Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

InsAllah canım ya :KK43:

o manyak hemen anasını aramis. Sonra ben bozuldum kaynanamı aradım drdim yanlış anlaşılmasın söyleme lütfen dedim giysin dedim. Oda dediki benim kızımda istemezdi dedi. Birde diyorki belki pembenin başka tonudur :KK70: neyse birsey demedim sonra. Ben üstü kapalı söylerim dedi iç. Ben üstü açık soyledim anlamadı anlamamazlıktan geldi

Kız söyledim yani aa bende o renk giyecektim dedim bana aynı olmayalım demedi:KK43:

valla gayette uygun şekilde söyledim:KK70: görmemezlikten geldi
Ee kaynanan soylemicekmi simdi anlamadmm

Selam arkadaslar gecmisi okudum epey olmus ancak yaziyorum.
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim peynir 1 tatli kaşıgı fıstık ezmesi. 1 kayısı kivami yumurta ve kapya kırmızı közlenmis biber sekerzi bitki cayi
Arada yesilcay 1 elma çörekotu yagi
Öglen 1 kase mercimek corbasi salata
Arada filtre kahve
Aksam: ızgara kuzu tandır salata.
Arada madensuyu
Spor olmayacak sanirim onun yerine çiftli spor yapacagiz:eek::eek::eek::eek:

çiftli spor ne oluyo ki :KK64::KK64:

Ben aksamlari meyve yerine gündüz yiyirum daha hizli kilo verdigimi farkettim belkide bunyeden bunyeye degisir. Insulun direnci herkeste olmaz ama var ise yediklerimiz ve sporla düsüyor. Yediklerimize diyet dedim. Babam seker hastasi 500 bulur sekeri. Bende aslinda potansiyelim ailede varsa zaten kafadan şekerlisin der doktorum. Ama bu sekilde benim aclik sekerin 79 geliyor. Sporda insulun direncini kirmada cok etkili ikisi bir bütün. Nettende arastirabilirsin. Ipin ucunu kacirirsam insulun direnci basima bela oluyor benimde ama bu sekilde hepsi duzene giriyo
işte diyorum ya canım bünyeden bünyeye farkediyo bak mesela ben spor yaptıgımda enerjim tavan oluyo ama açlık hissi de aynı şekil artıyo

hahahaahah güzel sarki kizzzz
he ben yazdım sna :KK8::KK8:

o manyak hemen anasını aramis. Sonra ben bozuldum kaynanamı aradım drdim yanlış anlaşılmasın söyleme lütfen dedim giysin dedim. Oda dediki benim kızımda istemezdi dedi. Birde diyorki belki pembenin başka tonudur :KK70: neyse birsey demedim sonra. Ben üstü kapalı söylerim dedi iç. Ben üstü açık soyledim anlamadı anlamamazlıktan geldi

Kız söyledim yani aa bende o renk giyecektim dedim bana aynı olmayalım demedi:KK43:

kim kime ne demiş nolmş anlamadım ama beeeennn nişanlın mı annesini aramış sorna sen aradın o da kızım bilerek yapmamıştr mı dedi ve üstüne pişkince belki farklı tonudur mu dedi noldu :deli:

evett mesela bende akşamları kayısı erik yersem wc sorunu olmuyo bu ara onu farkettim ve sardım:KK53::KK53:
kesinlikle bünye meselesi sana iyi gelen bana gelmez ben mesela ekmek yemedim mi wc ye cıkamıyorum :sus:
sağol kuzuum sende güzel kilolar veriyosun :KK15::KK15:

yoksuuuun yanımdaaaa:KK75::KK75::KK75::KK75:
Meyve yemeyince eksik hissediyorum ben

Direk söyleyecek demekki kız sen rengi niye söyledin ki ona ... baştan kimse bu rengi giymesin demedin mi hiç

Bamya sevilmez mi ya :KK70: :KK70:

dün pırasa yedim :kk77: bende seviyorum ikisini nohutlu olcak bol ekşili hmmm

hee bir an şok oldum

afiyet olsun ne yedin bakim

dukan birası ne ?

