- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #250.341
Günaydın kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum benim 1 hafta görmezsem berbat oluyorum görüntülü arasan faceden az da olsa özlem giderirsin kuzum gurbette yaşamak çok zorBende bendehatta ağlıyorum şu an
Biliyormusun buraya eşim diye geldim ve onunla biraz kötü oldukmu kendimi hepten yalnız hissediyorum aile mi çok özledim
Yani tek yapabildiğim ağlamak
tuzlu ılık su yapıyorum yıkayıp kurutuyorum gece çok terliyorum belki onun etkisi oldu bende 1 2 defa olmuştuolur ins cnm ya iyi dusunelim iyi olsun. Mantar mi ben de olmustum eclendigimizdekuru tutmaya calis cnm baska gecmiyor
marketlerde satiliyir mu o caybiz cpk cayciyiz evlendigimizden bu yana belkide 10 kez icmemisizdir
ins cnm ya zayifladikca kuculuyir ama gobek basen bolgem bildigin araba tekeri gibi kocamanbiraz zayiflayip spor yapacagim ins
dereotunu severimde sade yiyemiyorum salatalarda bayiliyorum her zmnda salata yapamuyorum![]()
Menum
Sabah
2 gin kurusu 1 yumurta 2 dilim kasar peyniri 3 Zeytin
Arada 2 galeta
Oglen
Sut ve 4 galeta
Ara
4dilim portakal 2 galeta
Aksam
1 kase bamya corbasi 3yk kavurma salata
Bende bendehatta ağlıyorum şu an
Biliyormusun buraya eşim diye geldim ve onunla biraz kötü oldukmu kendimi hepten yalnız hissediyorum aile mi çok özledim
Yani tek yapabildiğim ağlamak
İvetsabah sabah spor mu![]()
Günaydın canımGünaydın kizlar![]()
Konuşuyoruz canım daha dün konuştuk ama görüntülü görüncede insan orda olmak istiyorkuzum benim 1 hafta görmezsem berbat oluyorum görüntülü arasan faceden az da olsa özlem giderirsin kuzum gurbette yaşamak çok zor
tuzlu ılık su yapıyorum yıkayıp kurutuyorum gece çok terliyorum belki onun etkisi oldu bende 1 2 defa olmuştu
Sen nerdesin canım Evlimisinah işte aynı ben ne doğru dürüst bi arkadaş ne eş dost bir de eş kişisi sırtını döndümü yapayalnız kalıyor insan ailesinin yanında evli insanlara o kadar çok imreniyorum ki
sarmaları öğle yemen iyi olmş ama akşamda börek yemişsin ikisi aynı gün hiç olmamışGünaydın kızlar
menüm;
sabah:
-kepek ekmekli minik sandwich
-filtre kahve çok az süt ile
ara:
-8 badem
öğlen:
-10 adet yaprak sarma
-ev yapımı yoğurt
-çok az közlenmiş biber
ara:
-1 dilim ayva
-wasa
akşam:
-2 küçük dilim börek
-peynir,domates,ye
oy kıyamam ben sizeah işte aynı ben ne doğru dürüst bi arkadaş ne eş dost bir de eş kişisi sırtını döndümü yapayalnız kalıyor insan ailesinin yanında evli insanlara o kadar çok imreniyorum ki
valla bravo sana üşenmeden spor mu yaptın sabah sabahİvet
Günaydın canım
Konuşuyoruz canım daha dün konuştuk ama görüntülü görüncede insan orda olmak istiyor
Evet canım 10 dk mesafesarmaları öğle yemen iyi olmş ama akşamda börek yemişsin ikisi aynı gün hiç olmamış
oy kıyamam ben size
eşinizin ailesiyle aynı sehir misinizLuluuu94
Evet canım üşenmem ben aslında bebeğim iki aylıkken namazı kılınca oğlum uyanmadan jillian yapıyordum hemen ama sonra oğlum benimle bir uyanmaya başladı başlarda bana baktı bir iki gün ama sonra müsade etmedi beyefendi ve bende arada fırsatını yakalasamda üşendim yapmadım :) artık iyice oturmayı öğrendi ve oyuncak elinde bana baktı bugün :)valla bravo sana üşenmeden spor mu yaptın sabah sabah
Evet yanaaptınız kızlar burası iyice sessizleşti sanki
diiğmiiiinaaptınız kızlar burası iyice sessizleşti sanki
Evet canım 10 dk mesafe
Evet canım üşenmem ben aslında bebeğim iki aylıkken namazı kılınca oğlum uyanmadan jillian yapıyordum hemen ama sonra oğlum benimle bir uyanmaya başladı başlarda bana baktı bir iki gün ama sonra müsade etmedi beyefendi ve bende arada fırsatını yakalasamda üşendim yapmadım :) artık iyice oturmayı öğrendi ve oyuncak elinde bana baktı bugün :)![]()
![]()
Gidiyoruz canım ama 1,5 sene oldu artık canıma tak ediyor herhalde kış bi çıksaydıdiiğmiiii
e onlara gidip geliyo musunuz peki ?
valla bnm iki tarafta aynı mesafede ama cok fazla gidesim yok anneme de annesine de
oyacaba nnem napıyo bakışı
![]()
bebeğiiim ölcülerinide al sıkılaşmışsındır benceGünaydın kızlar canim cok sikkin bir hafta oldu kondisyon bisiklet süreli ve nasil oluyoda kg aldimm delirecem spor yapmazken hep ayni kgdaydim.yanlis spormu yaptim kaslarimi sisirdim acep..hadi yiyorum diyeli eee bu spor kalori yakip ayni kg da niye degill(( yarin sabah hic bisey yemeden tartilacagim bi
bebegin az daha büyüsün sen gidersn annenlerin yanına 1 ay kalırsın oh missssGidiyoruz canım ama 1,5 sene oldu artık canıma tak ediyor herhalde kış bi çıksaydı
İvet ya son 1dk da mızlamaya başladı olsun iyiydik yine ![]()
Havalar ısınsın gideceğim inşallah ben burda kardeşlerim orda gün sayıyoruzbebeğiiim ölcülerinide al sıkılaşmışsındır bence
ve sen dedin ya 4 ten basladım diye bence agır geldi ödem fln oldu sıkma canını en alt seviyeden tekrar başla
bebegin az daha büyüsün sen gidersn annenlerin yanına 1 ay kalırsın oh missss![]()
zaten sağlıklı olan sabah tuvalete çıkıp aç karna tartılmak tokken veya su içmişken doğru sonuç vermez kiGünaydın kızlar canim cok sikkin bir hafta oldu kondisyon bisiklet süreli ve nasil oluyoda kg aldimm delirecem spor yapmazken hep ayni kgdaydim.yanlis spormu yaptim kaslarimi sisirdim acep..hadi yiyorum diyeli eee bu spor kalori yakip ayni kg da niye degill(( yarin sabah hic bisey yemeden tartilacagim bi
ayy cok heyecanlıHavalar ısınsın gideceğim inşallah ben burda kardeşlerim orda gün sayıyoruz![]()