• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayır canım sonuçta yarım saat yürüyüş le yarım saat jillian bir olmaz veya yürüyüş =ip atlamak hiç olabilemez :KK66:
Benim o kadar yürüyüş e zamanım olmuyor mesela zaten olsada çıkamıyorum dışarı oğlum la ip atlamayı tercih ettiğim zaman yarım saat ip atlayamam 15 dk atladığımı varsayalım yarım saat yürüyüşe denk gelir geçer bile

Sonuç bugün ben 10 dk ip atladım sen yarım saat yürüyüş harcanan enerji aynı hatta benimki senden daha fazla belki ama süreler baz alındığı için kazanan sensin no no no :KK20:
Ayy bugün çenem çok düşük :KK70:
Ya tabi öyle ama ne bileyim işte çok itiraz geliyo ya dakikaya onun için dediydim. :KK53::KK39:

Günaydın hanımlar oglum gece boyunca yine uyumadi yeni uyanabildim. Benim de regl günüm yakin hem karnim ağrıyor hem sinirliyim.
bugün herkes asabi :D:D

niye akşamları az az yapmadın ki :KK70: istedin mi izin ... menü de neler var balim

görmediğine emin misin yastığı ona tuttur bari :KK70: ben normalde çok gergin bir insanım birde bu halimi görse iyice diline düşerim :KK70:
isticem de perşembe isterim simdi unutur tm derse de :KK53:
menü daha yok karar veremedim :eek:

Hayır canım sonuçta yarım saat yürüyüş le yarım saat jillian bir olmaz veya yürüyüş =ip atlamak hiç olabilemez :KK66:
Benim o kadar yürüyüş e zamanım olmuyor mesela zaten olsada çıkamıyorum dışarı oğlum la ip atlamayı tercih ettiğim zaman yarım saat ip atlayamam 15 dk atladığımı varsayalım yarım saat yürüyüşe denk gelir geçer bile

Sonuç bugün ben 10 dk ip atladım sen yarım saat yürüyüş harcanan enerji aynı hatta benimki senden daha fazla belki ama süreler baz alındığı için kazanan sensin no no no :KK20:
Ayy bugün çenem çok düşük :KK70:
:D:D:D cok haklısın ama su listeyi ayarlayabileydik :D

bugün herkes asabi :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70: cok haklısın ama su listeyi ayarlayabileydik :KK70:
Kuzu 7.takım puanlarını kopyala gitsin ya onların ki dk üzerinden ama bir dk üzerinden

bugün herkes asabi :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70: cok haklısın ama su listeyi ayarlayabileydik :KK70:
garantiye alacaksın yani :D :D kaç kişi gelecekler patates salatası sütlü irmik yada tavuk göğsü yap fırına biberli gönder hatta lorlu epynirden börek içi de gönder bir kek yap biraz kurabiye az dersen pembe sultan yada havuçlu yoğurt yap oldu bitti işte

Evet düzene oturana kadar böyle olacak mecbur :KK66:

Demi ama :))
akşam uygulamalı yapacam spora da geçer hem :D :D

garantiye alacaksın yani :KK70: :KK70: kaç kişi gelecekler patates salatası sütlü irmik yada tavuk göğsü yap fırına biberli gönder hatta lorlu epynirden börek içi de gönder bir kek yap biraz kurabiye az dersen pembe sultan yada havuçlu yoğurt yap oldu bitti işte

akşam uygulamalı yapacam spora da geçer hem :KK70: :KK70:
sütlü irmik manttıklıı:halay::halay: kekte yaparım bide siron yapcam tabaklara börek yerine ben közlenmiş biberle patlıcan diye düşündüm aslında olmaz mı ki:kahve:

sütlü irmik manttıklıı:halay::halay: kekte yaparım bide siron yapcam tabaklara börek yerine ben közlenmiş biberle patlıcan diye düşündüm aslında olmaz mı ki:kahve:
yoğurtlu mu yapcan olur çokta güzel olur siron ne ki .. kaç kişiler kv de de gelecek mi :D :D

Kime :KK16:

garantiye alacaksın yani :KK70: :KK70: kaç kişi gelecekler patates salatası sütlü irmik yada tavuk göğsü yap fırına biberli gönder hatta lorlu epynirden börek içi de gönder bir kek yap biraz kurabiye az dersen pembe sultan yada havuçlu yoğurt yap oldu bitti işte

akşam uygulamalı yapacam spora da geçer hem :KK70: :KK70:
Haber et emi bizede :KK8:

ben cok yorgunumm ya:uykucu:
sen aramiza ne zmn donuyorsun :ıslık:

benim 300 gr vermem lazim :mad: kiramadim su 70 lerin bacagini :KK34:
sen neden kilo alsin adet misin odem mi var dikkat mi etmiyorsun :tokat:
Canım spora basliyim gelicem valla. Yoksa düzensiz yiyorum yine :(

yoğurtlu mu yapcan olur çokta güzel olur siron ne ki .. kaç kişiler kv de de gelecek mi :KK70: :KK70:
kv yi cagırmıcam gelirse kendi yüzsüzlüğü :D:D:D

sirooonnnnn :KK200::KK200:
tavuklu-siron-resimli-yemek-tarifi-13.jpg

Kime :KK16:

Haber et emi bizede :KK8:
7.takıma tabiki kime olacağıdıııı :D:D

kaptinn kaptinn canım benim hedef kilo kaç gözüküyor listede
ay hiç bilmiyorm kuzu ya bn kaptan olmadıgım için liste tutmayıda bırakmıştım :110::110:

Iyı canım benim sen nasılsın ♡
İyiyim canım işte oğlumla tıkınıyoruz :KK72:

kv yi cagırmıcam gelirse kendi yüzsüzlüğü :KK70::KK70::KK70:

sirooonnnnn :KK200::KK200:
tavuklu-siron-resimli-yemek-tarifi-13.jpg

7.takıma tabiki kime olacağıdıııı :KK70::KK70:

ay hiç bilmiyorm kuzu ya bn kaptan olmadıgım için liste tutmayıda bırakmıştım :110::110:
Sordunmu :KK39:

Tüh len 50 ise eğer 47 yapalım deyceeedimmHoppa
bana niye geçmiş olsundu :KK64::KK64:
İvet niye :110: @Blacksee55

Back
X