gece burası da serin ama sıcak berbat ya nem hele
İnternette tarifi var canım araştır istersen bende burda duydum denetim faydasını gördüm istersen tariftr vere bilirim

Ee kaynanan soylemicekmi simdi anlamadmm
Tamam ben üstü kapalı soylerim dedi sonra guldu dedi pembenin baska bi tonudur :S eee ne tonuysa tonu. Kremden vazgecmis pembe giyecekmis. Sagolsun Allah razi olsun dicektim. Dugunumdede ben yesil gelinlik giyerim siz beyaz giyersiniz dicem :KK70:

kim kime ne demiş nolmş anlamadım ama beeeennn nişanlın mı annesini aramış sorna sen aradın o da kızım bilerek yapmamıştr mı dedi ve üstüne pişkince belki farklı tonudur mu dedi noldu :deli:
Benimki hemen anasini aramış benimki kırılır üzülür gitmeyin etmeyin diye. Hevesini kırmayın demiş. Aynen öyle güldü:KK70:

Direk söyleyecek demekki kız sen rengi niye söyledin ki ona ... baştan kimse bu rengi giymesin demedin mi hiç
Ben ilk gunden o rengi giyicem dedim. Yanı ben niye söylüyorum okadar aklı fikri vardır dimi ben utanırım gitmeyin etmeyin demeye ama onlar öyle degil. Düşünemediği ne kötü niyet aramiyorum ama tuhaf yani :KK43:

Tamam ben üstü kapalı soylerim dedi sonra guldu dedi pembenin baska bi tonudur :S eee ne tonuysa tonu. Kremden vazgecmis pembe giyecekmis. Sagolsun Allah razi olsun dicektim. Dugunumdede ben yesil gelinlik giyerim siz beyaz giyersiniz dicem :KK70:

Benimki hemen anasini aramış benimki kırılır üzülür gitmeyin etmeyin diye. Hevesini kırmayın demiş. Aynen öyle güldü:KK70:

Ben ilk gunden o rengi giyicem dedim. Yanı ben niye söylüyorum okadar aklı fikri vardır dimi ben utanırım gitmeyin etmeyin demeye ama onlar öyle degil. Düşünemediği ne kötü niyet aramiyorum ama tuhaf yani :KK43:
Ben aslinda boyle seylere takilmam. Dugunumde mesela 3 4 kisi vardi beyaz giyen ona takanda cok aklimin ucundan gecmedi. Ama fesat bir tanidigin olur ogune ozel dantelli vs baya agir bisey diktirirse onun isteee ....... yapilir.
Kisiden kisiye degisr. Bence oda iyi biriyse gicikligina dusunmemistr.

Canim şeker insülün direncinin en sonu yani artik iş işten gecmis oluyor ben babamdan biliyorum eger doktorlarin sözünü dinleseydi spor diyet yapsaydi şuan şekeri yoktu ama dinlemedi ve nerdeyse 10 sene oldu çekiyor. Şeker öldürmüyor süründürüyor. Ve hala babamin mesela böbreklerine vuruyor. Ama babam hala söz dinlemiyor koskoca adam sözdende anlamayinca bisey yapamiyoruz. Bi ara yanimda kaldi elma sirkeli su içirmistim anlamadan. Yemeklerini diyet yaptim azcikta yürüttüm hemen farketmisti ben bugun cok hafifledim diyordu ama iste devam etmiyoki etse sekerini kontrol altinda tutacaz ama iste malesef

geçmiş olsun

Hayir
Ben aslinda boyle seylere takilmam. Dugunumde mesela 3 4 kisi vardi beyaz giyen ona takanda cok aklimin ucundan gecmedi. Ama fesat bir tanidigin olur ogune ozel dantelli vs baya agir bisey diktirirse onun isteee ....... yapilir.
Kisiden kisiye degisr. Bence oda iyi biriyse gicikligina dusunmemistr.
Canım normalde iyi biri diyorumya ama elbisesi özellikle beyaz olani dantelli gelinlik gibi yani ben o gün esekbasimiyim :(

cok tuhaf valla :D:D
bnm arkadaslarım bile beni arayıp ne ton kınalık bindallı giyceksn ona göre elbise bakalım diyolar :deli:

Back
X