- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #242.161
Ayyy ne güzelBu arada herkese gunaydin bol opuckler ben kendimi cok iyi hissediyorum daglikli besleniyorum diet yaptimda mutluluk geliyor nedense

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne güzelBu arada herkese gunaydin bol opuckler ben kendimi cok iyi hissediyorum daglikli besleniyorum diet yaptimda mutluluk geliyor nedense
Evet canimya kendimi huzurlu hissediyorumAyyy ne güzelöyle oluyor gerçekten bozdunmu da vicdan azabı
![]()
İyiyim çok şükür modum yüksek başladım haftaya cumaya kadar 58 olacağım onn gazıyla hareket ediyorum :))Amiiiiinnnnnsanada günaydın
nasılsın
ne yazık ki hayatın nacı gerçekleri NalanNasil oluryalannn
yalan soyluyosssuuunnnnnnnn
bende 57.1
58.7ydim de haftasonu verdim
![]()
beni ekle tatlim cok fazla spor yapiyorum buaralar ise yararim yani03-11 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0
Favelayn 0 + 0 + 20
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45
@emelinbusesi 45 + 45 + 0
@pembebalerin 65 + 46
E elaalemi 0 + 20 + 0
PATATESLER
@Melekemal 40 + 25 + 0
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0
@keptinn 30 + 60 + 60
@Blacksee55 0 + 0 + 0
@Bir garip 45 + 45 + 30
@lilipit 0 + 0 + 0
KIZLAR EKLEMEYİ ATLADIĞIM VARSA HABER VERİN. TÜM MESAJLARI TEKRAR OKUYUP YAZDIM AMA GÖZÜMDEN KAÇTIMI BİLMEM.
YENİLERDEN EKLENMEK İSTEYENLER SÖYLESİN.
SPOR YAPILMAYAN GÜNLERE SIFIR YAZDIM KARIŞMASIN DEYÜ................................
@mihracee
M Maridraw
@UMEYYE
@munter
@Buki_89
sizi eklemedim daha isterseniz ekleyem umeyye haftaya dedin sen zaten diğerleri???
Haftasonu cocuklar evde olunca pek bakamiyorum maalesef ama bugunden sonra yine aranizdayim ins
ahahah yok öyle değil beeeeyemekten sonra yürüyüş veya evde jillian fln demek istdimdi için fesat senin
![]()
Ekledim seni çnünü sonunu siliyon o kadarkNasil ekliycez kilomuzu ben pek anlamiyorum kilom 71 5 ocaga kadar 68 olmak istiyorum
Kaçma kıs sakınHaftasonu cocuklar evde olunca pek bakamiyorum maalesef ama bugunden sonra yine aranizdayim ins
yok tatlim ben degil görümcem okuyo ona yardim ettim yani ders verdimNe dersi canım okuyomusun
oy kıyamam sanada geçmiş olsun
sagol tatlimmm
yaa öh valla ne enerji ne enerji![]()
Kolay gelsinİyiyim çok şükür modum yüksek başladım haftaya cumaya kadar 58 olacağım onn gazıyla hareket ediyorum :))
Biraz ağır oldu sanki :)
gayet motive edici oldu bence kuzuBiraz ağır oldu sanki :)
bu son liste değilYENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇ
2018 OCAK HEDEFİ
@mihracee :
emelinbusesi : 68 olacak bu fücut
@Bir garip :
@Melekemal : 68
P pembebalerin rin :
M Maridraw :
Favelayn
elaalemi : 52
SchonerDuft 65
![]()
![]()
Buki_89 : 65 olcam ve artik kilo korumaya gececegimmmm
@keptinn :55.2=>53,
SekerPancarii
52 hedefi koydum ocak sonu bu değil mi??
ooooooooooooooooooo blackkkkGünaydın kizlar. Özledinizmi beni![]()