Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok sıkıldım ya iş yapıyorum ara ara ama elim işe de gitmedi tam anlamı ile sen napıyorsun
Bende yemek yedim yatıyorum canım. Sabah uyandım ayağım daha iyi diye sevinirken yanlış bir hareket yaptım şimdi daha kötü oldu :D bana gel kız tavla oynayalım:D ahahaha boşver bırak işi gücü yaparsın sonra. Kitap oku film izle. Ali ve ninoyu izle çok güzel amma reklamını yaptım filmin

Bende yemek yedim yatıyorum canım. Sabah uyandım ayağım daha iyi diye sevinirken yanlış bir hareket yaptım şimdi daha kötü oldu :KK70: bana gel kız tavla oynayalım:KK70: ahahaha boşver bırak işi gücü yaparsın sonra. Kitap oku film izle. Ali ve ninoyu izle çok güzel amma reklamını yaptım filmin

Dolap içi organize etneye karar veredim :D 15 dk yapar bırakırım :D
Niye zorladın ki kendini kuzumne yedin bakim bende çok acıktım bişiyler yapıp yeyim birazdan

Dolap içi organize etneye karar veredim :KK70: 15 dk yapar bırakırım :KK70:
Niye zorladın ki kendini kuzumne yedin bakim bende çok acıktım bişiyler yapıp yeyim birazdan
Biz can sıkıntısını açlıkla karıştırıyoruz zate hep ahaha canım 3 büyük köfte yedim birde koca tabak salata yedim. Kahvaltı yapamadım yatakta yuvarlandım kalkamadim. Aksamasa hafif bi çorba yicem günü böyle bitiricem inş. Bacagimla başım büyük dertte iyileşmede kurtulsam vallahi. Tam zamanında oldu spor yapamıyorum birsey yapamıyorum:KK43:

Yuh halter ile mi ben poşet taşımaya korkarım spor falan diyorum ya benden çok çekecekler :KK70: :KK70: hafif ağırlık birde doğuma yardımcı hareketler çok iyi olur bence ...
Hep beraber gülelim :KK70: :KK70: kihkihkahkahkohkoh gah gahhh aayy çok güldüm :KK70:
Hee valla tabi o eğitmenlerle falan yapmis biz hafif sporlar yapsak yeter:Dgahgahgaaaghhhhh

Biz can sıkıntısını açlıkla karıştırıyoruz zate hep ahaha canım 3 büyük köfte yedim birde koca tabak salata yedim. Kahvaltı yapamadım yatakta yuvarlandım kalkamadim. Aksamasa hafif bi çorba yicem günü böyle bitiricem inş. Bacagimla başım büyük dertte iyileşmede kurtulsam vallahi. Tam zamanında oldu spor yapamıyorum birsey yapamıyorum:KK43:
Vala arada dinlenmeli hasta olmak iyidir ana en fazla 10 gün toparlarsın kuzum kısa zamanda sen yeterki yorma kendini nişan ne zaman

Ay bunaldim evde olmak bana iyi gelmiyor :D :D

Hee valla tabi o eğitmenlerle falan yapmis biz hafif sporlar yapsak yeter:KK70:gahgahgaaaghhhhh
Kahkih koh ile başlar cümlem :D
Yürüsek bile daha ne isteriz ara da squat yaparız ara da dambil :D

Vala arada dinlenmeli hasta olmak iyidir ana en fazla 10 gün toparlarsın kuzum kısa zamanda sen yeterki yorma kendini nişan ne zaman

Ay bunaldim evde olmak bana iyi gelmiyor :KK70: :KK70:

Kahkih koh ile başlar cümlem :KK70:
Yürüsek bile daha ne isteriz ara da squat yaparız ara da dambil :KK70:
Temizlik yap kiz iyi geliyo valla vakit geciyo:halay:ozellikle el oyalicak seyler biyerleri duzenleme falan:temizlik: yarin regl günüm benim bugun az geldi pembe sonra kesildi olcam heralde bi tamamen olsaydim rahatlardim karnim cok sis:silah:

Kizlar tartımın yağ su ölçümünü buldum yarın sabah tartilcam bakalım ne dicik günlük almam gereken kalori de 1974 dedi oha dedim :KK70: :KK70:
O kilo vermeden alman gerekendir kiz:D 500 kalori kessen tam ideal iste:halay:keske 1900 le kilo almasak:deli: ayy dogru olcuyo mu acaba kiii:KK49:

Temizlik yap kiz iyi geliyo valla vakit geciyo:halay:ozellikle el oyalicak seyler biyerleri duzenleme falan:temizlik: yarin regl günüm benim bugun az geldi pembe sonra kesildi olcam heralde bi tamamen olsaydim rahatlardim karnim cok sis:silah:
Çamaşırlar ile oyalaniyorum şimdilik bir yer var gözüm de orayı dokecem bamya temizlicim çok iş var bana göre :D :D :D

O kilo vermeden alman gerekendir kiz:KK70: 500 kalori kessen tam ideal iste:halay:keske 1900 le kilo almasak:deli: ayy dogru olcuyo mu acaba kiii:KK49:
Kalori programı da günlük 1800 kalori yiyebilirsin demişti neyse artık 1200 kalori 1100 kalori de gezinirim yaşasın yemek yemek :kk77:

Çamaşırlar ile oyalaniyorum şimdilik bir yer var gözüm de orayı dokecem bamya temizlicim çok iş var bana göre :KK70: :KK70: :KK70:

Kalori programı da günlük 1800 kalori yiyebilirsin demişti neyse artık 1200 kalori 1100 kalori de gezinirim yaşasın yemek yemek :kk77:
Bende oyle çamaşır katladim bissuru:KK51:ne sıkıcı iş demi hic sevmiyom camasir katlamayi:KK53:
Aksama ne yiciksin:kk77:

Granola bar kalori ve gramlarım
60 gr kuru kayısı 145 kalori
130 gr elma 62 kalori
19 gr chia tohumu 82 kalori
32 gr keten tohumu 152 kalori
41 gr kuru üzüm 123 kalori
40 gr yulaf 142 kalori
30 gr çiğ fındık 188 kalori
63 gr bal 192 kalori
Toplam
415 gr malzeme