Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eve geldik aletler de mekik çekemedi evde diyoki mekik çekecem ayağıma otur :KK70: kıyamam sana kalk çekme dedim hainlik yaptım sanırım :KK70: :KK70: valla gıcık olurum benden önce kas yaparsa :KK70: süt içtim 1 bardak
Evet bayağı alet var bisiklet ceviriyorum daha çok isimlerini bilmiyorum ama salonda olan aletler gibi çoğu 3 dk 4 dk tutuyorum yaparken

Nasıl geçti kuzum yolcu.ettin mi ?

Günaydın kuzum

çok güzeldi dün yolcu ettim simdi görev yerine gidiyor cok zor geldi bu gidis çok ağladım bindiği otobüste muavin abi vardı gel otobüs bos ben seni götüreyim ağlama söz geride getircem 2 saat istanbul şuraya dedi keske gitseydım :(

yaaa bende sizi özledim çok :KK60: gitmiyorum inşallah bundan sonra buralardayım :21: menü yazmayada başlamam lazım artık iyice cozuttum cünkü :ruh: 3 ay sonra eltimin düğünü var:kızgın::kızgın:
Nisanlisini da ugurladin artik kurtulusun yok zaten:KK19: zayiflamaya devammm dugune kesin hedefinde olursun ki:süslü:

Günaydın kızlar mutlu pazarlar herkese ya ben düzenli yemek yiyemiyorum açlık aklıma gelmiyor ayak üstü geçiştiriyorum evde tekim eşim sabah çıkıyo akşam geliyo yalnız olunca sofra falanda kurmuyorum ara sıra 1 dilim ekmek haricinde makarna pilav hiç tüketmiyorum ama suyuda bu ara kestim zorla içiyordum en azından eski motivasyonum yok ya niye böyle oldu

Hosgeldin canim listeye girmis miydin takimda:KK19:eger girmediysen tabi bizimle devam edebilirsin:KK37:
Hosbulduk o zaman. listeye girmemiştim tatiller araya girince kopuk oldum tutunamadım şükür bitti
Ben vesile
29 yasında 1.64 boyum 84 kilodayım 2 kız annesiyim biri 3 yasında diğeri 8 aylık
Ergenlik dönemine kadar zayıf ondan sonra balık etli Doğumdan sonra şişman biri oldum
Kendimle hep mutluydum ama fotlarda eşimden iri ve büyük çıkmaya başlayınca dank etti kafama artık zayıflamam lazım inş burası bana çok iyi gelir yardımınıza ihtiyacım var birlikte veririz inş :KK200::KK49::KK15:

Hosbulduk o zaman. listeye girmemiştim tatiller araya girince kopuk oldum tutunamadım şükür bitti
Ben vesile
29 yasında 1.64 boyum 84 kilodayım 2 kız annesiyim biri 3 yasında diğeri 8 aylık
Ergenlik dönemine kadar zayıf ondan sonra balık etli Doğumdan sonra şişman biri oldum
Kendimle hep mutluydum ama fotlarda eşimden iri ve büyük çıkmaya başlayınca dank etti kafama artık zayıflamam lazım inş burası bana çok iyi gelir yardımınıza ihtiyacım var birlikte veririz inş :KK200::KK49::KK15:

Hoşgeldiniz ben de yeniyim devamlı aktif olmaya çalışırsanız çok faydalı olacağından eminim :) Allah bağışlasın bebekleri :)

Günaydın kızlar mutlu pazarlar herkese ya ben düzenli yemek yiyemiyorum açlık aklıma gelmiyor ayak üstü geçiştiriyorum evde tekim eşim sabah çıkıyo akşam geliyo yalnız olunca sofra falanda kurmuyorum ara sıra 1 dilim ekmek haricinde makarna pilav hiç tüketmiyorum ama suyuda bu ara kestim zorla içiyordum en azından eski motivasyonum yok ya niye böyle oldu

Olur bazen böyle ama su çok önemli her yönden suyu zorla da olsa kesin için yemek yeme motivasyonunuz için de sürekli buraya yazmaya çalışın motive olursunuz:)

Selam millet 2 cocukla ancak giriyorum menümü yazayim
Sabah: 1 dilom peyni 1 esmer ekmek. 6 zeytin sekersiz çay. Yumurtam yoktu bitmiste.
Arada 1 meyve 1 ceviz ve sade filtre kahve. Öglen dünden kalan yemegim var dana eti sotesi. Yanina 1 dilim ekmek. Arada yeşil çay. Aksama bugulama balik salata çorba arada madensuyu. Planim bugünlük böyle.

Back
X