- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.541
Biliyorum listeye yazilmasi gerekiyo.84.6 yazmis yuzlesme gunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum listeye yazilmasi gerekiyo.84.6 yazmis yuzlesme gunu
oyy canim coook tesekkürlerrrrTakimdan once sen onemlisin canimcim![]()
oyy canim coook tesekkürlerrrr![]()
güzel oldumu gercekten ay bende yapim hemen onuiçtim efsane bit tad oldu
1,5 tatlı kaşı yulaf
1 tk keten tohumu
yarım muz
6 çiğ fındık
6 çiğ badem
1 tk chia tohumu koydum
250 ml kadar süt
termosa koydum büroda içerim dedim burda içine çam balı koyum niye şimdiye kadar yapmadım bilmiyoum
ay negüzel iste sanada motive olureşim kiloma taktı
hergün yürüyüş yapcakmışız öyle diyor şimdi telde konuştum birde beni koşturacakmış vay halime dedim![]()
oo liste bu hafta da güzel olcak gibi 2 kişide güzel kilolar verdiyse eğer***14. TAKİM 530. ETAP***
Buki_89(67,7/67,0 /0,7 /1,03%)
Vanillav(68,1/66,8 / 1.3/1,91%)
Yuzlesmegunu(86/ / /%)
denetim(69.8/ 69.20/ 0.60/0,86%)
lilipit (81.8 / 80.6/-1.2/%1.47) yeni uye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 84.9, hedef kilo 73
Suskunprenses( 64.0/ / / %)yeni üye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 66.0, hedef kilo 60
14. TAKİM ORTALAMASİ:%
Son liste bu. Eksik olanlar tamamlansin.
Aynen yaTarti sasmis olabilir mi
Bazen kafayi yiyorlar![]()
63.300 ü geçen cumartesi çekil mişim ondan öyle yazmıştımBumu dogruu sen gecen hafta bildirim yapmadin ki oyuzden ikiye bolunuyo yani senin eski kilon 64den hesaplaniyo. 63 nerden cikti ki
niyee ki
Canim kilolar cuma dan cumayaa.. yani sen onceki cuma gelmedign ve bildirimde bulunmadigin icin ikiye boluncek yuzden. Genel kural bu. Simdi bildirim yapmadigin cumadan once ki cumayla bu cumayi hesapla son paylastigim listede adin yaziyo63.300 ü geçen cumartesi çekil mişim ondan öyle yazmıştım
meyve suyu şeklinde de olur 200 gram kadar karpuz içine az muz veya elma veya şeftali içine malezemini koy çek 2 3 buz at mis gibi olur yulaf koymasanda olur ay evde yapcam akşam bundan kendime kıyak geçecem soğuk oğukTmm cnm yaparim o sekilde mutlaka , aksam olabilir. Pinar laktozsuz sut aldim, bebege dokunmazsa yaparim sik sik
Annemdeyim bugun
Cok sagol
valla 10 dk zaman alıyor ben gram gram ölçecem biraz fazla zaman alcak ama olsun kalorisini öğrencem en azındanHiç de bilmiyorum valla neresinde yazar
Ben de istiyorum da üşeniyorum halbuki kolay bir şey ama
Bence de pat diye gidecek
Haftalık hedefini mi yoksa genel hedefini mi?
Gelince yazar işi vardır belki
yok canım tedavi yaklaştı ya ne kadar yağ giderse o kadar iyi diye başka amacı yok ....Niye takiyor o kadar
Seni motive mi edio yoksa ters mi tepio bu durum![]()
valla ben çok sevdim haftada bir iki yaparım hatta spor sonrası içeceğim olur keten tohumu protein ve omega 3 bakımından zengnmiş üstelikgüzel oldumu gercekten ay bende yapim hemen onu
tek kötü yanı bana koş diyor direk aklına vanillav geldiay negüzel iste sanada motive olur
Oley oley
Canim kilolar cuma dan cumayaa.. yani sen onceki cuma gelmedign ve bildirimde bulunmadigin icin ikiye boluncek yuzden. Genel kural bu. Simdi bildirim yapmadigin cumadan once ki cumayla bu cumayi hesapla son paylastigim listede adin yaziyo
oooo @Blacksee55 hanımlaaa gelmişleeee
Hasretinize dayanamadımdaha erken gelirdim ama biliyorsun durumları ahahah
ama artık bildirimleri aksatmıyoruz dimi her cuma burdayızOley oley![]()
haftaya kuzum inşallahhhKaptan şimdi ben ne zaman giriyorum bu listeye
he duydum bişilerHasretinize dayanamadımdaha erken gelirdim ama biliyorsun durumları ahahah
Hayır canim haftaya galiba. Banliydim kiz 2 gunNerelerdeydin yoktun ne zamandır :) sen listede misin bu arada :)
Hayır canim haftaya galiba. Banliydim kiz 2 gunonu bekledim yoksa gidermiyimmm