• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menummmm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tel peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen yok
Geç kalktım

Ara 1 elma

Akşam
İki kaşık bamya
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak mevsim salatası
1 bardak ayran
Bı de İskender dermişim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Menummmm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tel peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen yok
Geç kalktım

Ara 1 elma

Akşam
İki kaşık bamya
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak mevsim salatası
1 bardak ayran
Bı de İskender dermişim :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bence gömmüşsün iskenderi :D

Duydum canım ozaman haftaya listedesin ıns :KK36: şeye güldüm kiz yazmissinya. Herşeyin tadını biliyorum artık yeniden ahahaha sanki biz meraktanmı yiyoruz dedim :KK70: keptin arasira girip oluyormuş kizlar ona yazmak isterseniz
:)) kiz hep unutuyomm ya diyeti halbuki tad ayni ye yee kg al nereye kadar gel görelim ki yedikten sonra hatırlıyorum:))offf aglinacak halime guluyorum tadlari nasil unutuyom diyeti nasio unutuyom iste bu iradesizlikten oluyor :((

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
2 dilim tahin helva

ara
2 kuru hurma
4 ceviz
1 avuc karisik kuruyemis

aksam
1.5 kase kiymali sehriye corbasi
1 dolu tabak firinda balik

dizi izlerken
yarim dilim kibris tarlisi

:)) kiz hep unutuyomm ya diyeti halbuki tad ayni ye yee kg al nereye kadar gel görelim ki yedikten sonra hatırlıyorum:))offf aglinacak halime guluyorum tadlari nasil unutuyom diyeti nasio unutuyom iste bu iradesizlikten oluyor :KK43:(
Bebislerimizi dusunecez kuzum benim regli sinyallerim başladı regli olursam bende başlıcam diyete beraberce yediklerimizi kontrol edecez anlaştık mı ? Birde telefona kalori sayar yükle yemeyi engelliyor kalori saymak

Back
X