Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyete uygun olmayan birsey gordugunde soyle cnm yinede
Ben dikkate aliyrm, ogreniyrm. Farkli gorusler beni ilerletir

Tamam ama sen onu değerlendirirsin emzirme dönemine göre yazık küçük bebek var arada sonra biz bozmayalım gidişatı :KK15:
Sen önceden diyetisyene mi gidiyordun ki

He bide o var dimi kışın neyse de yazın hiç çekilmez :KK70:
Bende şimdi hayal edemedim kendimi :Dahahaha ben yatagimi kimseynen paylaşamam :KK11:
Evet cnm hedefsiz ben yapamiyrm. İnan size karsi sorumlu hissetmesem hep kacamak yapardim. Kilo veremezdim. Burasi ve hedefler cok motive edio beni
Canimm aynen bende öyle şimdi kızlar bi ekmek bi peynir yazacaklar bende sucuklu yumurta yazarsam olmaz diyorum boğazımdan gecmiyo:D yarinki menumde alicam canimmm ♡

Tamam ama sen onu değerlendirirsin emzirme dönemine göre yazık küçük bebek var arada sonra biz bozmayalım gidişatı :KK15:
Sen önceden diyetisyene mi gidiyordun ki
15 kilo verdim cnm
Gitmedim ama diyet listesi uyguladim
Ilk gebeligimde gittim
Az cok bazi kurallari ve liste uygulamalarini biliyrm

Bende şimdi hayal edemedim kendimi :KK70:ahahaha ben yatagimi kimseynen paylaşamam :KK11:

Canimm aynen bende öyle şimdi kızlar bi ekmek bi peynir yazacaklar bende sucuklu yumurta yazarsam olmaz diyorum boğazımdan gecmiyo:KK70: yarinki menumde alicam canimmm ♡
Super aynen
Yemeyelim
Yiyeni uyaralim :)

Kızlar menü paylaşımı yapıyorum
Sabah:bir haşlanmış yumurta biraz peynir bir domates iki köz biber bir salatalık
Öğle aslında bugün ayran detoksuna devam edecek tim kociş bozdu akşam yemeğine kadar ayran detoksu içtim akşam bi telefon dışarıda yiyelim diye
Akşam;bir buçuk ızgara alabalık domates salatası iki acı köz biber biraz yogurt
Sonra kayınvalideme uğradık bir armut biraz kavun yedim :eek:
Simdi sen ne yapiyorsun? Isvec diyetu bitti. Bu baska bisey mi? Hic anlamadigimdan menuye de yorum yapamiyrm :(

Simdi sen ne yapiyorsun? Isvec diyetu bitti. Bu baska bisey mi? Hic anlamadigimdan menuye de yorum yapamiyrm :KK43:
Yok İsveç biteli çok oldu iki günlük ayran detoksu yapmıştım bir gün daha yapayım bugün demiştim akşam öğünüyle bozulmuş oldu gerçi iki gündü zaten detoks fazladan bir gün daha yapayım demiştim olmadı akşam bozdum balıkla

Sen benim yeni gülüş tarzimi duydun mu dur siftahı yapip gülücimmmm:KK70: gahgahgahgahgahgahhhhhhh:KK70: sevindirik gülüşü :KK70: okusan anlardin aslinda:sus::KK53: bilmem anladin mi:sus::KK70:

Demi kiz arkadas ortaminda zayifliyomusuz gibi cok keyifli oluyo bizim takimimiz cokkk guzel:KK36:
Evet gercekten
Ben icimden hep geciriyrm
Iyiki beni 14 cagirmis
:KK200::nazar:

Yok İsveç biteli çok oldu iki günlük ayran detoksu yapmıştım bir gün daha yapayım bugün demiştim akşam öğünüyle bozulmuş oldu gerçi iki gündü zaten detoks fazladan bir gün daha yapayım demiştim olmadı akşam bozdum balıkla
Cnm sen boyle seyleri seviosun ya
Dukan birasi muhabbetini yapsana
Arastirdin mi hic

Back
X