Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süper bende hemen girmek istemiyordum :KK76:sen nasılsın canım bu arada diyet hayat nasıl gidiyor?
o zman tm artık buralardasn menüler bildirimler tam gaz devam :halay::halay:
iyiyim canııım evlendim bende işe devam ediyorum diyetede ara verdm :KK53:
sen neler yapıyosunn

Sürekli sürdürmem zordu zaten bebişle :emir_bebek: ama kendimi iyi hissediyordum yapınca
İnşallah biraz daha büyüyünce oturturum alışkanlık haline gelir :KK16:
spor yapıldıgı zaman cidden cok iyi hissettiriyo ama su üstümüzdeki ölü topragı atabilsek keşke de spora başlayabilsek :işsiz:

Nasil olur :tokat:yalannn:tokat::tokat::tokat::tokat: yalan soyluyosssuuunnnnnnnn:tokat::KK70: bende 57.1:KK53: 58.7ydim de haftasonu verdim:KK53::silah:
nihhaaahahahahha :D:D:D hala senden zayıfım :D

SekerPancarii SekerPancarii gönüllerin kaptanı nasılsın :KK19:
essah kaptan o kıızzz :D biribirimize devredip duruyok :D

günaydınlar herkesleeeer dün rezalet bir beslnme yaptım kv sağolsun gıcık ediyo beni evlerinde ağıza atılacak bir gıdım sebze filam yok ya diyettetyim diye biliyo ama gıcıklığına daha doğrusu torunum oğluşum beslensin gelin anaparsa yapsın banane diyo heralde ayy hiç anlaşamıyoz yaaaa bütün gün ordaydık tabi böreği dayadı yaa :KK43: yanımda götürsem olay olur eşimde kızar anasına laf ettirirmi heç :KK43:
neyse ayı gibi şişmişim ya
72,9 kiloyum cumadan 1,1 fazla :KK43: anında kilo alıyım ya dün sporda yok tabi nerdeee neyse verecem bu hafta eksiye geçecem

Hemen sana bu tarz durumlarda yaptığım şeyi önereyim. Tabağına ne verirlerse al. bir tane en az kalorili ya da sağlıklı olanı yemek üzere seç. onu minnak minnak sanki hiç bitmeyecekmişçesine ye Asla diğer şeylere geçme yemeğin sonunda yemekler çok güzeldi ellerinize sağlık dersin. aaa hiçbir şey yemedin derslerse de ayy nasıl doldurmuşum tabağı yiyeceğimi yedim dersin. Genelde bende işe yarıyor.

Bizim sorunda iş yerinde kimi zaman çikolata ya da börek falan dağıtıyorlar. Almayınca ayıp oluyor. Bende alıp başkasına veriyorum. :rapci:

o zman tm artık buralardasn menüler bildirimler tam gaz devam :halay::halay:
iyiyim canııım evlendim bende işe devam ediyorum diyetede ara verdm :KK53:
sen neler yapıyosunn

spor yapıldıgı zaman cidden cok iyi hissettiriyo ama su üstümüzdeki ölü topragı atabilsek keşke de spora başlayabilsek :işsiz:

nihhaaahahahahha :KK70::KK70::KK70: hala senden zayıfım :KK70:

essah kaptan o kıızzz :KK70: biribirimize devredip duruyok :KK70:
Sen niye almiyon kilo bu haksizlik :KK70:yeni evlisin ondan mi ki ahahahahjahagshajahahahajnajahabab:KK70:
Hee kaldi yine bende:KK70:

kaptinn kaptinn hayırlı olsun canım benim. darısı olmayanlara diyeyim. bende aynı iş, okul ev üçlüsünde takılıyorum. bir ay öncesine kadar çok iyiydim 55'i görmüştüm ama şimdi 59 oldum :(( bir gaz son 9 kilo diyerek yeniden diyete başladım bakalım...

Güç hep içimizde En Büyük TÜRKİYEveririz kiloları hep beraber inşallah. Kaç kilo aldın?
54 düm uzun bi sure :KK51: sonra hamile kaldim düşük yaptim bir bucuk ay oluyo sonra yemegimi kontrol edemedim dusukten sonra hizla 57 ye çıktım en son 59 u gördüm :olamaz:ve suan 57 yim 53 olmak istiyorum 4 kilo verecem:dua:

kaptinn kaptinn hayırlı olsun canım benim. darısı olmayanlara diyeyim. bende aynı iş, okul ev üçlüsünde takılıyorum. bir ay öncesine kadar çok iyiydim 55'i görmüştüm ama şimdi 59 oldum :KK43:( bir gaz son 9 kilo diyerek yeniden diyete başladım bakalım...
sağol bebegiiim amiin darısı sana da inşallah:KK53::dua:1 ayda 4kg nasıl aldın ki :110:

