Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Lilim nerde liliye yeni bi film buldum ama dram cok aglamakli bisii :cry:
Ali ve Nino FULLHDFILMIZLESENE sitesinden izledim @lilipit

daha iyi canım artık zorluyorum basmak için acıyor ama yapicak birsey yok :KK43:
malesef canım :mad:

InsAllah ben tartilmadim. Zaten bende gün içinde ve sabah farkediyo her gramın hesabını yapmalıyım:KK70:

Ya sen çılgın mısın kızım neden zorluyorsun :KK70:

Sabah
1 yumurta
Domates salatalık
4 dilim karışık peynır
Bır dılım tb ekmek
Bır tatlı kaşığı reçel
Ara
Bir avuç uzum
Ogle
Bır tabak kofteli patlıcan
Bir dilım ekmek
Akşam
Bol yeşillikli yogurt salatası
Bır dılım ekmek
Bır domates
Bır dılım peynır

Akşamı hafif geçirdiğin için çok güzel toparlamış çok güzel bence :halay:

Sabah
1 yumurta
Domates salatalık
4 dilim karışık peynır
Bır dılım tb ekmek
Bır tatlı kaşığı reçel
Ara
Bir avuç uzum
Ogle
Bır tabak kofteli patlıcan
Bir dilım ekmek
Akşam
Bol yeşillikli yogurt salatası
Bır dılım ekmek
Bır domates
Bır dılım peynır

Menün çok iyi olmuş Can'ım

Tokat manyağı olduk ama haklısınız bugün çok berbattı

Az gitsin yağdan gitsin kuzum toparlayacak biz menüleri

Umarım güzeldir güzelse hafta sonları makarna günleri olcak :KK70:

1 saat spor yaptım bugün az yedim ama olsundu.iyi geldi

Bende icimde tutamam lafı dümdük söylerim :KK70:
Sen niye böyle oldun kız canavar mi çıktı içinden

Yapıştır güzel uydu :KK70: :KK70:

Yağdan gitsin ya az.az verdim ama belli şekilde hissediyorum yağdan gitti çoğu
Keten ve yulaf atarım içine
1 saat spor yaptin ve bu kadar yidin:silah: artik daha fazla konusmicim:tokat: arada olur canin istemez ama cogu zaman guzel ossun menuler guzel gidalarla dolsun:KK15:
Ben cok sevdim valla tambugday makarnayi:confused:

1 saat spor yaptin ve bu kadar yidin:silah: artik daha fazla konusmicim:tokat: arada olur canin istemez ama cogu zaman guzel ossun menuler guzel gidalarla dolsun:KK15:
Ay cok ıstedım ha. Eşim cips yıcek karşımda nolur yapma dedım dayanamıcam yemı yazık adama :KK76:

Peki senin kaynanan çılgın mı canım

Bileği zedelenmiş insana topuklu giydirmek ne ya :olamaz:
Arnavut onlar biyerinide yirtsan giyeceksin :D ozamana düzelir diye umuyorum canım. Düzelmezse rapor alırım hem tatil yaparım hem nisan hemde geldiğimde birkaç hafta evde kalırım ama ben yavaş yavaş sıkılmaya başladım bukadar evde kaldığını hatırlamıyorum bari araba sürebilsem gezerdim az :((

Valla tam bugday da ossa uzum cekirdekli de ossa doya doya yiyemen:KK70: ben 3 kasik en fazla sende 3 kasik yiciksin:KK51:
O kepekli mi bilmiyorum ama hos bi tadi var rengi koyu baya sevdim ben:kk77:
Kaç grama denk gelirki ortalama gram ile yiyorum herşeyi yakında hızımı alamayıp yemeğe koyduğum yağı bile gramlayacam :D

Nasıl oldu ya kıyamam çok acıyor mu

Ya ben ayran çok severim de ayran çorbasını falan da çok severim sanki yapabilirim gibi geldi bana çok zorladı mı yani seni açlık bakımından

Benim zaten içimde canavar var ama erkeklere karşı o :KK70:
Hayır ben sinir oluyorum ne demek ignore etmek :sinirli:
Sen kimsin :63:

Yulaflı çok güzel oluyor he bir de o yulaflar bak su ile şişiyor midede enfes :KK70:

Yazmış upuzun upuzun yazmış zaten ay özür dilemiş falan ama neyse iyi olduğumu bilmesi yetermiş he gülüm he biz de yedik dramlara bak :KK14::KK53:

Yarın falan yazarım artık beklesin cevabımı banane :-)
Sabah görücez bakalım lezzetini :D
Erkeklere karşı iyiymiş :D :D

Spor hesapta yoktu eşim zorla sahile indirdi aletler vardı orda takıldık yarım saat bu saate süt içmek istemedim .. çok üşengeç günündeyim bugün :deli:

Bizim marketlerde hic denk gelmemistim kuzum tambugday makarnaya uzum cekirdekli yiyodum bu ay erzak alışverişinde görünce aldim hemen :kk77:

Üzüm çekirdekli ne ki :skandal:

Arnavut onlar biyerinide yirtsan giyeceksin :KK70: ozamana düzelir diye umuyorum canım. Düzelmezse rapor alırım hem tatil yaparım hem nisan hemde geldiğimde birkaç hafta evde kalırım ama ben yavaş yavaş sıkılmaya başladım bukadar evde kaldığını hatırlamıyorum bari araba sürebilsem gezerdim az :KK43:(

Yani nişana kadar geçer de şu aralar giyme demek istedim
Araba falan da sürme boşver acır bir şey olur refleksle bir şey yaparsın yat dinlen biliyorum çok sıkıcı insan ev içinde bari tur atsam moduna geçiyor

Evwt aynen boylarımız farklı ama senın olçulerın gayet ıyı sankı bana gore spor yaptgın ıçin :KK66:

Evet kiloya göre sıkıyım aslında ama o düz göbekten istiyorum ben de işte hayaller hayatlar
Ama kendimi artık kötü, çirkin hissetmiyorum normal vücutlu biri gibi hissediyorum fit değil ama normal kıyafet giyerken de utanmıyorum artık :KK73:

Back
X