Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Acıkırsın tabi arada protein namına bir şey almamışsın ki ne bi tavuk ne bi mercimek baklagil bir şey yok :KK53:
Aç aç oturacağın şimdi işte

Hoş geldin :halay:

Gong fena olmuş yalnız her tarafı yağ onun :KK70:

Ayran detoksu nasıl ben bir ara merak ettimdi onu ama denemedim

Canımı çektiriyorsun :110::KK53:
Sabah bir yumurta biraz peynir bir dilim kepekli ekmek istedigin kadar salatalık domates ve yeşillikle kahvaltı yapıyorsun sonra yarım kilo yarm yağlı ve ya yağsız yoğurdun içine bir litre su koyup ayran yapıyorsun sonra içine haşlanmış halde 4kaşık bulgur 4kaşık yeşil mercimek 4kaşık nohut ve iki tane salatalık rendeleniyor kahvaltıdan sonra ikişer saat arayla birer kase içilip bitiriliyor içine kuru nane ve pul biber koyabilir sin ama tuz yasak gün içinde kahve kafeinli içecek gazlı içecek yasak sadece çay ve yeşil çay su serbest bu sekilde iki gün besleniyor ikinci günde aynı şekilde hazırlanıyor

Velvette Velvette ile SchonerDuft SchonerDuft i falakaya yatiralim bence heee bide @Buki_89 bunlar ac acina geziyolaaaaar en sevmedigim sey yapistir:tokat::tokat::tokat::tokat:
Tokat manyağı olduk ama haklısınız bugün çok berbattı

Az yiyen yagdan veremez kaliteli yemek lazim :KK62:vucuda guzel besin verin ki o da yaglari atsin:KK34: yapistilarim @Buki_89 SchonerDuft SchonerDuft Velvette Velvette a bencede:tokat:
Az gitsin yağdan gitsin kuzum toparlayacak biz menüleri

Nasil ye bakalm bizde alirizz makarna manyaklari olarak
Umarım güzeldir güzelse hafta sonları makarna günleri olcak :D

Hem bana ne kadar skısın diyolar hem sozumuze gelmiyolarrrrrr yaglar nerde yaglar sarkicaksinizzzzzzzz yapistirrrrrrr
SchonerDuft SchonerDuft Velvette Velvette @Buki_89 :tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
1 saat spor yaptım bugün az yedim ama olsundu.iyi geldi

Kilo verdik :KK70: sen naptın :KK8:

Valla böyle içinde tutan kadınlara hayranım ben nasıl yapıyorlar ben çatlıyorum :KK70: Lafımı sokmam lazım aynen takmayacağım artık nasılsa söyledim lafımı ben ortaya korum beğenen alır beğenmeyen almaz :KK70:

Ceviz de süt de muz da granola da her şey :KK70:

Dünyaları yemek istiyorum

Değil canım:KK31:

Hepsinden şöyle bir 8-10 cm gitse daha ne isterim :KK70:

Kırbaça yeni alışıyorduk daha :KK70:
Bende icimde tutamam lafı dümdük söylerim :D
Sen niye böyle oldun kız canavar mi çıktı içinden

Ikimize yeni slogan buldum yapistirrrrrrrrrrrrrr:tokat::tokat::tokat::tokat:
Yapıştır güzel uydu :D :D

Yulafli olsun smoothien ama temem mi bak güçsüz duşcen guzel besinler al:sus: yagdan gitmezse kilolar sonra hizli gelir ben ilk evlendigimde cok az yiyerek kilo vermistim 10 13 kilo kadar sonra hamile kalinca dikkat etmeme rağmen o kadar cabuk geldi kilolar demekki yagdan vermemisim dedim kendi kendime o yuzden bu diyetimde hep buna dikkat ettim yagdan verelim geri gelmesin kilolar:kızgın:
Yağdan gitsin ya az.az verdim ama belli şekilde hissediyorum yağdan gitti çoğu
Keten ve yulaf atarım içine

Valla böyle içinde tutan kadınlara hayranım ben nasıl yapıyorlar ben çatlıyorum :KK70: Lafımı sokmam lazım aynen takmayacağım artık nasılsa söyledim lafımı ben ortaya korum beğenen alır beğenmeyen almaz :KK70:
Rahata eremiyo insan demi :D bek iyi olmus lafini soylemisin simdi pek ilgilenme anlasin:D

Ankara makarnanin var tambugday makarnasi ben cok seviyom:halay: bide a101 de üzüm çekirdekli makarna var o da cok guzel kahverengi boyle bek seviyom SchonerDuft SchonerDuft
O nasıl oluyor kepekli değil dimi bakayım yarın çok özledim makarnayı doya diya yemek istiyorum

O nasıl oluyor kepekli değil dimi bakayım yarın çok özledim makarnayı doya diya yemek istiyorum
Valla tam bugday da ossa uzum cekirdekli de ossa doya doya yiyemen:D ben 3 kasik en fazla sende 3 kasik yiciksin:KK51:
O kepekli mi bilmiyorum ama hos bi tadi var rengi koyu baya sevdim ben:kk77:

Gördüm gördüm takipteyim sizi deli gibi spor yapın yani bende evde topalliyim :KK70:

