Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende oyle çamaşır katladim bissuru:KK51:ne sıkıcı iş demi hic sevmiyom camasir katlamayi:KK53:
Aksama ne yiciksin:kk77:
Bende sevmim hele çoraplar of düzgün katlanacak illa eşim günde 2 çorap kirletir bazen 3 ....
Yeşil fasulye ya da ıspanak kavurma yaparım .. sen ne yapcan planda ne var

Bende sevmim hele çoraplar of düzgün katlanacak illa eşim günde 2 çorap kirletir bazen 3 ....
Yeşil fasulye ya da ıspanak kavurma yaparım .. sen ne yapcan planda ne var
Gunde 2 3 corap mi:KK53: ayy hic sevmiyom boyle camasir duzleme bulasik yerlestirme:ruh:
Bende karamilize soganli mantar yapcam labneli:kk77:sogani iyce kavurup karamelize edince mantarla cok seviyom:kk77: bek aciktim kiz:kk77:

Aynen canım tam düzeldim sandım ama incittim tekrar :KK43: 09.09. InsAllah cnm nişanım
Varmış daha kız iyileşir nerak etme kilo da verirsin

Gunde 2 3 corap mi:KK53: ayy hic sevmiyom boyle camasir duzleme bulasik yerlestirme:ruh:
Bende karamilize soganli mantar yapcam labneli:kk77:sogani iyce kavurup karamelize edince mantarla cok seviyom:kk77: bek aciktim kiz:kk77:
Evet 2 3 çorap kışın daha fazla sermesi ayrı toplaması katlamak ayrı :D yaa labne ile hafif oluyor mu peki labneli biri yapmıştı yine hafta ici bende yapayım ne yapcam diye düsünmeyim

Back
X