Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana taktik ver sinir öfke yerine duygusala bağladığında ne yapıyorsun :KK70: regli olsam da rahatlasam
Bende bende :KK43: hatta ağlıyorum şu an
Biliyormusun buraya eşim diye geldim ve onunla biraz kötü oldukmu kendimi hepten yalnız hissediyorum aile mi çok özledim :KK43:
Yani tek yapabildiğim ağlamak

4 aylik oldu cnm. Zayif fit anne olmak istiyorum:mad: gobegimde kaldi yaglar ya:KK34:
Gider daha iki yıla anca toparlar vücut hurma ceviz badem ben emzirirken diyetisyene gitmistim bunlari listeme yazardi hep dereotu bence ye hem yesillik hem de sut yaoar ben normalde sevmezdim cocuklarim icin alistim tadina

Perşembe gecesi çatlamış oluyordu cuma da oldu kısmet artık kuzum napim olmayacağına iyice alıştım sıkıntı yok .. birde mantar olmuşum :KK43: sarı küçük minicik parça geliyor arada beyaz da geliyor :KK43:
olur ins cnm ya iyi dusunelim iyi olsun. Mantar mi ben de olmustum eclendigimizde :eek: kuru tutmaya calis cnm baska gecmiyor:duduk:

Canım diyorum ya bizim ordada var emziren kadınlar ve hep yeşil içiyorlar :halay:
kaldı ki biz eşimle evlendiğimizden beri akşamları çay içtiğimiz 10u geçmemiştir :KK48:
ayda belki iki üç bardak yeşil çay anca içiyorum :kahve:
Ayran olabilir şekersiz hoşaf kayısı çayı elma ayva vb çayları hem onlar aromalı da oluyor
Bide rooibos çayı bulabilirsen hamilelikte şeker çıkınca diyetisyen önerdi kahvaltı da siyah çay yediklerimizin faydasından yararlanmamızı önlüyor alternatif bu çayı içebilirsin dedi çok güzel çay inan yanına bişey aramazsın C vitamini kaynağı sıfır kafein
İyi akşamlar :rolleyes:
marketlerde satiliyir mu o cay :rolleyes: biz cpk cayciyiz evlendigimizden bu yana belkide 10 kez icmemisizdir :confused:
Gider daha iki yıla anca toparlar vücut hurma ceviz badem ben emzirirken diyetisyene gitmistim bunlari listeme yazardi hep dereotu bence ye hem yesillik hem de sut yaoar ben normalde sevmezdim cocuklarim icin alistim tadina
ins cnm ya zayifladikca kuculuyir ama gobek basen bolgem bildigin araba tekeri gibi kocaman :KK34: biraz zayiflayip spor yapacagim ins:KK72::confused::KK6:
dereotunu severimde sade yiyemiyorum salatalarda bayiliyorum her zmnda salata yapamuyorum :KK75:

olur ins cnm ya iyi dusunelim iyi olsun. Mantar mi ben de olmustum eclendigimizde :eek: kuru tutmaya calis cnm baska gecmiyor:duduk:

marketlerde satiliyir mu o cay :rolleyes: biz cpk cayciyiz evlendigimizden bu yana belkide 10 kez icmemisizdir :confused:

ins cnm ya zayifladikca kuculuyir ama gobek basen bolgem bildigin araba tekeri gibi kocaman :KK34: biraz zayiflayip spor yapacagim ins:KK72::confused::KK6:
dereotunu severimde sade yiyemiyorum salatalarda bayiliyorum her zmnda salata yapamuyorum :KK75:
Bilmiyorum ki canım bizi bi yere yönlendirmişti diyetisyen ordan almıştık

Kuzum ben pazartesi paylaşmaya başlasam burda ne yediğimi anlamıyorum. Doğru düzgün internete giremiyorum
ay dogruuu sen adanadaydıınnn ben onu tamamen unuttum cok yemiyon dimi:eek:

Menum
Sabah
2 gin kurusu 1 yumurta 2 dilim kasar peyniri 3 Zeytin

Arada 2 galeta
Oglen
Sut ve 4 galeta
Ara
4dilim portakal 2 galeta

Aksam
1 kase bamya corbasi 3yk kavurma salata
ne galetaymış koca gün yemişin bitirememişin :D:D

Bence adı artık greysea olmalı Black değil o bir gri :KK70:
ahahaahahahaha ::D:D:D:D:D
Niye bozuyon şimdi :KK70:

Niye yoksun gı :işsiz:

İlahi :KK70:

Nasılsın canım
dicek bişey bulamadm cnkü :D
izin alcam ya kuzu evdeym işlerim var :halay:

