- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #229.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorummmm ama cuma seni stres yapiyo vermek icin. Alindin galiba?Ne alakasi var
Ben ac gezmiyrm ya da sagliksiz beslenmiyrm
amaaaaa ben normaldede yemiodumkiii hic yemiodumm basdan beriSimdiii sanadaa geliceeeeeeek farketmene sevindimmmmm yandann kaaaacccccccc![]()
Stres yapmiyor motive ediyorBiliyorummmm ama cuma seni stres yapiyo vermek icin. Alindin galiba?
Afiyet olsun canimmm. Ben işyerinde yumurtaları çıkarınca herkes bana bakıoaynen vallah:) bende buaksam yicem saf protein günü yapiyorum bugün yanimda sadece haslanmis yumurta Hindi füme ve protein Joghurt var... is yerinde öyle tamamlicam evdede izgara... salata falanda yok bende bugün artik Joghurt la yerim tavukcugumu![]()
Tabi sen evlendin rahatsinhahaahahahah ay suan koptummmm
Kalktım şuan düzeltiyom partemmm
Bin wegkizlarrr yedik fircayi kacin @Blacksee55 @denetim
Seni hep sandvcle hatirlicamamaaaaa ben normaldede yemiodumkiii hic yemiodumm basdan beridur kacim ben hemen, en iyisi direk aclik grevine girim ben sen atana Kadar 65 düserim kendim mezun oldum derim;
atamadin beni derim hahahah
Tam saana yaziyodm ki geldin yazmadin diye.Günaydın kızlar bnm tatil devam menü yazamadım iki gündür cuma günü akşama doğru evde olacam inş sizler neler yapıyorsunz özledim valla sizi
kizlarrr yedik fircayi kacin @Blacksee55 @denetim
Kalktım şuan düzeltiyom partemmm![]()
siz gulun gulun bakalimmmmmmBin wegahahah
Olur canım ya bırden gıdıyor kılolar dogumdan sonra sonra yavaşlıyor bende ılk verdıgım kıloları rahat vermıştım şimdi bıraz daha az yıyorum.arada degışıklık yap istersen menulerınde çok ıyı geliyor vucudaStres yapmiyor motive ediyor
Cuma gunu gordugum kilonun hic bi zaman artisina cikmadim
Yani gecici skor amaçlı kilo vermiyrm zaten
Ya da gecici sok diyet gibi bi amacim yok
Emzirme ile alakasi yok yani
Ben saglikli beslenerek kilo vermeye calisiyrm
Onu belirteyim
Biliyorummmmm sagliksiz besleniyosun demedim liliiiiiiiiStres yapmiyor motive ediyor
Cuma gunu gordugum kilonun hic bi zaman artisina cikmadim
Yani gecici skor amaçlı kilo vermiyrm zaten
Ya da gecici sok diyet gibi bi amacim yok
Emzirme ile alakasi yok yani
Ben saglikli beslenerek kilo vermeye calisiyrm
Onu belirteyim
hahaha ben gizli yiyorum ama gerci Burda pek dikat cekmio moda brancinda calistigim icin burdaki hanimefndiler sürekli diyetdeAfiyet olsun canimmm. Ben işyerinde yumurtaları çıkarınca herkes bana bakıoyinemi diyet diyorlar ahahah
Tabi sen evlendin rahatsinEvlenmeyenin halinden bekar anlar ahahahah
Nasıl tartılcam kuzum evde olmicam ki sabahTam saana yaziyodm ki geldin yazmadin diye.yarin erkenden bildirim yapmayi unutma litfennn
![]()
hahahahaah uc uc partenin eli agirdirrrBin wegahahah
Seni hep sandvcle hatirlicam![]()
Oh hep fıt hatunlarlayım dıyosunhahaha ben gizli yiyorum ama gerci Burda pek dikat cekmio moda brancinda calistigim icin burdaki hanimefndiler sürekli diyetdecok yersen dikat cekersin hahashaha
evet ya Dogru diosun:)