Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama artık bildirimleri aksatmıyoruz dimi her cuma burdayız :sus: yoksa ilk hafta uyarı 2.hafta diskalifiye :KK51:

haftaya kuzum inşallahhh :dua:

he duydum bişiler :KK53:neyse arada özlemek iyidir ama bu son olsn yine de çünkülüm haftaya listeye gircen bildirim yapmazsan anında uyar :mapus:
İnternetim son kilobytna kadar burdayım :-)

Canim kilolar cuma dan cumayaa.. yani sen onceki cuma gelmedign ve bildirimde bulunmadigin icin ikiye boluncek yuzden. Genel kural bu. Simdi bildirim yapmadigin cumadan once ki cumayla bu cumayi hesapla son paylastigim listede adin yaziyo
Kızlar meraba öncelikle haber veremediğim için özür dilerim internet paketim bitti telden açıyordum ondan tekrar haber veremedim bu arada kilom 62.900 geldi sabah yani hedef tutmadı malesef bunun sebebi eşimin kardeşi askere gitti gelen gidenle İsveç bozuldu şimdi Wifi den bağlanıp haber vermek istedim yine aranızdayım yani ayın dokuzunda yenilenecek paketim malesef idare edin artık beni
CANIM AYIN 4ÜNDE BU MSJI ATMIŞIM BEN YANİ KİLO BİLDİRİMİ YAPMISIM

valla ben çok sevdim haftada bir iki yaparım hatta spor sonrası içeceğim olur keten tohumu protein ve omega 3 bakımından zengnmiş üstelik
tamam canim bende deniyeyim bunu
tek kötü yanı bana koş diyor direk aklına vanillav geldi :KK70: :KK70:
hehehe sende ona deki ya sende kosarsin benimle yada bende kosmam anca beraber kanca beraber bak ozaman nasil yürüosunuz:D

Şey aslında ikinize de söylemek istediğim bi şeydi :KK70: :KK70:
yok tm neyse :D:D
ben yohum yoohh kbnm kafa gittiii:confused:
poncikbirgelincik poncikbirgelincik bizim ponci nerde nişnlısı mı geldi acaba
aynen kuzu bugün nişanlısı gelcekti onun :sus:

Kızlar meraba öncelikle haber veremediğim için özür dilerim internet paketim bitti telden açıyordum ondan tekrar haber veremedim bu arada kilom 62.900 geldi sabah yani hedef tutmadı malesef bunun sebebi eşimin kardeşi askere gitti gelen gidenle İsveç bozuldu şimdi Wifi den bağlanıp haber vermek istedim yine aranızdayım yani ayın dokuzunda yenilenecek paketim malesef idare edin artık beni
CANIM AYIN 4ÜNDE BU MSJI ATMIŞIM BEN YANİ KİLO BİLDİRİMİ YAPMISIM
tm bebegim SekerPancarii SekerPancarii gelsin karar verir ne yapılacagına:KK51:

Haahahah bir derdim var a girince banlanmadan çıkmak zor oluyomuş dün baktım ben de :KK70: :KK70:
Ya ne değişik insanlar var uzaydami yaşıyorlar nerdeler kafalar nasıl çalışıyor anlayamıyorum:KK70: birde haksızlığa gelemiyorum ama kibarligimi daha fazla koruyamadım:KK70: malum oldu bana banlanicam zaten hemen @ParteMoralll e haber verdiydim ahahah

Ya ne değişik insanlar vae uzaydaki yaşıyorlar nerdeler kafalar nasıl çalışıyor anlayamıyorum:D birde haksızlığa gelemiyorum ama kibarligimi daha fazla koruyamadım:D malum oldu bana banlanicam zaten hemen @ParteMoralll e haber verdiydim ahahah

Gerçek mi değil mi anlamakta zorluk çekiyorum :D

Back
X