- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #227.761
ahahaBECERİKSİZZZZ desek daha dogru olur acemiyim yahu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaBECERİKSİZZZZ desek daha dogru olur acemiyim yahu![]()
Atlamıyorum yapıyorum aslında az yedıgımı düşünüyorum ondan heralde vucut kafayı yedi yada gorumcem nazar değdırdı zayıflamışsın dedıDengeli yemek en guzeli kuzum ara ogunleri falan atlama![]()
Haftaya da senin ellerinden öper ahahaneyse olsun şimdi sekerpancarı ekledi haftaya sen eklersin yanlşta olsa denemiş olursun ki alışman lazımm hem eğlenceli oluyo binci
![]()
Bence kesin gorumce nazariAtlamıyorum yapıyorum aslında az yedıgımı düşünüyorum ondan heralde vucut kafayı yedi yada gorumcem nazar değdırdı zayıflamışsın dedı![]()
Tamam kuzum kolay gelsinbugün çok yoğunum giremeyebilirim kızlar yarında düğün var sesim çıkmazsa siz anlayın öptüm sizi
Bende işe yarıyor canm sende bi kaç gün dene belki işe yararYedim bende dün tık tok
57 yap cnm hedefimi bişey yememiştim daha bi daha tartıldım61.600cnmNet bi rakam degil yani 61.6, kesin rakamları yazmamiz lazim basil yapalim kuzum sen 59 da kalcak msn yoksa senin hedefi 56 veya 57 yapip aliyim mi listeye![]()
Tamm cnmBende işe yarıyor canm sende bi kaç gün dene belki işe yarar
Bulgurlu olması çok iyi dolmalar küçükse bnce iki iyidirBugün menüde kıymalı patlıcan kabak dolması var içine bulgur katim demi bi kabak 1tane patlıcan yesem çok olurmu yada öglene birini akşama birini yiyim
Tamam canim ekliyorum listeye seni57 yap cnm hedefimi bişey yememiştim daha bi daha tartıldım61.600cnm
Tamam cnm sonundaTamam canim ekliyorum listeye seni![]()
EvetttTamam cnm sonunda![]()