Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burda birkaç gündür fırtına gibi yağmur var. Gerçi ben yağmuru seviyorum ama hiç yaz gibi değil:KK43:
temmuz ayı boyunca bizimde öyleydi izlemişsindir haberlerde fln sel kıyamet dolu fln daha yeni duruldu ortalık yazı yaşamaya başladık:KK51:

Kizlar yediklerimi yazim
Sabah malesef pas gectim
Öglen bi firin patatesi yani haslanmis yagsiz tuzsuz yaninda bol yesillikli salata
aksam patlican ve Tavuk gögüsü atcam firina yani kizartmandan bi Tarif buldum deniyeyim annem sagolsun bana taaaa türkiyeden patlican yollamis:D abimler getirdi hahahaha

1 bardak süt ( 200 ml ) tam yağlı 124 kalori
6 çiğ badem 36 kalori
sütü yarım yağlı içersen 200 ml i 90 kalori
yanına 1 kare bitter yersin 24 kalori
200 gram karpuz 60 kalori
daha çok şey sayabilirim
hep hazır paket gıdalara gidiyorsun

Ben bu saydıklarını zaten yiyorum diyetime devam edebilmek için sevdiğim şeyleri de yemek zorundayım bu sayede kilomu koruyabilirim her şeyden kendimi kısarak değil

Kizlar yediklerimi yazim
Sabah malesef pas gectim
Öglen bi firin patatesi yani haslanmis yagsiz tuzsuz yaninda bol yesillikli salata
aksam patlican ve Tavuk gögüsü atcam firina yani kizartmandan bi Tarif buldum deniyeyim annem sagolsun bana taaaa türkiyeden patlican yollamis:KK70: abimler getirdi hahahaha
akşam yemegi yiceksn yani az rastlanır bi olay cok sevindm su an :D:D

nefes olayina takilma canim bir iki kosunca acilio nefesi insanin yani cok Cabuk alisiosun ona...
ben 5 ile 10 km arasinda kosuyorum suan minimum 5 yapmaya calisiyorum ciktigimda
umarım benimde açılır uzun süre yürüyüş yapmayı düşünüyorum hedefime ulaşsam bile bırakmak istemiyorum kilolar geri gelmesin

deniz kenari harikaaaaaa bazen icimden geciriyorum keske türkiyede yasasaydik diye
tr güzelde heryer suriyeli doldu sokaklarda ortaçağı yaşıyorum resmen peçeli kadınlar fistanlı erkekler evleri yokmuş gibi parkta namaz kılan insanlar otobüste sürekli kuran okuyanlar .... böyle şeylerin gizli yapılmasını tercih ettiğimden yanlış geliyor yoksa naparlarsa yapsınlar

koşu günlüğü var kuzu ilk on gün fln yürüyüş sanırım sonra 2 dk koşu 1 dk yürüyüş bu şekilde gidiyosn o gün sonra arttırarak devam ediyosun du galibası bi arastır istersen
bende koşu kitabıda var hem netten bakayım hemde okuyum o kitabı tşk ederim kuzum

Ben bu saydıklarını zaten yiyorum diyetime devam edebilmek için sevdiğim şeyleri de yemek zorundayım bu sayede kilomu koruyabilirim her şeyden kendimi kısarak değil
kendini kıs demek istemedim ama neyse afiyet olsun tatlım

umarım benimde açılır uzun süre yürüyüş yapmayı düşünüyorum hedefime ulaşsam bile bırakmak istemiyorum kilolar geri gelmesin

tr güzelde heryer suriyeli doldu sokaklarda ortaçağı yaşıyorum resmen peçeli kadınlar fistanlı erkekler evleri yokmuş gibi parkta namaz kılan insanlar otobüste sürekli kuran okuyanlar .... böyle şeylerin gizli yapılmasını tercih ettiğimden yanlış geliyor yoksa naparlarsa yapsınlar

bende koşu kitabıda var hem netten bakayım hemde okuyum o kitabı tşk ederim kuzum

kendini kıs demek istemedim ama neyse afiyet olsun tatlım
:KK15::KK15::KK15::KK200:

sen busene izine gitmiomusun canim?
Gidicem bukiiiiş çok az kaldı hatta 3 haftacik ♡
Turkiyeye gelmeyecek misiniz cnm
Lilimm 3 haftam kaldı

temmuz ayı boyunca bizimde öyleydi izlemişsindir haberlerde fln sel kıyamet dolu fln daha yeni duruldu ortalık yazı yaşamaya başladık:KK51:
Evet canim bende zaten şu istanbuldaki felaket günü katılmıştım size :KK70: öyle hatırlıyorum ahahaha

Nerdesin cnm yer değişelim: ) hemıde ıst dayım ama yurtdsnı ıstıyorum
Bende değişebilirim:KK70: kızlar sukredin gerçekten yurtdışında yaşamayan anlayamaz. Tamam suriyeliler var veya başka sorunlarda var turkiyede.
burda yaşam çok rahat maddi yöndende ama herşey bu değil inanın hep birsey eksik en azindan benim icin :KK43:

Back
X