Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. Takım Aday Listesi

Yildizlariyakalamak (67 / 66.5/0.5 /0.74%)yeni uye başlangıç tarihi 3 agustos 2017, baslangic kilo 70,6, hedef kilo 60, 18 agustos 2017 de listede.

Nilar(66.6 /66.6 / / %) yeni uye başlangıç tarihu 31 temmuz 2017, baslangic kilo 68.5, hedef kilo:?

1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

Madde 1de verilen örnekteki üyeninki şu şekilde yazılmalı

Üyeadı (61/60,5/0,5/%0,82)

(Etap başı kilosu/Etap sonu kilosu/Aradaki fark/Yüzde%

Hayır canım malesef :KK43: var üyeligim ama aktiv değilim şifremi unuttum :KK70:

Iyiyiz canım sen napiosun :KK15:

Evet canimmm hemen olsun bitsin isterdim ama biraz uzadı bana göre o_O

Noldu kiz. Belki kas yapmışsındır ondan oyledir vanillam
Bende omzumu çıkarmıştım ağırlık çalışırken :D saka tabi yani inciltmistim :KK53: 1 ayı buldu kiz iyilesmesi bazen zor iyilesiyo iyce iyilesene kadar beklemek lazim eger ustune spor yaparsan daha kotu olar:bicak:

Bende omzumu çıkarmıştım ağırlık çalışırken :KK70: saka tabi yani inciltmistim :KK53: 1 ayı buldu kiz iyilesmesi bazen zor iyilesiyo iyce iyilesene kadar beklemek lazim eger ustune spor yaparsan daha kotu olar:bicak:
Yaa korkutma beni :( Nişanım var diye acele ediyorum zaten kilo vermede faydası olur diye :( kaç kilo kaldırdın öyle:D

Yaa korkutma beni :KK43: Nişanım var diye acele ediyorum zaten kilo vermede faydası olur diye :KK43: kaç kilo kaldırdın öyle:KK70:
10 kilo:KK53: ama benim bilekler cok ince taşımadı zaar :KK53:
Yok kuzum bekle sen iyce iyilessin oyle basla abs videolari falan yapabilirsin bacagina yuk binmicek seyler yap:KK58:

10 kilo:KK53: ama benim bilekler cok ince taşımadı zaar :KK53:
Yok kuzum bekle sen iyce iyilessin oyle basla abs videolari falan yapabilirsin bacagina yuk binmicek seyler yap:KK58:
Dikkat et kiz yuklenme birden oyle bak bebim gibi oluesun :D Aynen canım yarin evdeyim araştırıcam bakalim :/

work work work :kahve::kahve: sabah kahveni daha yeni içebiliyom sen naabıyon:KK51:

olsundu haftaya düzelirdi:KK51::KK51: bn kilo verince siz sabit kalıyonuz alınca coşuyonuz vermicem artık kilo fln :KK70::KK70:
Bende ictim bebekk :kahve:
Belki de bahanesidir mutsuzum onu bahane ediyorum belki ne bileyim :/

Çünkü beni anlayabilecek biriyle konuşma umudum vardı, öyle birisine ihtiyacım var biraz bu aralar. Tip çok mühim değil arkadaş gibi de olur

Hiç gülesim yoktu ya gülümsettin valla çok tatlısın <3

Takmadığım bir şey var mı acaba mutsuzum işte :cry:
kendine skintidwn dert aramaaaaaaa okul islerin tamamen halledilince bu bos seyleri takmazsnnn hele bi gt:KK12:

İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 100kiloyla geldim inşallah 80kiloyla sizlerle devam ederim bebek için tek problemim kilo vermek o yüzden Motivasyona ihtiyacım var umarım sizlerle birlikte bu yüküm hafifler gitsin kilolar gelsin mutlu günler :))

Doktor 85dedi ben çıtayı biraz daha aşa çektim canım :)) elimden gelse 50diycem ama inş Allah vere bilirim sonradan alınmış bi kilo degil aslında hep kiloluydum kendimi bildim bileli biraz genetik aslında anne baba kardeşler hala dayı teyze kuzenler maşallahları var:))

bebeğiiimmm SekerPancarii SekerPancarii 28 temmuz ilk mesaj :KK15::KK15:

he sonunda bi adım atabildim zayıflamak adın a:KK70::KK70:

oyy ne güzel gider çayla ooo:ruh::ruh: ellerine sağlık bebekim :KK15:

aa niye öyle oldu ki :eek:

günaydın kuzuuum hayırlı cumalar En Büyük TÜRKİYE:KK200:

en azından 53ten cıkmamışsn:dua::dua:
ipin ucu kactı mı zor oluyo toparlaması:eek:

oy sende mi sabitsin:silah::silah:

günaydın bebeğiimmm hayırlı cumalar :KK37:
Sakin birakma haftasonu da :sus: iyce in 53 e düş:sus: ayy he ama haftasonunda korkuyom yine yirim de cikarim diye haftaici kurabiye cekti canimiz esimde diyette oldugunda almadik haftasonu aliriz diye:KK53: alirsak:KK53:bittin sen:KK70:
Hee mis koktu gel yiyek:hamarat: bi dilim veririm ama bitiyo sonraaa:tokat:

Bende ictim bebekk :kahve:
afiyetler ola :kahve::kahve: sonra başka ne ediyon coluk cocuk nası :kahve:

Sakin birakma haftasonu da :sus: iyce in 53 e düş:sus: ayy he ama haftasonunda korkuyom yine yirim de cikarim diye haftaici kurabiye cekti canimiz esimde diyette oldugunda almadik haftasonu aliriz diye:KK53: alirsak:KK53:bittin sen:KK70:
Hee mis koktu gel yiyek:hamarat: bi dilim veririm ama bitiyo sonraaa:tokat:
al al kurabik ye de benden şişko ol :D:D en zayıf ben olayım en ince ben olayım:KK8: ye tm mı coh cohh ye :KK8::KK8:
2 dilim olsun barim recellen yerim :rolleyes:

Back
X