Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canim pek hosbulamadim tokatlarla karsilaniyoruz :KK70: ben yoktım ama siz vardiniz. Kardeşimden okudum yazdıklarınızı. Yesil mercimeği hanginiz yiyordu bilmiyorum ama canım çekti yaptım sagolun güzel fikirler edindim :KK70:
Pancar kaptan yapıyor ...
Hak ettin ama tokatlari :D :D :D

Yapmaaaa oylee hele sen hicccc yakismiyo:KK12:
Bugün luk afola toparlarım yarın söz

Az corekotlu acıtmasin tadini bozma kiz:KK70: sütte yumusatmasin :KK70:hic elleşme:KK70: yarin yaparsin:KK58:
Aklıma tüküreyim ya :D yürüyüşe çıktık kipaya geçtim çiğ fındık için eve çıkarken 101 açıktı orya geçtik önünden geçtik almadım :D evi kolaçan edeyim belki kalmışsa sağda solda bazen gözümden kaçıyor smoothie yaparım artık sabah :D

Perşembe bugün birde berbat ağrım vardı kolaya kaçtım iş yerinde çok yoğundum yemek ne varsa yedim makarna vardı ve berbat olmuştu 1 çatal mecburen aldım akşamda ne yesem dedim meyve ve salata ile gecistirdim şu an 69.80 çıktım sabah belki 68i görürüm :KK70:

Yok bu psikolojik acıkma daha aç günlerim gecelerim olmuştu

Hangisinden canın çekti yarın yerine yiyebilirim :KK70: :KK70:

Hoş geldin ban yiyen black :KK70: yokluğun belli oldu kuzu :KK70: :KK70:
Makarnanın kotu olmasi eyice olmus bence:D ama keskem protein neyim tuketeydin:tokat:

Makarnanın kotu olmasi eyice olmus bence:KK70: ama keskem protein neyim tuketeydin:tokat:
Evet iyi oldu güzel olmaması :D :D
Evde etim bitti ..
Kasap yapmam gerekli de o da ters yerde almadım daha akşam da cidden yorgundum moralim de bozuk geçsin gitsin dedim birde perşembe ya az yeyim dedim ...
Bu arada tam buğdaylı makarna aldım makarna partisi vercem yupıi

Gec kahvaltim
2 bardak çay
3 Hurma
1 dilim ekmek 2 kaşık menemem

Ögle yemeği
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavi

Akşam yemeği
2 dilim hindi Füme
Activia yoğurt meyveli 2 yk psyllium
5 Hurma

2 ltr su
Aksam yemek yememissin ki gecistirmissin biraz ama kötü digil menu:KK19: yesil mercimegi cok severim:süslü: salatasi da cok hafif ve guzel oluyo:rapci:

Evet iyi oldu güzel olmaması :KK70: :KK70:
Evde etim bitti ..
Kasap yapmam gerekli de o da ters yerde almadım daha akşam da cidden yorgundum moralim de bozuk geçsin gitsin dedim birde perşembe ya az yeyim dedim ...
Nasil ye bakalm bizde alirizz makarna manyaklari olarak

Bugün sabah okudum yazdıklarınızı sonra kitap okudum açılmayı bekledim :KK70: neler yaptınız bilmiyorum yani :KK70:

Kilo verdik :D sen naptın :KK8:

Yazdi rahatladin demi :KK70: simdi sen umursama acik:KK70:

Valla böyle içinde tutan kadınlara hayranım ben nasıl yapıyorlar ben çatlıyorum :D Lafımı sokmam lazım aynen takmayacağım artık nasılsa söyledim lafımı ben ortaya korum beğenen alır beğenmeyen almaz :D

Perşembe bugün birde berbat ağrım vardı kolaya kaçtım iş yerinde çok yoğundum yemek ne varsa yedim makarna vardı ve berbat olmuştu 1 çatal mecburen aldım akşamda ne yesem dedim meyve ve salata ile gecistirdim şu an 69.80 çıktım sabah belki 68i görürüm :KK70:

Yok bu psikolojik acıkma daha aç günlerim gecelerim olmuştu

Hangisinden canın çekti yarın yerine yiyebilirim :KK70: :KK70:

Hoş geldin ban yiyen black :KK70: yokluğun belli oldu kuzu :KK70: :KK70:

Ceviz de süt de muz da granola da her şey :D

Dünyaları yemek istiyorum

Gayet guzel kuzum menun bu karışık cerezler kavrulmus degildir insallah :ıslık: cig kuruyemis yiyoh diyetteyih ya hanı:sus::tokat:

Değil canım:KK31:

Bakalim sonuclar ne olacak:halay:

Hepsinden şöyle bir 8-10 cm gitse daha ne isterim :D

Velvette Velvette ile SchonerDuft SchonerDuft i falakaya yatiralim bence heee bide Buki_89 Buki_89 bunlar ac acina geziyolaaaaar en sevmedigim sey yapistir:tokat::tokat::tokat::tokat:

Kırbaça yeni alışıyorduk daha :D

Hak ettin ama tokatlari :KK70: :KK70: :KK70:

Bugün luk afola toparlarım yarın söz

Aklıma tüküreyim ya :KK70: yürüyüşe çıktık kipaya geçtim çiğ fındık için eve çıkarken 101 açıktı orya geçtik önünden geçtik almadım :KK70: evi kolaçan edeyim belki kalmışsa sağda solda bazen gözümden kaçıyor smoothie yaparım artık sabah :KK70:
Yulafli olsun smoothien ama temem mi bak güçsüz duşcen guzel besinler al:sus: yagdan gitmezse kilolar sonra hizli gelir ben ilk evlendigimde cok az yiyerek kilo vermistim 10 13 kilo kadar sonra hamile kalinca dikkat etmeme rağmen o kadar cabuk geldi kilolar demekki yagdan vermemisim dedim kendi kendime o yuzden bu diyetimde hep buna dikkat ettim yagdan verelim geri gelmesin kilolar:kızgın:

Evet iyi oldu güzel olmaması :KK70: :KK70:
Evde etim bitti ..
Guzel besleniyoz artik ama tamam mi:mapus: kaliteli besin onemli sen daha iyi biliyosun:KK19: moralini de bozma hic biseye boşvermek lazim bazen aile icinde sıkıntı olmasin yeter:KK15:
Yihhu beraber maharna yiruk:halay: ben haslayip labne katiyorum cok leziz oluyo 3 kasik kadar yiyorum yaninda et veya tavuk:kk77:

Bittin kizim sen:mapus: fermanin imzalandi:mapus: beni kipliyomus @Blacksee55 pancar beni tehdit ediyi diye:KK70:
Ahahaha :KK70: :KK70: hangi alçak beni listeye almicakti :KK70: benim kiple miple isim yok canım merak etme zaten yüzünü gören cennetlik:KK45:
Hak ettin ama tokatlari :KK70: :KK70: :KK70:
Onun vurduğu yerde güller biter :KK70:
Aksam yemek yememissin ki gecistirmissin biraz ama kötü digil menu:KK19: yesil mercimegi cok severim:süslü: salatasi da cok hafif ve guzel oluyo:rapci:
aynen canım biraz öyle oldu canım birsey istemedi yemeden içmeden kesildim sizsiz:oops:

Back
X