• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kalmazsııınn besleyici yaglar kullan :KK19: kadınların kel kalması cok zor dertlenme :KK70:
hangi yagi kullansam sule bana:KK8:

he en cok sen burdasın:KK8::KK8: sorumluluk sahibi minnoşum benim :KK30:
ewet en iyisi benm en sorumluluk sahibi benimm hep en iyiyiimm hepp:KK59:

Ayy arkadaşım gelicek kimseyi göresim yok inshAllah cabuk gider devam yuvarlanirim ahahahaa
ahahaha kiz nasil.arkafassin sen :KK70:

Doğumdan bikaç ay sonra dökülüyor maalesef
evet cnm yok mu caresi :(

hangi yagi kullansam sule bana:KK8:

ewet en iyisi benm en sorumluluk sahibi benimm hep en iyiyiimm hepp:KK59:

ahahaha kiz nasil.arkafassin sen :KK70:

evet cnm yok mu caresi :KK43:
Ben cok iyiyimdir arkadaş olarak bugün niye öyle dedim anlamadim :D

Selam kızçeler
Hepiciğinize :KK15:
Ben de Türkiyeye geldim 1 ay tatildeyim
Harıl harıl sınavlara çalışıyorum, döner dönmez 6 tane sınavım var
Pek de tatil gibi değil yani ama bu kadar dersin arasında stres atma olsun ve vücut biraz daha toparlasın diye Jilliana ikinci tur dönüyorum
Bugün Jillian 1/30 bakalım :KK49:
Ayağımın tozu ile jilliye başladım diyorsun yani :D

Burdayim canim kardseim bugun kulaktan ameliyat oldu tekrar girmeyi unuttum :) bu iki gundur sabahlari acayip midem kazaniyor.bugun diyete adepte oluyum die kendime kondisyon bisiklet aldim şuan suruyom :))) br ay icinde ne verirsem kar.
Hayirli olsun tedaviye baslamisin rabbim gonlunun muradini versin
Yumurta takibi yaptırdım klomen verdi birde çatlama vuruldum kısmen aşılama gibi gerçi..... başlıyor musun tedaviye çok sevindim kaç kilosun şimdi

Yumurta takibi yaptırdım klomen verdi birde çatlama vuruldum kısmen aşılama gibi gerçi..... başlıyor musun tedaviye çok sevindim kaç kilosun şimdi
Yok canım para biriktiriyorum bir ay sonra inş kg 80 isminde yazıyoruz yarın bı tartiliyim.kiz kondisyon bisikleti sürdüm acayip totom ağrıyor :) ama pes etmicem
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum..

Back
X