Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar başlayalı nerdeyse 1 ay olacak ama ben yine yerimde sayıyorum daha çarşamba sabahı 62.6 idim bgn sabah yine 63.5 regl oldum ama çarşambadan bu yana böyle yapar mı ya diyet bozacak bişey de yapmadım

arkadaşlar başlayalı nerdeyse 1 ay olacak ama ben yine yerimde sayıyorum daha çarşamba sabahı 62.6 idim bgn sabah yine 63.5 regl oldum ama çarşambadan bu yana böyle yapar mı ya diyet bozacak bişey de yapmadım
Bol su iç evde spor yapmaya çalış. Ya da yürüyüş yap 1 saat. İnşallah bunları yaparsan verirsin. Tuvalete çıktınmı birde öyle tartıl istersen.

Bol su iç evde spor yapmaya çalış. Ya da yürüyüş yap 1 saat. İnşallah bunları yaparsan verirsin. Tuvalete çıktınmı birde öyle tartıl istersen.
hayır canım çıkamadım işe geliyorum 7de kalkıp tartılıyorum evde ip flanda atlıyorum yürüyüş zor çocuklar zaten akşama kadar görmüyor bide akşam yürüyüşe çıkamıyorum canım çok sıkıldı ama bildirimi yine sabit diye yapıyım bari

menülerini takip etmiyorum emziriyordun sen dimi ? suyu günde kaç litre içiyorsun

menülerini takip etmiyorum emziriyordun sen dimi ? suyu günde kaç litre içiyorsun
hayır cnm emzirmiyorum bu hafta hep 3 lt içtim suyu haftaiçi detoks yaptım 1 kilo gitmişti dün regl oldum bgn kilo geri gelmiş duruyor

Regl den canim genellikle ben hep regl doneminde iki kg fazla cikarim dun biyerde okudum regl ikinci gunden sonra tartilinca esas kg yu gosteriyormus..canını boşa sıkma regl doneminde cok dikkat ettinmi 2,5kg ya yakin gidiyor fırsatı iyi degerlendir..

Regl den canim genellikle ben hep regl doneminde iki kg fazla cikarim dun biyerde okudum regl ikinci gunden sonra tartilinca esas kg yu gosteriyormus..canını boşa sıkma regl doneminde cok dikkat ettinmi 2,5kg ya yakin gidiyor fırsatı iyi degerlendir..
inş bende öyle olacağına inanıyorum yoksa iki günde kilo mu alınır zaten diyeti bırakmıyorum bıraksam üstüne eklenecek ama sıkıldım açıkçası 1 ayda cok iyi sabretsem en az 3 kilo giderdi bakalım haftaya cuma da gitmezse kilo bişeyler düşüncem ya spor salonu filan bi de dvit eksikliği mi var acaba diyorum bide dv,t alayım olmazsa

14. TAKİM 550. ETAP***

Bir garip (50.6///%)
Melekemal (67.4/ / /%)
2.kez bildirimde bulunmadı
Favelayn (64 ///%) sabit
munter (70.2/// %)
UMEYYE (69.5///%)

orkide1453 (63.5///%) sabit 7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
@tgb1907 (74.00///%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
14. Takim ortalamasi: %

[/QUOTE]

Günaydın kızlar

+100 gram :(
Bu hafta eksi geldiğim haftalara göre daha çok dikkat ettim hatta sporda aynıydı geçen haftalar gibi ve dün yatmadan ve sabah olmak üzere iki kere wc ama sonuç +100 :(
Regl gecikiyor ondan herhalde dimi çok üzgünüm :(

14. TAKİM 550. ETAP***

Bir garip (50.6/50.7/+0.1/+0.2%)
Melekemal (67.4/ / /%)
Favelayn (64 ///%) sabit
munter (70.2/// %)
UMEYYE (69.5///%)

@tgb1907 (74.00///%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65

hayır cnm emzirmiyorum bu hafta hep 3 lt içtim suyu haftaiçi detoks yaptım 1 kilo gitmişti dün regl oldum bgn kilo geri gelmiş duruyor
BİR yerde ya yanlış yapıyorsun ya da insilun direncin gibi bir şeyin var olabilir doktora gittin mi hiç şöyle yap günde 1 lt limonlu su iç 2lt saf su iç besinlerini değiştir ara öğünlerde birinde 5 6 tane çiğ badem ye diğerinde 1 elma yada sadece nescafe iç yanına 3 kuru kayısı bir hata yapıyorsun belki menülerini izleyim bakalım ben emzirenler vr diye yorum yapamıyorum menülere

Günaydın kızlar

+100 gram :KK43:
Bu hafta eksi geldiğim haftalara göre daha çok dikkat ettim hatta sporda aynıydı geçen haftalar gibi ve dün yatmadan ve sabah olmak üzere iki kere wc ama sonuç +100 :KK43:
Regl gecikiyor ondan herhalde dimi çok üzgünüm :KK43:
ödem vardır kuzum o zaman üzülme hftaya bomba gibi gelirsin

nasılsın kuzum .. nasıl gidiyor diyet bende regli olunca sıkı diyete başlıyorum seni de yakın takibe almaya karar verdim birlikte zayıflıcaz :KK5:

14. TAKİM 550. ETAP***

Bir garip (50.6/50.7/+0.1/+0.2%)
Melekemal (67.4/ / /%)
Favelayn (64 ///%) sabit
munter (70.2/// %)
UMEYYE (69.5///%)

@tgb1907 (74.00/73.8/-0.2/%-0.34)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65

Back
X