- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.581
canim Adana yersen bi porsuonu yani orta bi porsion 370 kalori civari köfte orta porsion 240 falan galibaKızlar adana ve köfte aynı dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim Adana yersen bi porsuonu yani orta bi porsion 370 kalori civari köfte orta porsion 240 falan galibaKızlar adana ve köfte aynı dimi
Tamam cnmyok tm neyse
ben yohum yoohh kbnm kafa gittiii
aynen kuzu bugün nişanlısı gelcekti onun
tm bebegimSekerPancarii gelsin karar verir ne yapılacagına
![]()
Düşünceli keptinimmmmay yok yemişindir sen laflarını zatibide bn vurmiiiim
![]()
vallahi oturupta şizofren gibi hikaye uydurup yazan insan varsa ben o insandan korkarımGerçek mi değil mi anlamakta zorluk çekiyorum![]()
canim Adana yersen bi porsuonu yani orta bi porsion 370 kalori civari köfte orta porsion 240 falan galiba
Düşünceli keptinimmmmiki dakikada karıştırdık ortalığı yine
vallahi oturupta şizofren gibi hikaye uydurup yazan insan varsa ben o insandan korkarımAllaha yakın bana uzak olsun. Yok yani insanın ne kadar canı sıkılabilirki böyle şeyler uydursun
![]()
adanami yedin? yaninda ne yedin bakim?Anladım canım teşekkür ederim yemiş oldum artık:)
ve kndinden dha cok bahset kuzu cünkü unutulabiliyoTamam cnm![]()
adanami yedin? yaninda ne yedin bakim?
öyleyimdirDüşünceli keptinimmmmiki dakikada karıştırdık ortalığı yine
vallahi oturupta şizofren gibi hikaye uydurup yazan insan varsa ben o insandan korkarımAllaha yakın bana uzak olsun. Yok yani insanın ne kadar canı sıkılabilirki böyle şeyler uydursun
![]()
öyleyimdirama bidakine takımdan bile attıabilirim ilk sefere mahsusdu bu iyi niyet
![]()
Banane küstümşaka kız![]()
lavas olmayaydi iyidi:) Sabah ne yemistin ve aksam ne yicen bakalimSalata ve elimden küçük lavaş![]()
hayır ben olcam asıl sen bana iyi davranBanane küstümregl olucam galiba alinganligim üzerimde ona göre iyi davran bana cici davran
![]()
ya da nasıl koşuyoruztamam canim bende deniyeyim bunu
hehehe sende ona deki ya sende kosarsin benimle yada bende kosmam anca beraber kanca beraber bak ozaman nasil yürüosunuz![]()
lavas olmayaydi iyidi:) Sabah ne yemistin ve aksam ne yicen bakalim![]()
Bakalım hangimiz daha önce olucazhayır ben olcam asıl sen bana iyi davranahaha
![]()
![]()
Heee demii olurum bencede52 olursun bende hemen veriyorsun çünküm
BENDE pazar günü yarı aç gezcem düğün var çünkü elbise fermuarı kapanmalı![]()
![]()
Kız bukisde aynı boydaya da nasıl koşuyoruz1,79 boyu var bacaklar kocaman
![]()
yok demez çünkü fena gaza gelmiş
benden önce kapıdaydı dün
![]()
Sen gecen hafta bildirim yapmis miydin canim listede 64.0 yaziyo kilonSuskunprenses( 63.30/ 62.70/ 0.60/ 0.947%)yeni üye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017,başlangıç kilo 66.0, hedef kilo 60