuan Allah kerim 62yle başlamıştım kaç aydır anca 4 kilo verebildim al ver :olamaz:
Oh maşallah Allah bağışlasın :dua:
Oo dugune baya var
Allah kavustursun
Uzaktan iliski yurutmek zordur bilirim
Zayiflayacagiz insallah beraber:dondurma:

Back
X