• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy yerim ben onu:emir_bebek:kanguruda ne işi var la bu saatte :anne:
neden uyumadı

Hiçbirşey yiyip içmeden Ha :işsiz:
uyumuyorki baska mecburen kanguruda uyutuyorum cok sukur onu seviyor :anne: simdiden cok yaramaz napcaz bilmiyorum :emir_bebek::emir_bebek:

kahvalti yapacagimmmm :bicak:

uyumuyorki baska mecburen kanguruda uyutuyorum cok sukur onu seviyor :anne: simdiden cok yaramaz napcaz bilmiyorum :emir_bebek::emir_bebek:

kahvalti yapacagimmmm :bicak:
Benimkide kucağımda zıplayarak gezdirince uyuyor çoğu zaman :emir_bebek:

Ne anladık o zaman ya:işsiz:

Benimkide kucağımda zıplayarak gezdirince uyuyor çoğu zaman :emir_bebek:

Ne anladık o zaman ya:işsiz:

yerim onu benn :anne: lg az ise sorun yok da fazlaysa kollari cok yoruyor :deli:gerci sen zayifsin kasliainn ben gibi yagli degilsin :KK53:

ac mi durayimm :KK14: acliktan olem mio :KK14:emziriyom yavrumma sut olmasin mi:KK14::KK53::KK53:

yerim onu benn :anne: lg az ise sorun yok da fazlaysa kollari cok yoruyor :deli:gerci sen zayifsin kasliainn ben gibi yagli degilsin :KK53:

ac mi durayimm :KK14: acliktan olem mio :KK14:emziriyom yavrumma sut olmasin mi:KK14::KK53::KK53:
8kg:anne:
Damardan Ha :KK70:
Suss:sus: wc yi beklemeden sabah aç karnına küçük wc den sonra tartıl
Ha kahvaltı yapıp wc den sonra tartılmışın Ha wc öncesi aç karnına tartılmışın
Ki aç karnına daha eksi çıkarsın bence :KK59:

Kız munter munter sözde çocukluyuz gelemememiz lazım değil mi ya:işsiz: :KK70: :KK30:
Ama gel gör ki @Blacksee55 @keptinn yok :KK62:
aynen canimm :KK59:
bekarlar yeni evliler gelmesin bizz nobet tutalim :KK53: kesin cok yedilerr gelemediler :hamarat::sopa::sopa:

8kg:anne:
Damardan Ha :KK70:
Suss:sus: wc yi beklemeden sabah aç karnına küçük wc den sonra tartıl
Ha kahvaltı yapıp wc den sonra tartılmışın Ha wc öncesi aç karnına tartılmışın
Ki aç karnına daha eksi çıkarsın bence :KK59:
oo masallahhh 8 kg bir muddet sonra agiriyor kollar yaa:kızgın:

normalde oyle tartiliyor sabah camasirlarimla :D ama bugun wc ye gidemedim gidebilseydim eksi cikardim eksideyim de daha eksi cikmak icin her sey :KK53: ah bu wc sorunu :kızgın:

aynen canimm :KK59:
bekarlar yeni evliler gelmesin bizz nobet tutalim :KK53: kesin cok yedilerr gelemediler :hamarat::sopa::sopa:

oo masallahhh 8 kg bir muddet sonra agiriyor kollar yaa:kızgın:

normalde oyle tartiliyor sabah camasirlarimla :KK70: ama bugun wc ye gidemedim gidebilseydim eksi cikardim eksideyim de daha eksi cikmak icin her sey :KK53: ah bu wc sorunu :kızgın:
:KK70: :KK70: :KK70:
O zaman kahvaltı yapmadan bekleyeceksin canım su bile içtinmi artı gösterir hemen

Back
X