• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Baska salata yerim cnm ya da domates salatalik

Baska borek falan var
Annemin geldigi belli oluyor degil mi? :KK70:
Canim kiymali sarma 5 tanesi 133 kalori kıymalı lahana bulamadim ama etli lahana da 3 tane 122 kalori 5 sarma 3 lahana ye tatlim doyar msn ki:KK58: sakin borek yimegg:silah:

Cnm iyide ben ilk oglumla kiyaslayrak siktim canimi
Saglik ocaginda asimiz vardi bugun
Carsamba cocuk dr kontrolumuz var
Onunla konusuruz bakalim
Bnm tosudukun kilosu ayina gore cok bile :) biz iri bi aileyiz bebistolar buyuk cok :)
hihi anladim canim... benim pek bi bilgim yok bu konuda ama iki aylik bebeklerin kilosu genellikle 4 ve 5,5 arasi oluomus:) seninki masallah tontis:D diger bi arkadasimin bebisi suan sanirsam 4 aylik ve 7 küsür kiloda:D

@seaBahAR merhaba,
Bir arkadasimiz ban yedigi icin bildirim yapamayabilir yarin. Yarin ki duruma gore listeye girecekti. Acaba bani kaldirabilir mi? Birsey yapamaz miyiz? Gecici olarak kaldirilma imkani var mi? Bildirim yapsin sonra cezasi neyse ceksin. o_O
Kuzum seabahar buralara bakmiyo o paylasim alanina anca yetisiyo o yuzden bisey demez dese bile mune bakiyo bu islere:ruh:

Oo dugune baya var
Allah kavustursun
Uzaktan iliski yurutmek zordur bilirim
Zayiflayacagiz insallah beraber:dondurma:

evet malesef baya var o_O
amin Allah razı olsun :dua: oldukça zor ama sevince katlanıyorsun bununda tadi bi başla özlem çok yoğun oluyo :KK36::KK36:
inşallah zayıflayalım düğünüme kadar :olamaz::olamaz::olamaz:

sağolun efendim HoppaHoppa

sen 30dan sonrasını gör bide :deli::deli:

tok :kk77::kk77:

Merhaba hoşgeldin canım :KK51: konusamadık evet ben 15 20 gündür çok aktif değilim nişanım vardı sende yeni gelmissinn :KK51: tanısalım ben poncikk 20 yasındayım bayadır burdayım 2 ileri bi geri gidip duruyorum muhasebeciyim 9 5 burdayım :KK53:
ay hadi inşallah alah göstertsin sana da bana da :D:D:D

selam kızlar kızlar yoğun bir günden daha merhaba

menümü yazıyorum

kahvaltı

bir kase yulaflı form gevrek ve süt

ara

üç adet kuru kayısı

öğlen

beş adet tavuk kanat
bol salata
limonlu naneli su

ara

bir sade türk kahvesi

akşam

bir kase yoğurt çorbası
bol salata
iki adet etimek
karnbahar haslama ve yoğurt
menü güzelll salatalar fln da tamam ben beğendim bebekimmm
bnmde işler yogun başımı kaldırck halim yok :kahve:
ay evet ya hicbiseycik kalmamis ay negüzel heycanlarrr
bu ara tek telaşımız ev :sus:bugün gidip görcm neler yapılmş nasıl olmuş sonra gelsin alışverişller :halay::halay:

ay hadi inşallah alah göstertsin sana da bana da :KK70::KK70::KK70:

menü güzelll salatalar fln da tamam ben beğendim bebekimmm
bnmde işler yogun başımı kaldırck halim yok :kahve:

bu ara tek telaşımız ev :sus:bugün gidip görcm neler yapılmş nasıl olmuş sonra gelsin alışverişller :halay::halay:

amin inşallah :dua::dua: eve gidince fotoğraf çek at :tokat:

@seaBahAR merhaba,
Bir arkadasimiz ban yedigi icin bildirim yapamayabilir yarin. Yarin ki duruma gore listeye girecekti. Acaba bani kaldirabilir mi? Birsey yapamaz miyiz? Gecici olarak kaldirilma imkani var mi? Bildirim yapsin sonra cezasi neyse ceksin. o_O
Boyle birseye gerek yoktu lili ! Bani acildiginda girer. Site kurallarina aykiri geldigyse cezasini cekecek. Hepimiz cekiyoruz yedigimizde yapcak birsey yok.

Back
X