- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.981
Sonra gene uyudunİyi karistiyoh sabah uyumuyom
8 de kalktim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra gene uyudunİyi karistiyoh sabah uyumuyom
8 de kalktim
![]()
Hayir uyumadim spor yaptim 1 saattSonra gene uyudunne guzel ohhhh
![]()
Birah yaaaaaaHayir uyumadim spor yaptim 1 saattuyumadimmmmmm
![]()
Sportif bi bayanimBirah yaaaaaa![]()
Hosgeldin gunaydin gotmorning gotenmirgiş yeni mi kalktin cinimYaniyüüükkkbu sicakkkk
Yenimi kalktinYaniyüüükkkbu sicakkkk
YeeSportif bi bayanimspor yaparim nasil bilmezsin
açim
![]()
Labneye taktim ya herseye katacam gayriMantar yapiomlabneli
![]()
Aynen canım tam düzeldim sandım ama incittim tekrarVala arada dinlenmeli hasta olmak iyidir ana en fazla 10 gün toparlarsın kuzum kısa zamanda sen yeterki yorma kendini nişan ne zaman
Bende sevmim hele çoraplar of düzgün katlanacak illa eşim günde 2 çorap kirletir bazen 3 ....Bende oyle çamaşır katladim bissurune sıkıcı iş demi hic sevmiyom camasir katlamayi
Aksama ne yiciksin![]()
Gunde 2 3 corap miBende sevmim hele çoraplar of düzgün katlanacak illa eşim günde 2 çorap kirletir bazen 3 ....
Yeşil fasulye ya da ıspanak kavurma yaparım .. sen ne yapcan planda ne var
Labne yaglı degılmı bende cok seviyorum yogurt gıbı herşeyle yıyesım gelıyorLabneye taktim ya herseye katacam gayrigahgahgahgahgaaaahhhhhhh
![]()
Varmış daha kız iyileşir nerak etme kilo da verirsinAynen canım tam düzeldim sandım ama incittim tekrar09.09. InsAllah cnm nişanım
Evet 2 3 çorap kışın daha fazla sermesi ayrı toplaması katlamak ayrıGunde 2 3 corap miayy hic sevmiyom boyle camasir duzleme bulasik yerlestirme
Bende karamilize soganli mantar yapcam labnelisogani iyce kavurup karamelize edince mantarla cok seviyom
bek aciktim kiz
![]()
Bilmem bakmadim kalorisine kuzum ben acik kilo korumada gibi olduğum icin o kadarcıkı pek takmıyorumLabne yaglı degılmı bende cok seviyorum yogurt gıbı herşeyle yıyesım gelıyor![]()
Oo guzelllllMantar yapiomlabneli
![]()
Hosgeldin gunaydin gotmorning gotenmirgiş yeni mi kalktin cinim![]()
Yok yahu dedim ya düğün yemek ve alışverişYenimi kalktin![]()
Hahahaha senden bekliyorm ne biliyimYok yahu dedim ya düğün yemek ve alışverişbu saate kadar da uyuyamam o kadar da degil
![]()