Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gercekten mi bu bilgiyi nerden edindin canim bende tam aksine fazla kardiyonun vucuda katabolik etkide bulunup kas yikimina sebep oldugunu biliyorum kas kaybi metabolizmayi yavaslatir ve yag yakimi zorlaşır en ideali 45-60 dk fazlasi vucudu yorar bence tabi
Evet canim bu bilgi yeni türkiye için. Ben diyetisyen selahattin dönmezin bizzat kendinden duydum. Oncesinde bende senin gibi biliyor ve öyle uyguluyordum fakat dogrusu buymus. Yap ve farkı gör yani

Alsaniza kiz sende yaparsin bayanlar erkekler gibi kaslanmiyo agirlik vucudu cok guzellestiriyo:halay: bende pek bisey yok iki tane 5 er kiloluk 2 tane 1 er kiloluk agirlik var sadece barfiks de olsaydi keskem:halay:
36 kıloymuş bızımkıler.kış gelsın alırım belkım bende nereye kooyucagım yer yok dıye verdım

Bıtter yok canım bugun bıttımı yoksa menun her zamnkı gıbı tam kılo vermelık ac ac gezıon aksama kadar bana gore :KK53:

Gece gece aklıma sokma valla yok öyle bir şey boşver unut onu :D

Okumuştum her sene bugün oluyormuş çok özel bir meteor değilmiş ama bende merak ettim gece çıkıp bakacam belki görürüm

Onu facede bir meslek grubunda gördüm ve izledim kadın mali müşavir olan bölümü mü izledin çöpten yemek falan toplayıp misafire ikram ediyor ögg

Ay hadi inşallah yumurtlama dönemine denk geldiyse olabilir bence test varsa yapsana yarın.. bugün koşmadık senin yaptığın aletten vardı sahilde bende 150 tanecik ondan yaptım..
Etiket süper oldu yanlız...

Öyle bir hayat olursa ben yazları gece kışları gündüz çalışırdım :KK70: :KK70:

Ben hep valla erkenden kalkma derdim olmazdı be

Çok az yemişsin bende tosta dönüş yapcam canım çekti şu an

Domatesli peynirli mi yapacaksın :kk77:

Ayy gunduz nasil uyyonuz benim beynim agrir:KK70: ama bende Ramazanda iyi uyurum oglenleri yalan yoh :KK70: her sene ramazanda gündüz uyku keyfi yapiyom :KK53:bir sene yetiyo:KK70:gahgahgahgahgahhh:KK70:

Ramazanın uzatılmış halini düşün işte sen 1 ay ben 12 ay :D

Sabah sucuklu tost oglen biskuvi:KK47: :tokat: ikindi ve aksam guzel:KK16:spor sahane:KK16:

Ödüllendirdim kendimi ne için bilmiyorum ama hahaha :D

Menum
10.30
Patateslı yumurta
Domates salatalık bıber
Ikı dılım peynır
Bır tatlı kaşığı reçel
Bır dılım tb ekmek
13.00
Bır avuç uzum
14.00
2 kıymalı dolma
Bır dılım tb ekmek
18.30
Bır tabak taze fasulye tavası
Coban salata
Bır dılım tb ekmek
2 bardak ayran
3litre su
1 saat yuruyuş

Dolmayla ekmek bir arada :skandal:

Unutmadan menümü yazim sabah 10.00 4adet sivri köy biberi 1domates 1dilim ekmek 2bardak çay öglen saat 15.30 1tabak etli nohut ara ögün 1avuç patlamış mısır akşam yemegi yemedim onun yerine 3top dondurma yedim az öncede 1tane haşlanmış mısır yedim

Kahvaltım bir yumurta ile maydonozlu yeşil omlet biraz peynir bir domates yarım acur biber
Öğlen misafilikteydim dört tane çiğ köfte ama lavaş yemedim marula sardım
Akşam dışarıdaydım çeyrek döner birr ayran
Pek güzel bi gün olmadı ama dengelerim inş siz yine de yanlışlarımı söyleyin he bide yatmadan 4tatlı kaşığı ev yapımı yoğurdun içine pul biber koyup yedim kür gibi

Hahahaahhaahhahaha :KK70: o bizim dilimizden dusmezzz fenaa :KK70: su zayiflayanlari kaciriyorm yaa sali aksammi 10 gibi unutmazsam izlicem.
Ben kaçırmıyorum onun etkisi oldu diyetime devamlılık sağladım çokta korktum öyle sarkacak diye her tarafım.. hatırlatırım sana ...m

