Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha kendim için yiyememisken mi :KK70: Hayır olmaz ben kadayif burmasindan yemek istiyorum biri beni tutsun:KK70::KK70:
Temizlik kuzu yaaa valla bu hafta evi bitirwyim dedim haftaya kendi evimi temizlicem sonra bayram zatenn onun telaşı olcak çok sıkıcı ciddenn
Annensiz tek sen mi temizliyon evi:KK45: ayy ni guzel bi kiz evladddddd:KK37:

Aynen canım kepekliydi

Evet ya önce kardiyo ile yakmak lazım imiş yağları ikisi bir arada da olur ama uzun zaman alır böyle cuma kilo vermeyi beklerken biraz zor
Aynen ikisi cok zorluyo insani once yag yakan sporlar yapip sonra kasa yuklenmek daha kolay:ruh:

Günaydın kızlar kahvaltımı paylaşıyorum bir patatesten çok az yağlı biraz soğan sumak pul biber ve karabiber li az tuzlu ve limonlu salata aile bireylerinkini ayırdım onların biraz daha fazla yağı çünkü
İki tam ceviz
Bir domates
Belki iki zeytin bi sürümde marmelat yerim daha yapmadım herkese afiyet olsun patates çok mu olmuş bi bakın bakayım ekmek felan yemem
Canım patates o an cok doyurur ama sonradan cok iştah açar yani patates nişastaliya ondan tavsiye edilmez canim bence yeme. Marmelat gibi şekerli şeylerde yeme mesela onun yerine gerćekten bulabiliyosan dogal bal en iyisi. Ben fıstık ezmesi yiyorum sabahlari 1 tatlı kaşıgı mesela. Ekmege sürüyorum.

Gayet güzel canim afiyet olsun spor sonrasi bisey yemiyor msn sen uzun sure kardiyo yapiyosun kaslari yikma sonra kuzum spor sonrasi hafif bisey yemek istersen en azindan yogurt ye :kk77:
Akşam 6 dan sonra hicbisey yemiyorum canim. Bolca su içiyorum. Benim kas kütlem yillardir cok fazla zati. Yuzde 49 kas kütlem var. Öküz gibiyim anlayacagin. Gitsede olur yaniii. Karnitin aliyorumya spordan sonra bile yag yakmaya devam ettirdigini hissedebiliyosun.

Selam yağ yakan çılgın gençlik nassınız bakem:rapci:
Sabah kahvaltida 1 bardak ssekersiz kuşburnu 1 dilim peynir 2 esmer ekmek 1 haşlama yumurta 1 tatlı kaşıgı fıstık ezmesi yedim
Arada 1 elma 8 badem yedim. (Cocuklardan evde meyve bulunmuyo hemen yiyip bitiriyorlar meyveleri). Filtre sade kahve içiyorum simdi.
Öglen ekmegim bitmis 6 kaşik kabak yemegi ve 1 tavuk but olacak
Arada 9 u biyerde çay
Aksam henüz bello degil bugun pazara markete gitcez cocuklarla zor oluyo çok. Bugün eltimlerde memleketlerine döneceklermis onlari yocu etmeye gitcezmi bilmem bakalim

Aynen ikisi cok zorluyo insani once yag yakan sporlar yapip sonra kasa yuklenmek daha kolay:ruh:
Ben denedim 1 ay sonra cok kötü hasta bitkin kaldim. Hergun 1 saat dambılla vücut çalısiyodum geceleride 1 saat kosuyodum 25 gunde 10 kilo verdim ama grip olmustum ve hastaligimin düzelmesi tam 2 haftayi buldu ve cok hastalandim bir türlü toparlanamiyodum cok korkmustum hatta. 27 tane igne yedim yinede düzelemedim zor günlerdi çok. Şimdi sadece kardiyo yapiyorum

Aynimda benim gibi ne kadar erken cevap verdin:KK53: dedikodu soğudu tadi kacti:KK70:
Anca gelebildim valla :D:D yogun bi insanim ben :D
O nasıl bir spor biber izlemece :KK70:

Canım sigara istiyor :bicak:
Pek güzel oluyo annem hem dogruyo2hem bana anlatiyo kışın söyle yemek yaparsin böyle pisirirsin diye :D
Hala duruyo mu:KK53:peklava:KK53:
Yedim tadimlik ama hala orda duruyo bütün ihtisamiyla :D

Annensiz tek sen mi temizliyon evi:KK45: ayy ni guzel bi kiz evladddddd:KK37:
He o bulasik yikiyo ben evdeyken başka da bişe yapmiyo :KK70: bide dün yaptım ev misafir doluYDÜ yegenlerim geldi yine battiiii
En son küçük yegenim ablasinin meyve suyunu almış doke doke oturma odasindan salona kadar geldi :ruh:bende sile sile geri döndüm o yolu :KK70::KK70:
Ablamda diyo onun canı yok mu ona da dökseydn böyle olmazdi :KK70::KK70:

Senin nişanlınla işin zor canim devamli baklava taşıyo eve
Sorma beybi tatlı anlayisi bakLava başka bişey getirmiyo :ruh:

Son düzenleme:
Akşam 6 dan sonra hicbisey yemiyorum canim. Bolca su içiyorum. Benim kas kütlem yillardir cok fazla zati. Yuzde 49 kas kütlem var. Öküz gibiyim anlayacagin. Gitsede olur yaniii. Karnitin aliyorumya spordan sonra bile yag yakmaya devam ettirdigini hissedebiliyosun.
Anlamadim canim

