Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziren anne menüsü

Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
3fındık

9:00 kahvaltı
Yarım dilim t.b. ekmeği
1,5yumurta (haşlanmış )
Krep (1 yumurta 2,5 y.k. t.b, unuyla yapılmış... Birini pişerken ziyan ettim tabi:) )
Domates, acur
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı

11:15
Ülker probis bisküvi (atıştırmalık olan küçük 1tane)
1kuru hurma
Şekersiz yeşil çay

13:30
Et suyuna tel şehriye çorbası çorbası (1tabak )
Bulgur pilavı (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt

17:00
Kavun (2dilim)

18:45
Karnabahar çorbası (3kepçe)
Bir porsiyon balık
Salata
Çok az kavun

Buğday ruşeymli yoğurt
Mandalina
Gayet guzel senın neden zayıf oldugun bellı
Yesıl cay sut azaltır
Mandalına da sutun tadını bozar
Paylasmak ıstedm :)

Menumu yazemm
Kahvalti 11:30 yulaf kepeginden krep yaptim has bal zeytin peynir domates sekersiz cay

Aksam18:30 sehriyeli domates çorbası, bulgur pilav,beyaz lahana salatası, yas uzum,iki çatal karpuz

90 dk yürüyüş 3,5 lt su olcak
Birazda cay koycam ocaga cayda icerim tmm
Cok duzensız bır beslenme bu ya
Ben sevmıyrm böyle beslenmeleri:(

Gayet guzel senın neden zayıf oldugun bellı
Yesıl cay sut azaltır
Mandalına da sutun tadını bozar
Paylasmak ıstedm :)
Canım mesajlarımdan okuduysan ben Türkmenistan lıyım bizim orda yeşil çay içilir hep tıpkı burda siyah çay içildiği gibi emzirenler çok bilmiyorum ki etkisi varmı süte :) ben zaten çok nadir içiyorum
Mandalina da çok seviyorum hergün veya iki güne bir tane çok etki edermi :oops:

Cok duzensız bır beslenme bu ya
Ben sevmıyrm böyle beslenmeleri:KK43:
Negen kizz hafta sonu ev kalabalik olunca böyle hafta ici sabahlari zeytinim incirim var ama ac degilim tokum bayagi ben arayi 5-6 saat ac kalınca kg veriyom yani leptin hormonlari devreye giriyor yoksa yok arada bazen meyva yogurt olcak... normal de yemegin yaninda meyve yemicem ama tatli istegim bastirsin die yiyorum.

Canım mesajlarımdan okuduysan ben Türkmenistan lıyım bizim orda yeşil çay içilir hep tıpkı burda siyah çay içildiği gibi emzirenler çok bilmiyorum ki etkisi varmı süte :) ben zaten çok nadir içiyorum
Mandalina da çok seviyorum hergün veya iki güne bir tane çok etki edermi :oops:
Bılmıyrm kı cnm o kadar etkı eder mi
Yesil cay da belkı bır bardak sorun olmuyordur

Negen kizz hafta sonu ev kalabalik olunca böyle hafta ici sabahlari zeytinim incirim var ama ac degilim tokum bayagi ben arayi 5-6 saat ac kalınca kg veriyom yani leptin hormonlari devreye giriyor yoksa yok arada bazen meyova yogurt olcak... normal de yemegin yaninda meyve yemicem ama tatli istegim bastirsin die yiyorum.
Sen kendını daha ıyı tanıyorsun cnm

Valla suan bebis olsa kg asla umrumda olmaz nasılsa dogum yaptimmi verirdim oncelik bebek allah tan zayifsin bende bi zayif olum ard ârda tedavi gorcem
İnşallah en kısa zamanda bebiş hayaline kavuşursunMesele sağlıklı yaşam aslında öyle olsa hiç şişman olamaycağızda işler öyle yürümüyor ne yazık ki

E elaalemi seni ekliyimmi spora yapacakmısın gülüm
Yaparım çok severim hatta eklersen çok sevinirim

Menumu yazemm
Kahvalti 11:30 yulaf kepeginden krep yaptim has bal zeytin peynir domates sekersiz cay

Aksam18:30 sehriyeli domates çorbası, bulgur pilav,beyaz lahana salatası, yas uzum,iki çatal karpuz

Öğlen ve ara öğünler sağlıklı beslenmede olmalı canım ama önceki beslenmeni takip etmedim belki bünyeni buna alıştırmışsındır o nedenle bir şey diyemiyorum.
Emziren anne menüsü

Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
3fındık

9:00 kahvaltı
Yarım dilim t.b. ekmeği
1,5yumurta (haşlanmış )
Krep (1 yumurta 2,5 y.k. t.b, unuyla yapılmış... Birini pişerken ziyan ettim tabi:) )
Domates, acur
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı

11:15
Ülker probis bisküvi (atıştırmalık olan küçük 1tane)
1kuru hurma
Şekersiz yeşil çay