Aslinda yumurtlama tarihimde olmadi ama ille yumurtlama tarihlerinde mi olur ki:KK53: yarin regl gunum eger olmazsam pazartesi kan testi yaptiririm belki :KK15: ama super spor yapıyorsunuz beraber cok iyi oldu bu dimi:KK49:
Yumurta 36 saat yaşıyordu sanırım... sprem 72 miydi ... bekleyelim görelim kuzum:dua: kan vermekten korkmuyon sanırım :deli:
...
Beraber ortak bir sey yapmak çok keyif veriyor ama dün kendi yoruldu :D benden önce :D :D :D karın kasları birde kolları ağrıyormuş :deli:

Gece gece aklıma sokma valla yok öyle bir şey boşver unut onu :KK70:

Ben hep valla erkenden kalkma derdim olmazdı be

Domatesli peynirli mi yapacaksın :kk77:

Ramazanın uzatılmış halini düşün işte sen 1 ay ben 12 ay :KK70:

Ödüllendirdim kendimi ne için bilmiyorum ama hahaha :KK70:
Beyaz peynir ile yapcam beyaz bitsin kasara dönecem kaşarı özledim valla:kk77:

Aslında 55 ama ilk hedefim 70 şuan. Zira 170 boyunda şuanda 90 kiloyum. Söylemeye utaniyorum ama gerćek bu. Bukadar kilo almamda cocuklarin etkisi büyük biri 1 buçuk digeri 5 buçuk yasinda 2 oglum var cok yaramazlar sürekli tepemde ufaklik sürekli mizmiz devamli ilgi istiyor. Onlara bakmaktan kendimi iyice unuttum. Ama zaman gelip geciyo yaşim 34 oldu. Tekrar silkelenip kendime geleyim dedim. Koşu bandimda var aksam 22 de cocuklari uyutup kosu bandinda 80-90 dakika koşuyorum bunu düzenli yaparsam sorun yokta işte yapamiyorum ihmal ediyorum. Ondan tekrar zayiflama topigine girdim destek için disiplin için
Iyı yaptın. Burası bana cok faydalı oluyor. Kesınlıkle dısıplın olusturuyor ınsanda. Bundan sonra fit ve bakımlı anne olarak hayatına devam edeceksın. Ne guzel :21:

Saat 12

1 sucuklu tost :kk77:

Saat 14

2 adet petit beurre bisküvi

Saat 16

1 avuç karışık çerez + tropikal mix

Saat 18

Dünden kalma fırında patates ve köfte
4 köfte 6 dilim patates şeklinde

Saat 21
1 bardak süt :halay:

30 DS 6/30 da tamam :KK76:
Bıskuvı cok sekerlı yemeseydın ıyıydı
Madem yedın yanına neden sut ıcmedın:KK67:
Sekerlı seylerı dengelemek ıcın sut yogurt sart:ıslık:

Evet canim bu bilgi yeni türkiye için. Ben diyetisyen selahattin dönmezin bizzat kendinden duydum. Oncesinde bende senin gibi biliyor ve öyle uyguluyordum fakat dogrusu buymus. Yap ve farkı gör yani
Peki denedin ve yag yakip kas oranini artırdın mi bu duzenle çünkü ben bi tek selahattin donmezden duyuyorum boyle bisey kastı yürüyüşse olabilir ama kendisi sabahlari 1 saat kostugunu yazmıştı bi yazısında
Ben 3 senedir kendi anlattigim surelerde yapiyorum sporu ve spor oncesi sonrasi beslenmemi bilincli yapiyorum ve kaslarim hic belli olmayacak kadar azdi suan bacak kalca kol karin kaslarim belirgin sekilde ozellikle sabah sporumdan dolayi bacak kaslarim cok iyi En Büyük TÜRKİYE sonuc aldigim ve almaya devam ettigim icin fazlasini yapmam sanırım vucudu yorup sakatlanmasini istemem çünkü :halay:ama herkesin kendi tercihi :KK49:spor candir her turlu:KK49:

Kahvaltım bir yumurta ile maydonozlu yeşil omlet biraz peynir bir domates yarım acur biber
Öğlen misafilikteydim dört tane çiğ köfte ama lavaş yemedim marula sardım
Akşam dışarıdaydım çeyrek döner birr ayran
Pek güzel bi gün olmadı ama dengelerim inş siz yine de yanlışlarımı söyleyin he bide yatmadan 4tatlı kaşığı ev yapımı yoğurdun içine pul biber koyup yedim kür gibi
Afiyet olsun canim oglenki cigkofte fazla olmamis ama oglen karbonhidrat tukettigin icin disarda sadece izgara köfte tada ekmeksiz dober yeseydin keske :eğlence:

Back
X