Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah ya
Arada yürüyüş yapıyormusun lsite paylaşacakmısın bizimle gülüm

Hoşgeldin geel geeel ayrılma takımdan gülüm merhaba tanışalım ben emel
Ne zaman başladın diyete bıraktınmı yoksa
İlk ayım oldugu için bana spor yasak canım birde ben 12.takımdayım burda arkadaşlarıma selam vermek için gelmiştim

Merhaba emelkendimi bildim bileli diyette olanlardanım:) ama iki yıldır daha bilinçli yaşamaya çalışıyorum.55’e kadar düşmğştüm ama son iki aydır saldığım için yeniden tartoda 59’u gördüm
Snn durumların nasıl??
Ben salı başladım daha 73.4 ile başladım
10 kilo verme hedefim bakalım inş ya pörsüdüm al ver al ver

♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆

SekerPancarii SekerPancarii Ş= 57 H=55.5
selcanmehmetcan Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65
Favelayn Favelayn Ş=67.8 H=64
emelinbusesi emelinbusesi Ş= 73,4 H=71
P pembebalerin Ş:85,5 H:84

NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.:sopa:

Ay listeye baktimda en sisman benmisim nasil uzuldum anlatamam :mad: neyse en azindan yilbasina kadar 70li rakamlara duserim umarim

Slm kızlar nasılsınız.buraların havası bıze yaramadı kızımla çok hasta olduk ben neyse yavrum nefes almakta bıle guçluk çekıyor atesını 2 gunde zor duşurduk.zayıfladığımı hıssedıyorm kaç oldum ve kımbılır.. Herkes ıyıdır umarım çok yenı arkadaş var herkes hoşgelmiş

Ay listeye baktimda en sisman benmisim nasil uzuldum anlatamam :mad: neyse en azindan yilbasina kadar 70li rakamlara duserim umarim
kız pembeeeee iyi dedin hadi yılbaşı hedef listesinide sen yapsana ne der millet kaptan SekerPancarii SekerPancarii sizler @keptinn ne dersiniz yıl başı hedef listeside yapalım gaza gelelim hem pembişde gaza gelsin olmamı kızlaaaar

Beybisiler naberr
naber işlerin yoluna girdimi gülüm
spor listemizi gördünmü

Slm kızlar nasılsınız.buraların havası bıze yaramadı kızımla çok hasta olduk ben neyse yavrum nefes almakta bıle guçluk çekıyor atesını 2 gunde zor duşurduk.zayıfladığımı hıssedıyorm kaç oldum ve kımbılır.. Herkes ıyıdır umarım çok yenı arkadaş var herkes hoşgelmiş
geçmişler olsun bacım ya yavruya üzüldüm inş hemen iyileşir ya bizde gribiz aylece yenilerden biri benim seninle tanışmadık hoşbulduk

Gecmis olsun cnm :(

gündüz kocam yokken iyi gidiyo tam bi diyetisyn gibiyim ama o gelinceee aaaamaaaan
noluyo anlamıyom abanıyoz yemeğe içmeye yaaaa
bak dünden beri 200 gram almışım akşam et yufka bilmemne kakaladı bana ben dayanamadım yidim ya bu herifi boşasam aslında fit bi hatun olurum bi çözüm yolu
:D

Bilmiyor canim benim kadin dogum dr kan ilaci yazMadi kg aldiriyor demisti kirmizi ne gorursen ye demisti ramazanda bir ay kan ilaci b12 d vitamini kullanmistim hicte kg almadim ama allahtan oructum dikkatte ettim, kuzu kullan dikkat edersin almazsin bence...
Yürüyüş yapayım hergun o zaman ayda 2 ampul içmiş olacam gerçi artık bebiş olsunda kilo 2.ci planda niyeyse
Sizi gördükçe daha iyi oluyorum kuzum hamdolsun sıkıntı yok Allahın izniyle :KK5:
Sıkıntı olmasın zaten güzel haberlerini alalım

emelinbusesi emelinbusesi
Kız hani benim dk lar dün 45 bugün 45 :)

Canım lilipit lilipit yapamıyor spor

Ben yazdan buzluğa koymuştum canım
Ay ben koyamadım bu sene bezelyesiz kaldım acaba tekrar mı çıktı dedim bi an :D
Merhaba uzun zaman oldu umarım herkes iidir ve fittirben fazla ara verdiğimi anladım kendimi çok saldım. O nedenle gruba geri dönmek istiyorum ama bir süre aktif olmadan. Birde zaten adım izne ayrılanlarda da yok bu mümkün müdür sayın @keptinn
Hoş geldin canım bırakınca hemen alınıyor maalesef

Çok geçmiş olsun canım ne kadar süre oradasınız

Bilmiyor canim benim kadin dogum dr kan ilaci yazMadi kg aldiriyor demisti kirmizi ne gorursen ye demisti ramazanda bir ay kan ilaci b12 d vitamini kullanmistim hicte kg almadim ama allahtan oructum dikkatte ettim, kuzu kullan dikkat edersin almazsin bence...
Yürüyüş yapayım hergun o zaman ayda 2 ampul içmiş olacam gerçi artık bebiş olsunda kilo 2.ci planda niyeyse
Sizi gördükçe daha iyi oluyorum kuzum hamdolsun sıkıntı yok Allahın izniyle :KK5:
Sıkıntı olmasın zaten güzel haberlerini alalım

emelinbusesi emelinbusesi
Kız hani benim dk lar dün 45 bugün 45 :)

Canım lilipit lilipit yapamıyor spor

Ben yazdan buzluğa koymuştum canım
Ay ben koyamadım bu sene bezelyesiz kaldım acaba tekrar mı çıktı dedim bi an :D
Merhaba uzun zaman oldu umarım herkes iidir ve fittirben fazla ara verdiğimi anladım kendimi çok saldım. O nedenle gruba geri dönmek istiyorum ama bir süre aktif olmadan. Birde zaten adım izne ayrılanlarda da yok bu mümkün müdür sayın @keptinn
Hoş geldin canım bırakınca hemen alınıyor maalesef

Çok geçmiş olsun canım ne kadar süre oradasınız

kız pembeeeee iyi dedin hadi yılbaşı hedef listesinide sen yapsana ne der millet kaptan SekerPancarii SekerPancarii sizler @keptinn ne dersiniz yıl başı hedef listeside yapalım gaza gelelim hem pembişde gaza gelsin olmamı kızlaaaar

naber işlerin yoluna girdimi gülüm
spor listemizi gördünmü

geçmişler olsun bacım ya yavruya üzüldüm inş hemen iyileşir ya bizde gribiz aylece yenilerden biri benim seninle tanışmadık hoşbulduk
Gormedim balim ben bugun 1 saat yaptim lili mi bakiyo

Back
X