Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Üyelik haklarında kısıtlama yönetimsel bir karar olup, forum kurallarına uyulmadığı için üyeye verilen bir ihtardır.
Kısıtlama süresi bittiğinde kaldırılır. Arada kaldırma diye bir durum olamaz.

Üye bildirim yapmadı, şeklinde not düşersiniz etap bildirim listenize.
İyi akşamlar, kolaylıklar dilerim.
Uye takim icinde yeni oldugu icin bilememis ve yazmis bende gerekli açıklamayı yaptım ama sizi etiketlemis bulundu kusura bakmayın. Sevgiler:KK200:

Kaç grama denk gelirki ortalama gram ile yiyorum herşeyi yakında hızımı alamayıp yemeğe koyduğum yağı bile gramlayacam :KK70:

Sabah görücez bakalım lezzetini :KK70:
Erkeklere karşı iyiymiş :KK70: :KK70:

Spor hesapta yoktu eşim zorla sahile indirdi aletler vardı orda takıldık yarım saat bu saate süt içmek istemedim .. çok üşengeç günündeyim bugün :deli:

Bence seveceksın benim içtiğimden mi yapıyorsun

Üzüm çekirdekli ne ki :skandal:

Yani nişana kadar geçer de şu aralar giyme demek istedim
Araba falan da sürme boşver acır bir şey olur refleksle bir şey yaparsın yat dinlen biliyorum çok sıkıcı insan ev içinde bari tur atsam moduna geçiyor

Evet kiloya göre sıkıyım aslında ama o düz göbekten istiyorum ben de işte hayaller hayatlar
Ama kendimi artık kötü, çirkin hissetmiyorum normal vücutlu biri gibi hissediyorum fit değil ama normal kıyafet giyerken de utanmıyorum artık :KK73:

Fit sütü denedim dün canım çok beğendim tavsiyen için teşekkür ederim bildiğimiz kakaolu süt gibi tadı :)

Araba falan da sürme boşver acır bir şey olur refleksle bir şey yaparsın yat dinlen biliyorum çok sıkıcı insan ev içinde bari tur atsam moduna geçiyor
Aynen canım ama insan alışkın olmayinca. Calisincada keşke tüm gün yatabilsem diyorum. Neyse geçsinde sıkılıyım yapicak birsey yok :dua:

Üzüm çekirdekli ne ki:skandal:
IMG_0373.webp İste bu:halay:

Sabah
1 yumurta
Domates salatalık
4 dilim karışık peynır
Bır dılım tb ekmek
Bır tatlı kaşığı reçel
Ara
Bir avuç uzum
Ogle
Bır tabak kofteli patlıcan
Bir dilım ekmek
Akşam
Bol yeşillikli yogurt salatası
Bır dılım ekmek
Bır domates
Bır dılım peynır
Afiyet olsun canim aksam yetersiz olmus geri kalan guzel:KK200:

Tabiki 100 100 gr dir dimi yani:D
Lilim nerde liliye yeni bi film buldum ama dram cok aglamakli bisii :cry:
Ali ve Nino FULLHDFILMIZLESENE sitesinden izledim @lilipit

daha iyi canım artık zorluyorum basmak için acıyor ama yapicak birsey yok :KK43:
malesef canım :mad:

InsAllah ben tartilmadim. Zaten bende gün içinde ve sabah farkediyo her gramın hesabını yapmalıyım:KK70:

Üzüm çekirdekli ne ki :skandal:

Evet kiloya göre sıkıyım aslında ama o düz göbekten istiyorum ben de işte hayaller hayatlar
Ama kendimi artık kötü, çirkin hissetmiyorum normal vücutlu biri gibi hissediyorum fit değil ama normal kıyafet giyerken de utanmıyorum artık :KK73:
Benımde bacaklarım ıyıde gobek var fena bırde gogus bıraz. emzrıyorm dıye oda

Back
X