Ben denedim 1 ay sonra cok kötü hasta bitkin kaldim. Hergun 1 saat dambılla vücut çalısiyodum geceleride 1 saat kosuyodum 25 gunde 10 kilo verdim ama grip olmustum ve hastaligimin düzelmesi tam 2 haftayi buldu ve cok hastalandim bir türlü toparlanamiyodum cok korkmustum hatta. 27 tane igne yedim yinede düzelemedim zor günlerdi çok. Şimdi sadece kardiyo yapiyorum
Ben kilomu verdikten sonra ağırlık calışmaya basladim o yuzden zorlamiyo beni :KK49:
Gecmis olsun canim zor atlatmissin sende :dua:

Anca gelebildim valla :KK70::KK70: yogun bi insanim ben :KK70:

Pek güzel oluyo annem hem dogruyo2hem bana anlatiyo kışın söyle yemek yaparsin böyle pisirirsin diye :KK70:

Yedim tadimlik ama hala orda duruyo bütün ihtisamiyla :KK70:
Bende yogun bi insanin bilirsin:D
Yollaaa tatlilari bana yollaa:KK75:

He o bulasik yikiyo ben evdeyken başka da bişe yapmiyo :KK70: bide dün yaptım ev misafir doluYDÜ yegenlerim geldi yine battiiii
En son küçük yegenim ablasinin meyve suyunu almış doke doke oturma odasindan salona kadar geldi :ruh:bende sile sile geri döndüm o yolu :KK70::KK70:
Ablamda diyo onun canı yok mu ona da dökseydn böyle olmazdi :KK70::KK70:

Sorma beybi tatlı anlayisi bakLava başka bişey getirmiyo :ruh:
Ayy bizim evde 2 koca kardesim var biri 16 biri 17 yaşında anam hic is yaptirmiyo napiyim yapmiyolar diyo:KK67: alışmış onlarda elinde tel insatada gezseler anca :KK67: bah sen ne guzel bütün evi sırtlıyon bende kizima yaptiracam büyüsünde gahgahgahgaaaahh:KK70:kizim diyo ki anne bana 5 tane kardes dogur bak sen hep oturur kahve icersin bütün ev isini biz yaparik diyo:KK70:mantikli:KK70:gahahahha

1 tane yerim kuzu öğle yemeği niyetine bekliyorum sat sayiyorum 2 gibi yicem :KK53::KK53:

Üf ne gider valla akşam koydum herkese ama bitmedi mübarek bereketliymis:KK47:

Aynen öyle yapcam valla zaten nişanlim benden önce kaba temizligini yapcakmis kiyamiyo bana :KK51:
Ben bi cam dolap silcem banyolarida ona temizletcem :KK70::KK70:
Alışsın şimdiden sen çalışan bayansın:D eve geldiğinde pırıl pırıl olsun :D

Bende yogun bi insanin bilirsin:KK70:
Yollaaa tatlilari bana yollaa:KK75:
Yok sana tatlı bn yicem hepsini :D:D
Ayy bizim evde 2 koca kardesim var biri 16 biri 17 yaşında anam hic is yaptirmiyo napiyim yapmiyolar diyo:KK67: alışmış onlarda elinde tel insatada gezseler anca :KK67: bah sen ne guzel bütün evi sırtlıyon bende kizima yaptiracam büyüsünde gahgahgahgaaaahh:KK70:kizim diyo ki anne bana 5 tane kardes dogur bak sen hep oturur kahve icersin bütün ev isini biz yaparik diyo:KK70:mantikli:KK70:gahahahha
Ya ben kendimi bildim bileli yaparım annem küçükken ablamla bana bi bez veriyodu toz alın diyodu arkamizdsn o da aliyodu ama alistirmak önemli olan tabi :D
Hatta bi kere tv yi bozdum pamuk u suya batirip batırıp silmistim içine su kacmis babam hala dalga geciyo:D:D:D
Alışsın şimdiden sen çalışan bayansın:KK70: eve geldiğinde pırıl pırıl olsun :KK70:
He evet ben evin direği o hanımı olsun :D:D adam taş taşıyor ben bütün gün oturuyorum işte yazık günah kiz :D:D
Ben sabırlı değilim kız öyle ince ince acamam. Eylülde turkiyedeyim insAllah atarım bidene aazimaaa :KK70: ahahaha
Eylül e ne kaldı ki az daha sabret :D nisan da gelir zaten yersin :D

Yok sana tatlı bn yicem hepsini :KK70::KK70:

Ya ben kendimi bildim bileli yaparım annem küçükken ablamla bana bi bez veriyodu toz alın diyodu arkamizdsn o da aliyodu ama alistirmak önemli olan tabi :KK70:
Hatta bi kere tv yi bozdum pamuk u suya batirip batırıp silmistim içine su kacmis babam hala dalga geciyo:KK70::KK70::KK70:

He evet ben evin direği o hanımı olsun :KK70::KK70: adam taş taşıyor ben bütün gün oturuyorum işte yazık günah kiz :KK70::KK70:

Eylül e ne kaldı ki az daha sabret :KK70: nisan da gelir zaten yersin :KK70:
Litfen bana da veğ:dua: cok yimem 6 dilimde birakirim:dua:
Bah ne guzel ogrenmisin ama iste:D

Back
X