Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya liste karisiyo nefret ediyorum su durumdaaaaannnnn
Neyse gecen gelip soylemis gec zamanda aday listesinde oldugu icin telafi edilebilir. 62.9 mus kilosu gecen cuma
Yok canim listeyi paylastim artik hic duzeltemicem bildirimler daha duzenli yapilsin karismasin haftaya eklerim suskunprensesi

Kaptan şimdi ben ne zaman giriyorum bu listeye
Bakalm haftaya olmasi lazimm soylermm cnm
Kızlar meraba öncelikle haber veremediğim için özür dilerim internet paketim bitti telden açıyordum ondan tekrar haber veremedim bu arada kilom 62.900 geldi sabah yani hedef tutmadı malesef bunun sebebi eşimin kardeşi askere gitti gelen gidenle İsveç bozuldu şimdi Wifi den bağlanıp haber vermek istedim yine aranızdayım yani ayın dokuzunda yenilenecek paketim malesef idare edin artık beni
CANIM AYIN 4ÜNDE BU MSJI ATMIŞIM BEN YANİ KİLO BİLDİRİMİ YAPMISIM

Listeye yeni girenler yuzdesini bolemez canim gecen cumaki kilosu elimizde olmadiginda 1 hafta ertelendi suskunprenses suskunprenses in listeye girmesi:duduk:
boyle bi durum ilkkez gordum yeni gelen bi hafta oncesi bildirim yaptimi yapmadimi diye. uzun zamandir burdayim ama :işsiz: oyuzden hesap etmedim zaten ben boluncegini dusundum bekledm senii
@Yuzlesmegunu bildirimini havaya yazip kaçtın sabah bide aksam bazen ugruyosun sonra yoksun bazen menunu bile paylasmiyosun bu sana uyari msji simdi listeye bildirimini eklemicem çünkü bu senin görevindi haftaya aktif olmazsan ve bildiriminde sıkıntı olursa diskalifiye olcaksin takimi önemseyin biraz lütfen

Kizlar hepinize söylüyorum diskalifiye olan bi daha hic bi takimda yarışamıyo haberiniz olsun..
:mapus::mapus::mapus::mapus::mapus:

Bakalm haftaya olmasi lazimm soylermm cnm

boyle bi durum ilkkez gordum yeni gelen bi hafta oncesi bildirim yaptimi yapmadimi diye. uzun zamandir burdayim ama :işsiz: oyuzden hesap etmedim zaten ben boluncegini dusundum bekledm senii
:mapus::mapus::mapus::mapus::mapus:
Tabi kuzum önemli olan bi onceki hafta bildirimi zaten gecen hafta buralarda degildi neti olmadiginda hem bu hafta aktifligini gosterir oyle aliriz listeye

Yok canim listeyi paylastim artik hic duzeltemicem bildirimler daha duzenli yapilsin karismasin haftaya eklerim suskunprensesi
Haklisin karisiyo boyle :ruh:
Mesela listeye yazilmamasi gec bildirimler hersey birbirine giriyo sonucta bizimde isimiz gucumuz var kaptaniz diye surekli kim ne yazmis diye ordan oraya bakmak bizim icinde zor olabiliyo.
Suskunprenses yeni hadi daha iyi ogrenicek kurallari zaten. Karisiklik oldu artk neyse.

Haklisin karisiyo boyle :ruh:
Mesela listeye yazilmamasi gec bildirimler hersey birbirine giriyo sonucta bizimde isimiz gucumuz var kaptaniz diye surekli kim ne yazmis diye ordan oraya bakmak bizim icinde zor olabiliyo.
Suskunprenses yeni hadi daha iyi ogrenicek kurallari zaten. Karisiklik oldu artk neyse.
Aynen canim coluk cocuk ev sahibi ev gadinlariyiz biz:D her an vaktimiz olmayabiliyo o yuzden vaktinde gerceklessin her bildirimEn Büyük TÜRKİYE
Aynen tamamdir babymm
:eğlence:

iç iç aklına geldikce :KK70: ya bn elime şişe aldıgımda hemen bitiriyorum ama yudum yudum içiyorum kapağıyla sürekli oynadıgım için açtıgımda bi yudum alıp kapatıyorm bi bakıyorm bitmişşş
Canın sıkılıyor senin belli :D benimde sıkılıyor ama çözücem bu işi inş

önce senin taktiği denicim yinede dün koşturdu beni git orya kadar koş diyor cicikler bıngıl bıngıl oluyor hiç sevmiyorum :KK70: :KK70:
hahaha aslinda cok iyi bisey kosmak ben basladim cokda iyi gelio en son bi 8km kosmustum insan desarj oluo resmen:D buara havalar kötü diye gidemiom sürekli yagmur yagio

hahaha aslinda cok iyi bisey kosmak ben basladim cokda iyi gelio en son bi 8km kosmustum insan desarj oluo resmen:KK70: buara havalar kötü diye gidemiom sürekli yagmur yagio
deniz kenarında yürüyoruz güzel oluyor da koşsam nefesim hemen kesiliyorum benim .. kaç km koşuyordun ?

deniz kenarında yürüyoruz güzel oluyor da koşsam nefesim hemen kesiliyorum benim .. kaç km koşuyordun ?
nefes olayina takilma canim bir iki kosunca acilio nefesi insanin yani cok Cabuk alisiosun ona...
ben 5 ile 10 km arasinda kosuyorum suan minimum 5 yapmaya calisiyorum ciktigimda

koşu günlüğü var kuzu ilk on gün fln yürüyüş sanırım sonra 2 dk koşu 1 dk yürüyüş bu şekilde gidiyosn o gün sonra arttırarak devam ediyosun du galibası bi arastır istersen

Back
X