Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O zmaan iki bonibona iki tohat yicen kaçıs yoh:tokat::tokat:
Bende her sabah aç karnina cardio yapiyom:KK73: ama hic zayiflamiyom:KK73:neden ki:KK70: hemde 1 saat :KK64:yememe dikkat etmezsem kilo aliyom asla kilo bile koruyamiyom:oha:
Canım ama sikilastiriyormus cardio hem sen zaten zayıf olduğun için bünye yakmıyormu noluyor anlamadimki. Senin kadar koştursam bi deri bi kemik kalmıştım:KK70:

Atayimmi :KK70: sinirin bozulur kadin efsane ya hahaahahahahah
nerden izliyim kız şu kadının tipini at bama ben tekrarını izlerim :KK70: bu arada o dediğin filmi izledim beğendim bende. O kadına bayılıyorum zaten çok güzel saç rengi tipi falan :KK53:

Canım ama sikilastiriyormus cardio hem sen zaten zayıf olduğun için bünye yakmıyormu noluyor anlamadimki. Senin kadar koştursam bi deri bi kemik kalmıştım:KK70:

nerden izliyim kız şu kadının tipini at bama ben tekrarını izlerim :KK70: bu arada o dediğin filmi izledim beğendim bende. O kadına bayılıyorum zaten çok güzel saç rengi tipi falan :KK53:
Ayy kesinlikle yaa hele bacaklari cok guzellestiriyo gr selulit kalmadi :halay: ama ben hizli kilo aliyom bu bir gercek:KK51: kiz bakma bütün gün ev isinden kafam kalkmiyo ama ben yavas yaparim işimi aheste aheste:D hizli hareketli yapmam oyle :KK70: ondan aksama anca bitiyi:KK70: sporlarim olmasa ev isi hareketi kurtarmaz:ruh:

Ayy kesinlikle yaa hele bacaklari cok guzellestiriyo gr selulit kalmadi :halay: ama ben hizli kilo aliyom bu bir gercek:KK51: kiz bakma bütün gün ev isinden kafam kalkmiyo ama ben yavas yaparim işimi aheste aheste:KK70: hizli hareketli yapmam oyle :KK70: ondan aksama anca bitiyi:KK70: sporlarim olmasa ev isi hareketi kurtarmaz:ruh:
Ayy bende oyle. Bi odayı toplarim. Diğerine geçmeden film izlerim kitap okurum öyle devam ederim :D ahaha bende bacagim duzelsin crosstrainerimi kullanicam. Selülitim fazla yok bacaklarım kaslı ama kilo verince ne hale girecek kestiremiom :silah:

Sporum gecikti yaa ac karnina yapmamam lazımdı :kızgın: neyse iyce gec olmadan ben ağırlık çalışcam biraz :rapci:
Esim de sabah agirlik calişti tam 2 dk bi sag kol bi sol kol:D kaslandin he dedim:Dahahahahhah

Ayy bende oyle. Bi odayı toplarim. Diğerine geçmeden film izlerim kitap okurum öyle devam ederim :KK70: ahaha bende bacagim duzelsin crosstrainerimi kullanicam. Selülitim fazla yok bacaklarım kaslı ama kilo verince ne hale girecek kestiremiom :silah:
O neymis giz benim de twist shape stepperim var :sus:

Tamam canim ozaman kurallari oku deneme suresine giriyorsun ilk once. Burda kalici olursan eminimki azminle verebilirsin.
evet tabi bende hic sifir spor yapmadan 22 kg verdim ama sorma amacim gercekten faydasini gordunmu skilastiriyomu diye evde cok esya sevmem sirf oyuzden alsammi almasammi aylardir aklimda :) ondan sordum
Canim ben kapali balkonuma koydum orda kullaniyorum. Bence sporsuz olmaz kardiyosuz yağ yakimi zordur hem sarkmalar olur sporla olmaz. Ama simdi şoyleki hergün en az 1 saat tempolu yüryüş ve diyetle bu iş tamamdir. 80-90 dakika hergün müthis etkili hem acayip iştahta kapatiyo faydasi cok. Ama 45 dakika pek etkili degil artik uzmanlar spor süresi konusunda fikir degistirdiler son yillarda yapilan arastirmalar gösteriyorki 45 dakika kardiyo kilo verirken pekte etkili degil. 90 dakikayi aşmayacak sekilde kardiyo süper etkili yani her gün 70-ile 90 dakika arasi süper etkili.

O zmaan iki bonibona iki tohat yicen kaçıs yoh:tokat::tokat:
Bende her sabah aç karnina cardio yapiyom:KK73: ama hic zayiflamiyom:KK73:neden ki:KK70: hemde 1 saat :KK64:yememe dikkat etmezsem kilo aliyom asla kilo bile koruyamiyom:oha:
Sizdede gida toleransi olabilirmi. Bende var mesela. Azcik karbonhidrat yesem veya birakin öglen veya aksam makarna pilav ekmek filan azcik yesem karnim şiser hemende kilo alirim. Ama karbonhidrati kisitlayarak cok hizli kilo veririm mesela

Back
X