Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayir ya ne sateni:ruh: pijama satan kaliteli bir markadan al olsun bitsin ne sateni allasen:işsiz:
Ya kızlar burda çok zor damat setleri oluyor turkiyede burda oda yok turkiyede zamanımda yok ugrasamam valla ben o markayi bulurum burdan yada netden alip bizimkilere yollatirim türkiyede:( coo eksigim vaaaar :mad:

Ya kızlar burda çok zor damat setleri oluyor turkiyede burda oda yok turkiyede zamanımda yok ugrasamam valla ben o markayi bulurum burdan yada netden alip bizimkilere yollatirim türkiyede:KK43: coo eksigim vaaaar :mad:
Set derken nasil? Ben aldigimda bir sortlu pijama takimi birde normal pijama takimi aldim. Satenle ne isi olur esimin :D dusunemedm bi an :D

Set derken nasil? Ben aldigimda bir sortlu pijama takimi birde normal pijama takimi aldim. Satenle ne isi olur esimin :KK70: dusunemedm bi an :KK70:
Yaa böyle şeyler var donlu atletli pijamali süslemişler birde :D ahahah kutunun icinde. Ben guzel bitane buldum. kendi zevkime gore alicam gosteris icin ne diye para veriyim. Ben saten giymiyom adam niye giysin :D bana ceyiz bohcasindan foto atmışlardı arnavutlarda öyleymiş içinde gördüm ama giyen varmıdır merak ettim :KK57:

Yaa böyle şeyler var donlu atletli pijamali süslemişler birde :KK70: ahahah kutunun icinde. Ben guzel bitane buldum. kendi zevkime gore alicam gosteris icin ne diye para veriyim. Ben saten giymiyom adam niye giysin :KK70: bana ceyiz bohcasindan foto atmışlardı arnavutlarda öyleymiş içinde gördüm ama giyen varmıdır merak ettim :KK57:
İşte millet görünsün diye alıyo :D
Bn bı takım aldım çünkü pijama giymiyo şort t shirt giyiyo o sebeplen paramada kiyamadigimdann almadım :D

Yaa böyle şeyler var donlu atletli pijamali süslemişler birde :KK70: ahahah kutunun icinde. Ben guzel bitane buldum. kendi zevkime gore alicam gosteris icin ne diye para veriyim. Ben saten giymiyom adam niye giysin :KK70: bana ceyiz bohcasindan foto atmışlardı arnavutlarda öyleymiş içinde gördüm ama giyen varmıdır merak ettim :KK57:
Ama bak sizinkilerin adetinde aliniyosa illa bilemicem orasini :D

3 5 tane az degilmi canim az daha alaydin :KK70: ben 2 tane alicam yeter onun çok var zaten anasının evinde markalı markali
Ay sorma pişmanım bn alırken m beden di şimdi oldu L beden :D şimdi ayni gomlekleri kardesine vercm bohcada ahahahah :D buna da cimrilik derler :D

İşte millet görünsün diye alıyo :KK70:
Bn bı takım aldım çünkü pijama giymiyo şort t shirt giyiyo o sebeplen paramada kiyamadigimdann almadım :KK70:
Ben kıydım valla :D bana ne gelicek kestiremediğim için iyilerinden almaya çalışıyorum birde bizimkiler seviyor gosterisi. Anneme söyledim diorki senin herşeyin var zahmet etmesinler onlarda almasın bende almıyım:D ahahah

Back
X