- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #250.641
Yok kizz etiket yaptilar laklak yapiyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kizz etiket yaptilar laklak yapiyordum
Oyle zaten donebiliyor olman lazim. En son burdayken sana sormustm ama ozaman kilon tutmuyordu. Suan hesapladigima gore tutuyor. Keptin sorsun bakalimCanim gecen hafta 80,4 dum dun 83 gordum sok oldum moralim cok bozuoduydu aslinda @keptinn kg cok aldim takima girememmi ya bi sorsan
76,5 kg dusmem lazımdı takima girmek icin 8ay oldu ara verdigim bide razla kg alincada girebiliyordum takima galiba
Parteeeee geri dön yapamıyommm sensizzPisman olursun sonra![]()
Kilo boy oranı şeysi var ya hani ondanKiz boyu nedecen:) kg ya ohaa oldumcuceyim ben 1,51 ben 65 olmak istiyordum
Peki sonuçhahaha en sevdigim azimli aday![]()
Hee sen oyle billO zayif hatun gelirmimunter
Parteeeee geri dön yapamıyommm sensizz
Boy onemli degilde seni yuvarlamak bana zevk veriyorduKiz boyu nedecen:) kg ya ohaa oldumcuceyim ben 1,51 ben 65 olmak istiyordum
Yaaaaa hahahahahaahahahahahahahah kizzzzzzz kahkahaa patlatttimmmmmm alemsinParteeeee geri dön yapamıyommm sensizz
Yalvar accık sende kız az kaldı bak![]()
vaayy vayy vayy ben burdayken buraninnnnn tapiiiiisiniimi aldiinnn sinnn diyen olmustuuuu simdi parteeeyi cagriyolar durum okadar vahim yaniKilo boy oranı şeysi var ya hani ondan
Üzülme canım azim sadece biraz
Peki sonuç![]()
Gelcen miYaaaaa hahahahahaahahahahahahahah kizzzzzzz kahkahaa patlatttimmmmmm alemsin![]()
NeeeekBoy onemli degilde seni yuvarlamak bana zevk veriyordu![]()
NeeeekBoy onemli degilde seni yuvarlamak bana zevk veriyordu![]()
Iyi iste bana kalmaz misafirlige giderken yuvarlanirsinNeeeekmrah etme o gidişat gözüküyor
![]()
ben takima gelmedenmozelden yalvardim banamisin demediiYalvar accık sende kız az kaldı bak![]()
laklakada gel temellide gel kuzuu suruden ayrilani kurt kaparYok kizz etiket yaptilar laklak yapiyordum![]()
bizi zayiflatmaya gelecek kacari yokO zayif hatun gelirmimunter
kiz gece gece guldurdunnn supersinParteeeee geri dön yapamıyommm sensizz
vuuuuHe bu arada sizle yazisirken 45dk sporumu bisiklet surdum ayy fenayim 145kalori yakmisim 19km yol yapmisim