Nasıl oldu ya kıyamam çok acıyor mu

Sabah bir yumurta biraz peynir bir dilim kepekli ekmek istedigin kadar salatalık domates ve yeşillikle kahvaltı yapıyorsun sonra yarım kilo yarm yağlı ve ya yağsız yoğurdun içine bir litre su koyup ayran yapıyorsun sonra içine haşlanmış halde 4kaşık bulgur 4kaşık yeşil mercimek 4kaşık nohut ve iki tane salatalık rendeleniyor kahvaltıdan sonra ikişer saat arayla birer kase içilip bitiriliyor içine kuru nane ve pul biber koyabilir sin ama tuz yasak gün içinde kahve kafeinli içecek gazlı içecek yasak sadece çay ve yeşil çay su serbest bu sekilde iki gün besleniyor ikinci günde aynı şekilde hazırlanıyor

Ya ben ayran çok severim de ayran çorbasını falan da çok severim sanki yapabilirim gibi geldi bana çok zorladı mı yani seni açlık bakımından

Umarım güzeldir güzelse hafta sonları makarna günleri olcak :KK70:

Bende icimde tutamam lafı dümdük söylerim :KK70:

Yapıştır güzel uydu :KK70: :KK70:

Benim zaten içimde canavar var ama erkeklere karşı o :D
Hayır ben sinir oluyorum ne demek ignore etmek :sinirli:
Sen kimsin :63:

Yulaflı çok güzel oluyor he bir de o yulaflar bak su ile şişiyor midede enfes :D

Rahata eremiyo insan demi :KK70: bek iyi olmus lafini soylemisin simdi pek ilgilenme anlasin:KK70:

Yazmış upuzun upuzun yazmış zaten ay özür dilemiş falan ama neyse iyi olduğumu bilmesi yetermiş he gülüm he biz de yedik dramlara bak :KK14::KK53:

Yarın falan yazarım artık beklesin cevabımı banane :-)

Ahahaha :KK70: :KK70: hangi alçak beni listeye almicakti :KK70: benim kiple miple isim yok canım merak etme zaten yüzünü gören cennetlik:KK45:

Onun vurduğu yerde güller biter :KK70:
aynen canım biraz öyle oldu canım birsey istemedi yemeden içmeden kesildim sizsiz:oops:
Bizim takimda olmaz oyle kipli insanlar zati:halay:
Yarin gelsin eksiler diyosun:KK8:

Ya ben ayran çok severim de ayran çorbasını falan da çok severim sanki yapabilirim gibi geldi bana çok zorladı mı yani seni açlık bakımından

Benim zaten içimde canavar var ama erkeklere karşı o :KK70:
Hayır ben sinir oluyorum ne demek ignore etmek :sinirli:
Sen kimsin :63:

Yulaflı çok güzel oluyor he bir de o yulaflar bak su ile şişiyor midede enfes :KK70:

Yazmış upuzun upuzun yazmış zaten ay özür dilemiş falan ama neyse iyi olduğumu bilmesi yetermiş he gülüm he biz de yedik dramlara bak :KK14::KK53:

Yarın falan yazarım artık beklesin cevabımı banane :-)
Hee hemen yazmadigina iyi etmissin bence öbür gün yaz beklesin anlasin acik:KK70:sürenecekkk:KK70:

Ankara makarnanin var tambugday makarnasi ben cok seviyom:halay: bide a101 de üzüm çekirdekli makarna var o da cok guzel kahverengi boyle bek seviyom SchonerDuft SchonerDuft
Bana neden demedin :KK34::tokat:

Umarım güzeldir güzelse hafta sonları makarna günleri olcak :KK70:

Bende icimde tutamam lafı dümdük söylerim :KK70:

Yapıştır güzel uydu :KK70: :KK70:

:ukala::ukala::ukala:

seaBahAR seaBahAR merhaba,
Bir arkadasimiz ban yedigi icin bildirim yapamayabilir yarin. Yarin ki duruma gore listeye girecekti. Acaba bani kaldirabilir mi? Birsey yapamaz miyiz? Gecici olarak kaldirilma imkani var mi? Bildirim yapsin sonra cezasi neyse ceksin. o_O
Üyelik haklarında kısıtlama yönetimsel bir karar olup, forum kurallarına uyulmadığı için üyeye verilen bir ihtardır.
Kısıtlama süresi bittiğinde kaldırılır. Arada kaldırma diye bir durum olamaz.

Üye bildirim yapmadı, şeklinde not düşersiniz etap bildirim listenize.
İyi akşamlar, kolaylıklar dilerim.

Lilim nerde liliye yeni bi film buldum ama dram cok aglamakli bisii :cry:
Ali ve Nino FULLHDFILMIZLESENE sitesinden izledim lilipit lilipit

daha iyi canım artık zorluyorum basmak için acıyor ama yapicak birsey yok :KK43:
iyilesmedi mi daha kuzum:KK1:
malesef canım :mad:

Bizim takimda olmaz oyle kipli insanlar zati:halay:
Yarin gelsin eksiler diyosun:KK8:
InsAllah ben tartilmadim. Zaten bende gün içinde ve sabah farkediyo her gramın hesabını yapmalıyım:D

Back
X