- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #226.001
Hoş geldin kuzum nasıl geçtiYok yahu dedim ya düğün yemek ve alışverişbu saate kadar da uyuyamam o kadar da degil
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin kuzum nasıl geçtiYok yahu dedim ya düğün yemek ve alışverişbu saate kadar da uyuyamam o kadar da degil
![]()
Gecen günde tavuklu mantar yapmıştım labneli o bi efsaneydiVarmış daha kız iyileşir nerak etme kilo da verirsin
Evet 2 3 çorap kışın daha fazla sermesi ayrı toplaması katlamak ayrıyaa labne ile hafif oluyor mu peki labneli biri yapmıştı yine hafta ici bende yapayım ne yapcam diye düsünmeyim
Oo guzelllll![]()
Bi supelendimdi gahgahgahgahYok yahu dedim ya düğün yemek ve alışverişbu saate kadar da uyuyamam o kadar da degil
![]()
Tamam anladik ye artikNmm nmmaçim gahgahgahgaaahhh
Aha yiyom gahgahgahgahgaaahhhTamam anladik ye artik![]()
Labneli bisi denemedim deneyim bakayımGecen günde tavuklu mantar yapmıştım labneli o bi efsaneydiAz koyyom 1 kasik dolusu koyuyorum iki kisilik oluyo
cok hafif ve leziz oluyo
![]()
Sen azdan biraz fazla yeAz yiyomspor yapacum
![]()
Mutlaka denemelisin canım çok hafif oluyor böyle kremalı gibi ama hafifLabneli bisi denemedim deneyim bakayım
Labneli bisi denemedim deneyim bakayım
Kalorisine baktim da azmiş bence diyete uygun bi corba kasigi 30 kaloriymisSen azdan biraz fazla yeokadar koşturuyorsun enerji lazım sekerim. Birde labne diyip durma canım cekiyooo
![]()
Aslinda acikmadim. Annemdeydım. Yulaf ezmesı yıyemedım. Akşam yedım. Cunku tadını cok sevdım.Afiyet olsun gayet guzel menün yulaf ezmesini aksama birakma tatlim ikindi veya ögle aranda yesen daha iyi olur aksam az yemissin acıktığın icin yedin sanirim ama genel guzelllll
Bebisin kontrolu mu vardi![]()
Anladim canim bende cok severim yulafiAslinda acikmadim. Annemdeydım. Yulaf ezmesı yıyemedım. Akşam yedım. Cunku tadını cok sevdım.
Bundan sonra akşam yemem cnm
Haftalık hedef lıstesı yspabıldın mı?
***haftalık hedefler***(04.08-11
@Buki_89 =>67,7 - 66,970.0 (100 la kacmis
)
@Vanillav =>68,1 => 67,166.8
@denetim =>69,80=>68.9069.2
@keptinn =>55.1=>53
SekerPancarii : 54.8=>53.8
53.7
@KUBAR =>
@lilipit =>81.8=>80.580.6 (100 gr kacti