- Konu Sahibi Pinarbartu
- #242.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizz sen mi geldinnGünaydın canocanlar güzel fit bir hafta bizim olsun:))
Bende simdi sana yazmıştım
o zman tm artık buralardasn menüler bildirimler tam gaz devamsüper bende hemen girmek istemiyordumsen nasılsın canım bu arada diyet hayat nasıl gidiyor?
spor yapıldıgı zaman cidden cok iyi hissettiriyo ama su üstümüzdeki ölü topragı atabilsek keşke de spora başlayabilsekSürekli sürdürmem zordu zaten bebişleama kendimi iyi hissediyordum yapınca
İnşallah biraz daha büyüyünce oturturum alışkanlık haline gelir![]()
nihhaaahahahahhaNasil oluryalannn
yalan soyluyosssuuunnnnnnnn
bende 57.1
58.7ydim de haftasonu verdim
![]()
essah kaptan o kıızzz
günaydınlar herkesleeeer dün rezalet bir beslnme yaptım kv sağolsun gıcık ediyo beni evlerinde ağıza atılacak bir gıdım sebze filam yok ya diyettetyim diye biliyo ama gıcıklığına daha doğrusu torunum oğluşum beslensin gelin anaparsa yapsın banane diyo heralde ayy hiç anlaşamıyoz yaaaa bütün gün ordaydık tabi böreği dayadı yaayanımda götürsem olay olur eşimde kızar anasına laf ettirirmi heç
neyse ayı gibi şişmişim ya
72,9 kiloyum cumadan 1,1 fazlaanında kilo alıyım ya dün sporda yok tabi nerdeee neyse verecem bu hafta eksiye geçecem
Sen niye almiyon kilo bu haksizliko zman tm artık buralardasn menüler bildirimler tam gaz devam
iyiyim canııım evlendim bende işe devam ediyorum diyetede ara verdm
sen neler yapıyosunn
spor yapıldıgı zaman cidden cok iyi hissettiriyo ama su üstümüzdeki ölü topragı atabilsek keşke de spora başlayabilsek
nihhaaahahahahhahala senden zayıfım
essah kaptan o kıızzzbiribirimize devredip duruyok
![]()
göz etme döverimSen niye almiyon kilo bu haksizlikyeni evlisin ondan mi ki ahahahahjahagshajahahahajnajahabab
Hee kaldi yine bende![]()
Güç hep içimizdeBende simdi sana yazmıştımiyyim canim biraz kilo aldim malesef
vermeye calisiyom ama gücüm kalmamiş diyet yapmaya
sen nasilsin
![]()
Edesim geliyo yalan yohgöz etme döverimhe pek hareketliyiz gezmelere gidiyok fln
![]()
54 düm uzun bi sureGüç hep içimizdeveririz kiloları hep beraber inşallah. Kaç kilo aldın?
sağol bebegiiim amiin darısı sana da inşallahkaptinn hayırlı olsun canım benim. darısı olmayanlara diyeyim. bende aynı iş, okul ev üçlüsünde takılıyorum. bir ay öncesine kadar çok iyiydim 55'i görmüştüm ama şimdi 59 oldum
( bir gaz son 9 kilo diyerek yeniden diyete başladım bakalım...
boşver kız erken evlenip ne oluyo yaa okusun biz okumadık ev bekliyozzamanin gelmis kuzu artık yok mu bi dusundugun senide evlendirelim yada nisaliyalim bak
kaptinn 27gunluk taze gelin rabbim senin gonlune gore bi es cikarsin inş kariyer yine yaparsin..
