Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olmuyo öyle kuzu bi iki gün neyse de sonra emeklerime yazık diyosun :KK53::KK53:

baya da yedim aslında tavuk göğsü(ızgara) corba ayran 4 kaşık pilav bide acı biber tursusu yedimdi:kahve:

:ruh::ruh:
evet haftada 1 gün serbestlik yetiyor :D
canım tavuk istedi yicim sanırım bu gidişle :D afiyet olsun

güzele herkesin nazarı değermiş :KK70::KK70::KK70:
:D :D :D
iltifatları kabul etmek benim işim :D

Tatil öncesi ev temizliyorum gelince bide evle uğraşmayayım
en güzelini yapıyorsun .. ben ilk tatilime kapıları ralıklı bırakmıştım 1 parmak toz vardı evin içinde :D aklıma geldi yine :D nereye gideceksiniz ...
evet ya negüzel az az yiyp yasayip gidiodum ama dünden beri herseyi yiyesim gelio resmen hayallar kuruyorummmmm
bende öyle sofradan kalkıyorum yemek düşünüyorum :D

bende 1 ay sonra uygulamaya geçecem ama vicdanım izin verecek mi :KK70: :KK70:

afiyet olsun mayalı sütü içemedim ben
Çok kötü değil mi tadı :confused: ben alıştım gerçi tek dikişte hüpletiyorum artık :-)

Allah bağışlasın canıımmm :emir_bebek:

balığa barbekü sos mu attıın :silah: eger o sos bnm bildiğim sossa fast food içine atılan hani cok kötü bi tadı var :KK70: nasıl yedin kız:KK70:
sabah süt fazla olmş akşam yemegi az olmş öğle zaten cok değişik olmş çikolata enerji vermiştir iyi olmş kahvede öğleden önce içmeye bak kuzu daha enerjik hissedersin :KK52:
Evet öyle değişik bir şey yaptım:KK8::KK8: evde denemeyiniz benim damak tadım çok acayip sanırım onu farkettim :confused: sabah balık yiyebilen bir insanım sonuçta :KK70: aynen ya kahveyi eskiden daha erken içerdim de mayalı süt aldı yerini azıcık öğlen saatlerine kaldı onun yeri :KK53:

Çok kötü değil mi tadı :confused: ben alıştım gerçi tek dikişte hüpletiyorum artık :-)

Evet öyle değişik bir şey yaptım:KK8::KK8: evde denemeyiniz benim damak tadım çok acayip sanırım onu farkettim :confused: sabah balık yiyebilen bir insanım sonuçta :KK70: aynen ya kahveyi eskiden daha erken içerdim de mayalı süt aldı yerini azıcık öğlen saatlerine kaldı onun yeri :KK53:
sabah balık mı :confused::confused: bayılcam şimdik :kusmuk:
balık akşam yenirrr serin haavada yeniiirrr:KK8::KK8:

en güzelini yapıyorsun .. ben ilk tatilime kapıları ralıklı bırakmıştım 1 parmak toz vardı evin içinde :KK70: aklıma geldi yine :KK70: nereye gideceksiniz ...

bende öyle sofradan kalkıyorum yemek düşünüyorum :KK70:
Aynen bavullar felan bir süre oyalıyor zaten bide evle uğraşmayalım

Mayalı süt ne için cnm ve nasıl yapılıyor

Back
X