13:30
Et suyuna tel şehriye çorbası çorbası (1tabak )
Bulgur pilavı (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt

17:00
Kavun (2dilim)

18:45
Karnabahar çorbası (3kepçe)
Bir porsiyon balık
Salata
Çok az kavun

Buğday ruşeymli yoğurt
Mandalina

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:
Merhaba tanışmadık ama yorum yazayım dedim hem bu vesileyle tanışırız bebiş için tebrik ederim allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Menü bana fazla dolu dolu geldi. Ama emziren biri günde kaç kalori almalı hiçbir fikrim yokO nedenle bana bakma

Sabah 8:00kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, çeri domates, kırmızı bıber

Ara ogun 11:30

6-7 tane badem

Oglen 12:30
Patates tava (mısır unlu)
Sarımsaklı kırmızı bıber sote
1 dılım ekmek
1 bardak komposto

Ara öğün 16:30

5-6 badem
2 yerlı muz mınık

Aksam 18:30
2 tane ızgara tavuk but (açık but)
Marul salatası
1 bardak komposto
1 dılım ekmek
2 tane mınık un kurabiyesi

Ara ogun 21:30
Yok/ya da acıkırsam meyve yerım

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor

Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500

İlk hafta kilo kaybi 1.500:KK37:
İkinci hafta kilo kaybi:1.600:KK37:
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200:KK37:
Dördüncü hafta kilo kaybı 700 :duduk:
Besinci hafta kilo kaybi: 700:duduk:
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000:nazar:
Yedinci hafta kilo kaybi:700:bicak:
Sekizinci hafta kilo kaybi:500:skandal:
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600:KK12:
Onuncu hafta kilo kaybı:200:duduk:
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0:KK34:
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700:KK76:
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi:o
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800 :nazar:
Ana hedefe kalan:2100":işsiz:
Merhaba bir yeni anne menüsü daha. İyi görünüyor galiba Aslında alınması gereken kalori ve besin dağılımını bilsem belki yorum yapabilirdim. Neyse Allah sizede bebişi sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin. Tanıştığıma memnun oldum:)

Gruba yeniden dahil olmadan menümü paylaşayım.
Kahvaltı
Yarım domates
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 avuç nane
1.5 kibrit kutusu tulum peyniri
1 çay kaşığı pekmez
1.5 dilim kepek ekmeği
Öğlen
2 sütlü kahve
Akşam
Haşlanmış brokoli
2 su bardağı ayran
Çeyrek haşlanmış patates
5 köfte
Yarım haşlanmış patlıcan
Akşam atıştırmalık
Sütlü kahve
1 küçük hurma
Su 2 lt
Spor sabah 20 dk kendimce evde pilates topu aktiviteleri
Not tezimle uğraşmak için bugün okula gittim yanıma bir şeyler hazırlamadığım içinde kahveyi abartmış olabilirim

Valla suan bebis olsa kg asla umrumda olmaz nasılsa dogum yaptimmi verirdim oncelik bebek allah tan zayifsin bende bi zayif olum ard ârda tedavi gorcem
Yok ya 70.kiloyum benim biraz daha vermem gerekli kalite için özellikle...

Aynen sen ne durumdasın??
Bende 68e kadar düştüm ama şuan 70 kiloyum aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım kilolar kaldı ama :D

Yaparım çok severim hatta eklersen çok sevinirim

Öğlen ve ara öğünler sağlıklı beslenmede olmalı canım ama önceki beslenmeni takip etmedim belki bünyeni buna alıştırmışsındır o nedenle bir şey diyemiyorum.

Merhaba bir yeni anne menüsü daha. İyi görünüyor galiba Aslında alınması gereken kalori ve besin dağılımını bilsem belki yorum yapabilirdim. Neyse Allah sizede bebişi sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin. Tanıştığıma memnun oldum:)
Teşekkürler :) bende memnun oldum
Sizde mi yeni doğum yaptınız

Teşekkürler :) bende memnun oldum
Sizde mi yeni doğum yaptınız
Yok lilipit lilipit in menüsüne yorum yazıktan sonra üat üste gelince öyle yazdım.
Ben 26 yaşındayım bekarım . Çalışıyorum bir yandan yüksek lisans yapıyorum ailemle yaşıyorum. O nedenle bebek aile işlerine biraz uzağım açıkcası

Yok ya 70.kiloyum benim biraz daha vermem gerekli kalite için özellikle...

Bende 68e kadar düştüm ama şuan 70 kiloyum aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım kilolar kaldı ama :KK70:
Canım benim... gider o iki kilo biraz spor ve sağlıklı beslenmeye bakar. Moralini yüksek tut hep beraber veririz kiloları

Menumu yazemm

Hem şehriye çorbası hem bulgur pilavı olmayaymış diyecemde kelin ilacı olsa diyeceksin benimde akşamım kötü :KK43:
Dünden sporun varmıydı canım ekliyim

Back
X