:işsiz: zamanin gelmis kuzu artık yok mu bi dusundugun senide evlendirelim yada nisaliyalim bak kaptinn kaptinn 27gunluk taze gelin rabbim senin gonlune gore bi es cikarsin inş kariyer yine yaparsin..:KK50::KK51:
boşver kız erken evlenip ne oluyo yaa okusun biz okumadık ev bekliyoz
okuyun kızlar
Bu menuye gore ekmegi biraksan olmami gii bu bulgur pilavlar bizi sisircek ha idem yapiya nise iki günde iner. Aksam iyi protein beslenmisin tavuk etten korkma ye doyanaca yagsi izcik olcak ama yada olmucak kg verdirir protein canim.ekmek yeme aksam hic, sabah ye .. suyun cok az en az 2-2, 5 lt olsun sen suyunu artir hedefledigin kg ya hemen dusersin.denenmis bişey ne zaman diyete baslasam guzellesiyorum suyu bol ictigimden cildimi genclestiriyor sizde ideal suyunuzu icin ..
tımam bebiş suyu artıracam bu hafta 2 litre hergüne
Kızlar kötü bişey yaptım dayanamadım petibör bisküvi arasına evdeki karamel sos ziyan olmasın diye tatlı yapıyordum üstüne çikolata çeyrek petibör kadarını yedim :olamaz:
küçükkene petiböer içine lokum koyup yerdik kız bakkalda satardı aaayyy
Masallah bende cok merakliyim el isine becerirumde ne kazaklar ordm patikler coraplar lifler yazmabkenarida yapiyorum su andada pike takimi icn dantel oruyorum sitrese bire bir insan yaptiklarina bakinca cok mutlu oluyor
maşallah kııız melek
hoşgeldin kuzum 59lu kilolardaymişsin liste giriş yapamıyosn 56larda izine ayrılmışssın ama takımda tabikide aktif kalabilirsin listeye girene kadar:KK50:

nilar canımm cok geçmiş olsun sana da kızına da :anne: bugün daha iyisinizdir inşallah :KK1:

olur beybiii bn ayarlarım bugün listeyi ama cüretkâr hedefler beklerim sizden :KK53:

kuzumm szede cok geçmiş olsunherkesler dökülüyo bu nedir :110:

demek kesin dönüş yaptık artık:KK9::KK9:

hoşgeldin canııım:KK200:ilk sayfayı okumussundur zaten 2 hafta aday listesindesin menülerini eksik tutma takımda aktif ol sohbetlere katıl kacamak yapma 2 hafta sonunda asıl listedesin inşallah:rapci:

sen 1 ay daha bebişinle ilgilen kuzu sonra gelirsin takıma dur daha cok erken 1 ay olmadıııııı ama yavastan alıştır kendini diyete şimdi her gelen sana ye süt olsun diyodur:deli:
cüüret bizim göbüş adımız bebiiiiişşşşş tamam benim hedefimi düşüniyim bi kaç olabilirim kaç hafta var yılbaşına
günaydın kızlarrrr:deli:
kız ponçik nerdesin

boşver kız erken evlenip ne oluyo yaa okusun biz okumadık ev bekliyoz
okuyun kızlar

tımam bebiş suyu artıracam bu hafta 2 litre hergüne

küçükkene petiböer içine lokum koyup yerdik kız bakkalda satardı aaayyy

maşallah kııız melek

cüüret bizim göbüş adımız bebiiiiişşşşş tamam benim hedefimi düşüniyim bi kaç olabilirim kaç hafta var yılbaşına

kız ponçik nerdesin
düz hesap 2 ay var diyelim 1 ay 24 gün fln :halay:

Sende onun inadina iyce yemesene:tokat: :63:

Yoh kiz ben gündüz evde erkek sevmem:KK70: ama aksam erken gelsin:KK16: cok sey mi istiyom:KK70: bizim iş vardiyali bi hafta gunduz evde bi hafta aksam falan Allah işsiz birakmasin kimseyi:dua:
amin amin canım ya aman diyim Allah korusun iş bulmak zor bu devirde
aceleynen cvp verim mi dedin herkeslere:KK53:

oy ben sabah kolumu kaldıramıyorm yataktn cıkamıyorm sen spor diyosn amaaa :KK70::KK70::KK70:

:110:kv ye bak sen :bicak: az yeseydn keşke sende idare etcek kadar yesen yeterdi gibi geldi bana :ruh:
evet ama iradesiz emel pis emel yedikçe yedi emel :kızgın:o_O:KK14::duduk:

Evde sadece üzüm pekmezi vardı bir kaşık koydum
Ama keçiboynuzu pekmezi en kısa zamanda almam lazım
Aynen çok güzel çocuklar için :anne:

:KK49:
bende oğlana veriyorum hele havalar çok soğuk hala gribiz ikimizde yaaa keçibonuzu en iyisi diye duydum
Nasil olur :tokat:yalannn:tokat::tokat::tokat::tokat: yalan soyluyosssuuunnnnnnnn:tokat::KK70: bende 57.1:KK53: 58.7ydim de haftasonu verdim:KK53::silah:
kıııız ne ettin ne yaptın haftasonu 2 günde 1.6 kilo nası verdin kııız pancaaar anlatt:KK49:

Back
X