Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ha anladıım :KK70: aynen sanırım karbonhidrat oranı da çok düşük yağ oranı da mükemmel Bişi

Evet yağ 0,5 karbonhidrat 5,4 :KK73:

Full protein

Benımde bacaklarım ıyıde gobek var fena bırde gogus bıraz. emzrıyorm dıye oda

Aynen toto ve bacaklar idare eder de göbek işte :KK53:
Eh kolay mı birikti o yağlar orada :D

Kızlar kim bankası Oray'ı kaçırdım ben

Ne bankası :110:

Heleki spor yapamıyorsan her grama ihtiyacın oluyo :KK70: tabi senin öyle derdin yok tüm gün koşturuyorsun spor temizlik diye. Kıskanıyorum seni:KK70: maşAllah takım arkadasima
Yoksa senin mi gozun degdi bana o kadar az yemeye temizlige 120 dk spora bugun 300 gr arti ciktim:D sebebi sen msn söyle cabuk:D
Ayagin iyilessin sana da yapalim bi spor programi olar mi:rapci:

Yoksa senin mi gozun degdi bana o kadar az yemeye temizlige 120 dk spora bugun 300 gr arti ciktim:KK70: sebebi sen msn söyle cabuk:KK70:
Ayagin iyilessin sana da yapalim bi spor programi olar mi:rapci:
Aslaaa canım benim nazarım degmezkine. Ben yaniii keşke bende yapabilsem bukadar diye düşündüm:D sen yapama diye düşünmedim vallahi. Bi ayaklanaydim iyiydi. 50lerde olsam ben birin ikinin hesabını yapmazdım sen iyi biliyorsun :D 5i görsem 5 partisi yapicam

Kaç grama denk gelirki ortalama gram ile yiyorum herşeyi yakında hızımı alamayıp yemeğe koyduğum yağı bile gramlayacam :KK70:

Sabah görücez bakalım lezzetini :KK70:
Erkeklere karşı iyiymiş :KK70: :KK70:

Spor hesapta yoktu eşim zorla sahile indirdi aletler vardı orda takıldık yarım saat bu saate süt içmek istemedim .. çok üşengeç günündeyim bugün :deli:
Ustunde pismemis olan kalorisi yaziyo kuzum ona gore ayarlarsin:kk77:bi içim fit patlataydin üstüne iyi olardi haa:KK50:

Back
X