Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeşil mercimeği haşlıyorum 5 dk sonra içine kalın bulgur koyuyorum pişiriyorum .... 1 büyük soğan ölçüye göre yağda kavur khverengi olsun azcık rengi bulgurun içine dök yağı soğanı karıştır dinlensin 10 dk yemeye hazır . aynı şekilde pirinç ile de yapılıyor ... ya da yeşil mercimek yerine barbunya yada bakla tanesi koy harika oluyor
aa normal pirincle mii denicem muhakkak sağol bebeğiimm :KK15::KK15:

hiç bilmiyorum valla kalmıyoruz artık önceden ne güzeldi maaşımın 2 katını alırdım hey gidi:deli:

iyilik bebek senden nabeeerrr:cool:

Vallahi buna ben bile şaşırdım :KK45: akşam çok canım çekti yiyemedim ya herhalde mide falan dinlemedi o yüzden sabah o_O
bende de oluyo bazen mantı corba fln yiyebiliyorm bende :D:D ama salcalı sogalnlı baya bildigin yemek yiyemem galiba:KK53:
Ev bakmam lazım onun derdine düştüm gerginim :KK12:
burdan taaa oraya nasıl abkcan:KK57:

Ev bakmam lazım onun derdine düştüm gerginim :KK12:
Kolay gelsin kuzum zor iş ama germe kendini boşuna zaten olacak olan olacak gerçi sana diyorum da bende çok gerilirim böyle belirsizlikler olunca :ruh:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik
senad senad

Bebişler doğum günleriniz kutlu olsun :KK37::KK60:
Sağol kuzum :oops::KK60:

bende de oluyo bazen mantı corba fln yiyebiliyorm bende :KK70::KK70: ama salcalı sogalnlı baya bildigin yemek yiyemem galiba:KK53:

:KK53::KK53: Ben yirim :KK45: mantı olsaydı onu da yirdim :oha:

gece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor

Neler gördün canım :KK19:

Ben bugün sabah kahvaltısına sütle mısır gevreği yiye bilirmiyim yumurtadan gına geldi artık:kusmuk:

Benden de çabuk bıktın sen :D

yok canim almiyorumda suan veremiyorumda artik:KK70:... ben zamanindada 90 kg dan 59 kiloya inmistim o kiloyuda öyle beslenerek tuttum aslinda yani bisüre sonra kendi istegimle 63 oldum...Taki suan calistigim is yerinde calismaya baslayinca, masa basi olunca bide Burda is arkadaslariyla sürekli kantinde yemekleri yiyince bisene icinde 13 kilo aldim sonra Burda öglen yemeklerini keserek verdim yine 70 e Kadar rahat indimde 70 den sonra yavasladi iste suan hele artik iyice aclik grevine girmem lazimmis gibi hissediyorum:KK70:... cok sükür bünyem iyi calisio koruma kisminda ama vermekde zorlaniyorum suan dedigim gibi... ay bi söyledin bin isittin suan benden canim ya kusura bakma

Benim de ya takıldı kaldı burada

bende de oluyo bazen mantı corba fln yiyebiliyorm bende :KK70::KK70: ama salcalı sogalnlı baya bildigin yemek yiyemem galiba:KK53:

İnternetten bakıyorum şimdi tel nolarını alırım gidince otelde falan kalır gezerim artık :/

Kolay gelsin kuzum zor iş ama germe kendini boşuna zaten olacak olan olacak gerçi sana diyorum da bende çok gerilirim böyle belirsizlikler olunca :ruh:

Sağol kuzum :oops::KK60:

:KK53::KK53: Ben yirim :KK45: mantı olsaydı onu da yirdim :oha:

Ya çok hem de geriyor sen de mi ev arayışı yaptın
Ne güzel yurt olacaktı ama benim bulunduğum yerde tek kişilik odalar yokmuş mecbur çift kişilik onu da ben yapamam hem tanımıyorum kim gelecek yanıma hem ben gece oturup gündüz uyuyan bir cinsim nasıl ayak uydurayım o uyur 12de falan ben yapamam ya poff babamla vık vık onun tartışmasını yaptık yok memnun olmuyormuşum yok büyüklerimiz nasıl mum ışığında okumuş iyi okudularsa ben de mi mum ışığında azap çekeyim ne saçma mantık ay ne konuştum doldum ya valla son bir kaç haftadır doldum :KK12:

Back
X