![]()
tımam bebiş suyu artıracam bu hafta 2 litre hergüneBu menuye gore ekmegi biraksan olmami gii bu bulgur pilavlar bizi sisircek ha idem yapiya nise iki günde iner. Aksam iyi protein beslenmisin tavuk etten korkma ye doyanaca yagsi izcik olcak ama yada olmucak kg verdirir protein canim.ekmek yeme aksam hic, sabah ye .. suyun cok az en az 2-2, 5 lt olsun sen suyunu artir hedefledigin kg ya hemen dusersin.denenmis bişey ne zaman diyete baslasam guzellesiyorum suyu bol ictigimden cildimi genclestiriyor sizde ideal suyunuzu icin ..
küçükkene petiböer içine lokum koyup yerdik kız bakkalda satardı aaayyyKızlar kötü bişey yaptım dayanamadım petibör bisküvi arasına evdeki karamel sos ziyan olmasın diye tatlı yapıyordum üstüne çikolata çeyrek petibör kadarını yedim![]()
maşallah kııız melekMasallah bende cok merakliyim el isine becerirumde ne kazaklar ordm patikler coraplar lifler yazmabkenarida yapiyorum su andada pike takimi icn dantel oruyorum sitrese bire bir insan yaptiklarina bakinca cok mutlu oluyor
cüüret bizim göbüş adımız bebiiiiişşşşş tamam benim hedefimi düşüniyim bi kaç olabilirim kaç hafta var yılbaşınahoşgeldin kuzum 59lu kilolardaymişsin liste giriş yapamıyosn 56larda izine ayrılmışssın ama takımda tabikide aktif kalabilirsin listeye girene kadar
nilar canımm cok geçmiş olsun sana da kızına dabugün daha iyisinizdir inşallah
olur beybiii bn ayarlarım bugün listeyi ama cüretkâr hedefler beklerim sizden
kuzumm szede cok geçmiş olsunherkesler dökülüyo bu nedir
demek kesin dönüş yaptık artık
hoşgeldin canııımilk sayfayı okumussundur zaten 2 hafta aday listesindesin menülerini eksik tutma takımda aktif ol sohbetlere katıl kacamak yapma 2 hafta sonunda asıl listedesin inşallah
sen 1 ay daha bebişinle ilgilen kuzu sonra gelirsin takıma dur daha cok erken 1 ay olmadıııııı ama yavastan alıştır kendini diyete şimdi her gelen sana ye süt olsun diyodur![]()
kız ponçik nerdesingünaydın kızlarrrr![]()
çalış seninde olurEdesim geliyo yalan yohhee gezin tabi
![]()
günaydın cınııımmmGunaydinnn
düz hesap 2 ay var diyelim 1 ay 24 gün flnboşver kız erken evlenip ne oluyo yaa okusun biz okumadık ev bekliyoz
okuyun kızlar
tımam bebiş suyu artıracam bu hafta 2 litre hergüne
küçükkene petiböer içine lokum koyup yerdik kız bakkalda satardı aaayyy
maşallah kııız melek
cüüret bizim göbüş adımız bebiiiiişşşşş tamam benim hedefimi düşüniyim bi kaç olabilirim kaç hafta var yılbaşına
kız ponçik nerdesin
Sende onun inadina iyce yemesene![]()
![]()
amin amin canım ya aman diyim Allah korusun iş bulmak zor bu devirdeYoh kiz ben gündüz evde erkek sevmemama aksam erken gelsin
cok sey mi istiyom
bizim iş vardiyali bi hafta gunduz evde bi hafta aksam falan Allah işsiz birakmasin kimseyi
![]()
evet ama iradesiz emel pis emel yedikçe yedi emelaceleynen cvp verim mi dedin herkeslere
oy ben sabah kolumu kaldıramıyorm yataktn cıkamıyorm sen spor diyosn amaaa
kv ye bak sen
az yeseydn keşke sende idare etcek kadar yesen yeterdi gibi geldi bana
![]()
bende oğlana veriyorum hele havalar çok soğuk hala gribiz ikimizde yaaa keçibonuzu en iyisi diye duydumEvde sadece üzüm pekmezi vardı bir kaşık koydum
Ama keçiboynuzu pekmezi en kısa zamanda almam lazım
Aynen çok güzel çocuklar için
![]()
kıııız ne ettin ne yaptın haftasonu 2 günde 1.6 kilo nası verdin kııız pancaaar anlattNasil oluryalannn
yalan soyluyosssuuunnnnnnnn
bende 57.1
58.7ydim de haftasonu verdim
![]()