- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #250.521
Giiiizlar ümeyye nerde melekemal nerde melekemal diskalifiye olacak bugünde bildirimde bulunmazsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giiiizlar ümeyye nerde melekemal nerde melekemal diskalifiye olacak bugünde bildirimde bulunmazsa![]()
![]()
Biriyle tartıştık kuzu ya ama demek ki seviyeli tartışmisimsen ne yaptında ban yeme durumun oldu![]()
![]()
Özledim blackcigimi de yaa aynen ona yetişmek imkansızBlack'i gecemezsinBlacksee ile yorum yapayında banlanaydin
Yav sende göbek olsa nolur 50 kilodasın
Ovvv vanillam iyi olmuş kiz ♡Selam kızlar
Men 30 DS Level 1 i bitirdim ve sonuçlarımı yazmaya geldim![]()
Başlangıç - Level 1 Sonu
Göğüs 95 - 90
Bel 77 - 75
Kalça 104 - 100
Göbek 92 - 90
Alt kol 22 - 22
Üst kol 32 - 30
Üst bacak 53 - 51
Alt bacak 33 - 33
Sonuç olarak
Alt kol ve bacak oynamamış
Ki bence normal daha ne kadar incelsin
En çok göğüsten gitmiş (maalesef)
Zaten göğüs konusunda çok şanslı birisi olduğum söylenemez
Ama ben iyi buldum sonuçları hele kalça
Göbekten daha da çok giderse daha çok memnun olurum tabii ki
Ek: Ha bir de kilom 68.4 civarı ama başladığımda 70.5 falandı. 2.1 kilo çabucak attım zaten kalıcı kilo değildi onlar son 1 ayda almıştım
Blackde sizi çok özlediÖzledim blackcigimi de yaa aynen ona yetişmek imkansız![]()
Süper canım tebriklerSelam kızlar
Men 30 DS Level 1 i bitirdim ve sonuçlarımı yazmaya geldim![]()
Başlangıç - Level 1 Sonu
Göğüs 95 - 90
Bel 77 - 75
Kalça 104 - 100
Göbek 92 - 90
Alt kol 22 - 22
Üst kol 32 - 30
Üst bacak 53 - 51
Alt bacak 33 - 33
Sonuç olarak
Alt kol ve bacak oynamamış
Ki bence normal daha ne kadar incelsin
En çok göğüsten gitmiş (maalesef)
Zaten göğüs konusunda çok şanslı birisi olduğum söylenemez
Ama ben iyi buldum sonuçları hele kalça
Göbekten daha da çok giderse daha çok memnun olurum tabii ki
Ek: Ha bir de kilom 68.4 civarı ama başladığımda 70.5 falandı. 2.1 kilo çabucak attım zaten kalıcı kilo değildi onlar son 1 ayda almıştım
Evet kızlarpazartesi günü spor etkinliğimiz başlıyor mu
7aylık canımYav sende göbek olsa nolur 50 kilodasınkusum sen kilo verme bence göbek egzersizleri yap. Gerçi yaşında ufak. Ama mesela ben 20 yaşımdaki kilonda ne kadar istesemde olamam asla. Vücut çok degisiyor. 1 2 kilo tolerans yap göbeğini çalıştır. Bebiste ufak degilmi daha
Takım yüzdesine yansıyor canım malesef benim bu hafta yaptığım gibiarkadaşlar listeye girdikten sonra kilo alınca ne oluyor
Kardiyo yapma canim boşuna yorma kendini. Bazılarında haftalar sonra deri geri çekiyor, bazılarında aylarca suruyor. Bebiş minnacık daha o yavaş yavaş çeker kendini. Kilo verincede öyle bak ben 10 kilo verdim, deri daha sıkılaşmadıSüper canım tebrikler
Evet kızlarkaptinn olmasa bile beni etiketleyin pazartesi den itibaren yaptığınız sporları
munter
@Blacksee55
UMEYYE
orkide1453
tugbaFB
SchonerDuft
7aylık canım
Ama çok takılıyor kafama bildiğin gibi değil
Ama kardiyo ve bölgesel çalışıcam bu hafta bakalım inşallah
listeye girdikten sonra takım için savaşıcaz o sırada da hem biz hem takım kazanacak bnm bu hafta girmediğim iyi oldu o zaman:dTakım yüzdesine yansıyor canım malesef benim bu hafta yaptığım gibi![]()
![]()
Ama ordaki yağ yakımını sağlamam için kardiyo şart yaKardiyo yapma canim boşuna yorma kendini. Bazılarında haftalar sonra deri geri çekiyor, bazılarında aylarca suruyor. Bebiş minnacık daha o yavaş yavaş çeker kendini. Kilo verincede öyle bak ben 10 kilo verdim, deri daha sıkılaşmadıkardiyo ile kilo verdim bölgesel çalışma ilede sıkılaşırız
Aynen canımlisteye girdikten sonra takım için savaşıcaz o sırada da hem biz hem takım kazanacak bnm bu hafta girmediğim iyi oldu o zaman:d
Canım bi zamandan sonra kilo veremiyorsun iste yada zorlandığım noktaya geldiğinde o senin ideal kilon oluyor. Ben seni gormedigim icin bukadar diyebiliyorum. Keptin mesela kilo vermeye çalışıyor ama fiziği çok iyi hani gören derki bu kiz daha neresinden vericek. Ama şimdi evlendi tabi kocayla keyif yapa yapa büyüttü totosunuAma ordaki yağ yakımını sağlamam için kardiyo şart ya
Aynen canım