Emziren anne menüsü
Kalkınca
Kuru kayısı 2tane

Kahvaltı
Ton balıklı Salata
7 zeytin
Bir dilim t.b ekmek
Susam ezmesi şekersiz 1tatli kaşığı
Ballı fıstık ezmesi 2tatlı kaşığı

Öğle
Sebzeli taze börülce yemeği (1tabak)
Şekersiz hoşaf (küçük bir kase)

Akşam
Bir tabak mercimek çorbası
2/3 alabalık
2 istavrit
3 hamsi
Salata
Karpuz

Şekersiz türk kahvesi
Bir kk kadar çikolatalı Kavun kurusu
akşama bayıldım:rolleyes::rolleyes: bütün balıklar bi arada:rolleyes:

sag ol cnm.
Dusundum de emziritorum ya cesaret edemedim denesem mi:KK53:

oo super :KK15:yalniz olan o geceye oldu dediydim sana dinlemedin:sopa:

a.s nasilmis :KK53:

sag ol cmmm:KK19:
tabikide detoks fln yok :tokat:
iyiyimiş burda hersey yolunda ama hasret cok zor diyi:KK53::KK53::KK53:

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1 buyuk psrca ramazn pidesi
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 ad. kirmizi biber
1.5 haşlanmış yumurta
2 catal tahin helva

ara
1 kuru hurma
4 ceviz
yarim avuc fistik

aksam
1 dolu kase merimek corbasi
1 dolu tabak firinda balik
salata

dizi izlerken
1 ad. saglikli kurabiye
kuruyemis
1 kucuk cikolta ( Tatlii cekyr cnmm ):KK17:
herkesler balık yemiş :silah::silah:

Arkadaskar yogutda zencefil zerdecal ve tarcin karistirarak 4 kasik yedim simdi bakalim iki hafta deneyecegim insallah faydası olur
nası yedin onu:oha: bende denemiştm bi kere:kusmuk:

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
Mantı 2 kaşık

Ara
1 elma

Akşam
Barbunya 2 y.k

Yine berbat bir menü yine ben:ruh:
kocanda mı demiyo bu kadarla doyulr mu diye hiç mi farketmiyo:KK20::KK20:

bir cayim var :bicak: acik iciyorum sekersiz oda mi zararli :bicak: ne iceyim cayin yerine alternatif lazimm :bicak:icmeden duramiyorum :KK50:
kuru meyve al onlardan ye kuzum cay seviyosan vazgeçemezsn tabikide :ukala:

Bende bende :KK43: hatta ağlıyorum şu an
Biliyormusun buraya eşim diye geldim ve onunla biraz kötü oldukmu kendimi hepten yalnız hissediyorum aile mi çok özledim :KK43:
Yani tek yapabildiğim ağlamak
bebeğiiiim yanlız değilsin oğlusun var bak bizde varız deme öyle şeyler :emir_bebek::emir_bebek::KK200:
@keptin acıktıkça galeta yedim :KK70: zararlı mı acaba
tok kalmak önemli tabi ama onunda bi kalorisi avr sonucta abartmamak lazım zaten cerez gibi gidiyo anlamıyosn bile :D

@keptin tadı kötü değildi sen fayda göremedin mi yoğurttan
devam etseydm görürdm eminim cünkü cok iyi yorumlar okudum ama tadı kokusu:kusmuk:

veee uykulu bi sabahtan günaydıııınnnnnn

images

ay dogruuu sen adanadaydıınnn ben onu tamamen unuttum cok yemiyon dimi:eek:

ne galetaymış koca gün yemişin bitirememişin :KK70::KK70:

ahahaahahahaha ::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

dicek bişey bulamadm cnkü :KK70:
izin alcam ya kuzu evdeym işlerim var :halay:

akşama bayıldım:rolleyes::rolleyes: bütün balıklar bi arada:rolleyes:
İvet hepsinden accık accık :halay:
bebeğiiiim yanlız değilsin oğlusun var bak bizde varız deme öyle şeyler :emir_bebek::emir_bebek::KK200:

tok kalmak önemli tabi ama onunda bi kalorisi avr sonucta abartmamak lazım zaten cerez gibi gidiyo anlamıyosn bile :KK70:

devam etseydm görürdm eminim cünkü cok iyi yorumlar okudum ama tadı kokusu:kusmuk:
Cansınız :KK200:

veee uykulu bi sabahtan günaydıııınnnnnn

images
Günaydınnnnnnn :KK49:
Jillian level 3 tamamdır uzun zamandır ilk defa sabah sporu :spor:

Back
X